Mario Gomez-svjetska klasa ili samo sretnik?

Arhivirane teme...

Re: Mario Gomez-svjetska klasa ili samo sretnik?

PostPostao/la Mrš » 14 lis 2011, 07:39

ja jedno on stoto :doh:

ne trebaš me Speedy riješavat, sam ću se riješit.

@ FCB maniac
pogledaj molin te kontekst rečenice di stavljam Olića i Messija u istu. i u biti potvrđuješ ono šta san ti i reka, tehnika se može doraditi, ali do određene mjere. ovisno koliko si nadaren tako više imaš i prostora za napredovati. bogamu pročitaj onako kako pišem

@ Mačak
tebi i ne tribam odgovarat. smiješan si

@ Luctl
nisi naučio tehniku ako zaigraš drugu poziciju ;)

@ anton
svaka čast, ne slažemo se u nekim stvarima ali mogu imat konverzaciju. nema sranja, pametovanja ili sarkazma (glupog).

a za podnick, nisan ja školovani fudbaler, ja sam za vas profesor doktor nogometa.
ciao
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la anton 1983 » 14 lis 2011, 08:35

Ajde Mrš skuliraj se kolko možeš. ;)

iskreno ne žikim zašto si došo na forum, ak baš HOĆEŠ da te baniramo i izbrišemo...Nema ovdje od nas niko ništa protiv konstruktivne kritike, malo prcanja, pa čak i nekog odmjerenog vrijeđanja, ali kad je preveč je preveć...

Nije bit u stažu na forumu, nije bit nit o tome koliko ko ima postova, bit je samo u konstrukciji posta, jačini argumenata te načinu izražavanja. Tojebiga ti moraš napraviti da bi te drugi poćeli uvažavati.

ja prvi ću ti reči da ti kao član ovog foruma meni pašeš jer pokušavaš dokazati nešto što ajmo reći mi bavarci ili ne vidimo il mislimo drugačije. To definitivno nije lošsa stvar, samo ubuduće piši takve argumente koje baš nebumo mogli tak pobiti. Ja imam veći pimpek od tebe nije argument.

Eto ja sam se potrudio da te neodbacimo, sad je na tebi red. oćeš, nećeš...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 14 lis 2011, 09:14

Mrš napisao:ne trebaš me Speedy riješavat, sam ću se riješit.

Tko je rekao da cu te se rijesiti, prvo i osnovno trebas nauciti citati sto ljudi pisu! Gle, ne znam zasto ti uopce ovo pisem al dobro. Za ono vrijeđanje od neki dan na svakom forumu bi bio udaljen i to na lijepo vremensko razdoblje! Međutim, u tom trenutku mi se nije dalo zamarati s tobom! :mig:

Kad s nekim uđes u raspravu znaj da ce taj iz te rasprave pokusati izaci kao pobjednik na bilo koji moguci nacin
, primjer. antonce! :mrgreen:

Pokusaj s argumentom pobiti drugoga a ne vrijeđati ili pak prodavati maglu tipa "ja sam vec 20 godina u nogometu" jer ovo ipak nije djecji forum, ima ovdje jos ljudi koji se kontaju u loptu!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Mrš » 14 lis 2011, 09:25

@anton
ok, ubuduće ću gledat da ne vriđan nikog. sorry, malo san impulzivan i temperamentan, pogotovo kad krene ćakula o balunu ;)

uopće ne mislin da ste pobili moje argumente, već mislin da ih ne svaćate ili ne možete svatiti a to je već druga strana priče. šta meni ide na neku stvar je kad mi ulijetaju s nekin srakazmom i oni su odjednom moćni. tebi antone svaka čast, kreneš u raspravu, šta je i bit foruma.

šta se tiče mog razloga šta san ja ovde, ovako, ne mogu reć da san neki strastveni navijač Bayerna, ali simpatizer jesan svakako, gledan tekme koliko toliko redovno, koliko stignem.

dalje, nije uopće problem u Mariju Gomezu. on zabija i ka takav je vama SEX, ŠPEK, MONSTRUM, nemam pojma šta još. i meni je drago šta zabija. niti san iša pobijat njegovu statistiku niti određene kvalitete koje posjeduje. samo san ustvrdija kvalitete koje ne posjeduje, i da bi ja volija u Bayerna vidit drugačijeg napadača. i reka san da po meni nije dovoljno kompletan napadač da bi ga svrsta u svjetsku klasu, eto.
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la anton 1983 » 14 lis 2011, 09:28

Mrš napisao:samo san ustvrdija kvalitete koje ne posjeduje, i da bi ja volija u Bayerna vidit drugačijeg napadača. i reka san da po meni nije dovoljno kompletan napadač da bi ga svrsta u svjetsku klasu, eto.

Ajmo se malo ufatiti ovoga. Ja bih htio da ti meni kažeš ime i prezime tog napadača kojeg bi ti htio u Bayernu vidjeti. Možeš ih par nabrojati, nemoj ga samo opisati. Isto tako imaj na umu da Bayern baš ne može dovesti bilo koga.

Prema tvojim postovima ja sam dobio dojam da bi ti recimo bio sretan kada bi Bayern za svoju špicu imao Neymara. Problem je u tome što Bayern NEYMARA nemre dovesti, tako da on ispada iz tog izbora.

Na tebi je red da mi kažeš ko je taj napadač ili ko su ti napadači.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Mrš » 14 lis 2011, 09:46

E, iman nekoliko:

Edin Džeko- vrlo lako ga se moglo dovest onda kad je napušta Wolfsburg, Bayern nije reagira
Sergio Aguero- moglo se ovoga ljeta uključit u borbu i čak mislin da bi Bayern ima dobre šanse da ga se dovede. Bayern nije reagira
Carlos Tevez- on jest rizik zbog glave, ali je igračina teške kategorije. kad bi ga Jupp moga dovest u red isplatija bi se žešće. Bayern ne reagira

to su top 3 koja su se mogla ili mogu dovest. nisan nabraja nerealne (npr Rooney, Villa, itd.) ali Bayern nije reagira, a zašto??? jer imaju Gomeza. i to je u redu, očito da smatraju da je on taj, plus zabija redovno, sve ide po planu, vidit ćemo oće li i ostati tako do kraja. ima ih još samo se ne mogu sad sitit, neman kad razmišljat
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la anton 1983 » 14 lis 2011, 09:51

Mrš napisao:E, iman nekoliko:

Edin Džeko- vrlo lako ga se moglo dovest onda kad je napušta Wolfsburg, Bayern nije reagira
Sergio Aguero- moglo se ovoga ljeta uključit u borbu i čak mislin da bi Bayern ima dobre šanse da ga se dovede. Bayern nije reagira
Carlos Tevez- on jest rizik zbog glave, ali je igračina teške kategorije. kad bi ga Jupp moga dovest u red isplatija bi se žešće. Bayern ne reagira

to su top 3 koja su se mogla ili mogu dovest. nisan nabraja nerealne (npr Rooney, Villa, itd.) ali Bayern nije reagira, a zašto??? jer imaju Gomeza. i to je u redu, očito da smatraju da je on taj, plus zabija redovno, sve ide po planu, vidit ćemo oće li i ostati tako do kraja. ima ih još samo se ne mogu sad sitit, neman kad razmišljat

Ajmo ovak, ne igrači KOJI SU SE MOGLI DOVESTI, nego koji se SAD mogu dosveti. ;)

U onom trenutku kada smo doveli Gomeza, Gomez je glasio kao bolji napadač od Džeke i to je činjenica. Nakon što je Gomez došao, teško se bilo njega samo tako odreži i dovesti Džeku jer bi to za nas bio preveliki gubitak. I baš sad sva ta tri igrača koja si ti naveo su povezani sa Man Cityem. Jedini klub koji se sa Ciytem može boriti oko igrača je Real Madrid. jel smo mi Real Madrid? Nismo.

Eto sad postoji igrač za kojeg mnogi kažu da je melem za oči i da je 100 puta bolji od Gomeza. taj igrač zove se cavani. Ja tebe sad pitam, da li mi pored sve te konkurencija i NAPOLIA, možemo sebi priuštiti da dovedemo Cavania?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Axe » 14 lis 2011, 10:47

Ne volim ga ni ja bas, ali moram priznati da je momak masina.

Toliko golova postici nije slucajnost. :bravo:
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 14 lis 2011, 11:01

Mrš napisao:Edin Džeko- vrlo lako ga se moglo dovest onda kad je napušta Wolfsburg, Bayern nije reagira

Sad da ja tebe pitam? Jel ti uopce pratis Bayern i njegovu transfer politiku? Svima je poznato da Bayern NIKAD ne ulazi u velike investicije tijekom zimskog prijelaznog roka a ne da ide u nepotreban transfer od 35+ milijuna eura za poziciju koja mu u tom trenutku nije bila prioritet! Man. City je bio zagrijan za Dzeksona i tu Bayern ne moze parirati, Bayern bi jos i mogao ponuditi cifru koja bi zadovoljila Wolfsburg ali s Cityjom oko place se ne moze tuci.

Mrš napisao:Sergio Aguero- moglo se ovoga ljeta uključit u borbu i čak mislin da bi Bayern ima dobre šanse da ga se dovede. Bayern nije reagira

Bayern imao realne sanse za Aguera? Ti se salis ili? Da ga City nije uzeo, uzeo bi ga Real, samo brijem da Real nije bio dovoljno zagrian za njega, Benzema je napokon proigrao iako je losiji igrac od Aguera i to ti dovoljno govori kada je jedan Real izasao iz utrke. Nitko osim Cityja nije bio spreman platiti tu cifru za njega a City na "silu" zeli postati netko u Europi kao sto je to pokusao i Chelsea.

Mrš napisao:Carlos Tevez- on jest rizik zbog glave, ali je igračina teške kategorije. kad bi ga Jupp moga dovest u red isplatija bi se žešće. Bayern ne reagira

Tevez je naveci rizik, zato? I sam si naveo neke od razloga. Tko garantira da bi ga Heynckes dove u red? Nitko! Tu je jos i velika odsteta koja se trazi za njega a da ne govorim o bolesno velikoj placi koji ima u Cityju...

Uostalom, takva vrsta igraca nikad ne bi mogla igrati u Bayernu, NE dok je Hoeness glavni! :mig:

Dzeko je od sva ta tri igraca bio najrealnija opcija za dovesti ali u tom trenutku nije bio prioritet, uostalom, napadac uopce nije bio opcija tada.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Mrš » 14 lis 2011, 11:06

anton 1983 napisao:
Mrš napisao:E, iman nekoliko:

Ajmo ovak, ne igrači KOJI SU SE MOGLI DOVESTI, nego koji se SAD mogu dosveti. ;)

U onom trenutku kada smo doveli Gomeza, Gomez je glasio kao bolji napadač od Džeke i to je činjenica. Nakon što je Gomez došao, teško se bilo njega samo tako odreži i dovesti Džeku jer bi to za nas bio preveliki gubitak. I baš sad sva ta tri igrača koja si ti naveo su povezani sa Man Cityem. Jedini klub koji se sa Ciytem može boriti oko igrača je Real Madrid. jel smo mi Real Madrid? Nismo.

Eto sad postoji igrač za kojeg mnogi kažu da je melem za oči i da je 100 puta bolji od Gomeza. taj igrač zove se cavani. Ja tebe sad pitam, da li mi pored sve te konkurencija i NAPOLIA, možemo sebi priuštiti da dovedemo Cavania?

to ti ja i govorim, Gomez je tu a to znači da Bayern neće i ne želi dovesti napadača. ja sam svjestan toga da se moja želja neće ispuniti jer se dovelo Gomeza za 30 miliona i zbog toga ja samo i mogu nabrajati koga se moglo dovesti
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la jozotg » 14 lis 2011, 11:44

Ne virujem šta se piše
Prvo da samo ime garantira da će taj nazovi igrač velikog ugleda za neki klub odigrati dobro nakon promjene sredine.

Najbolji su primjeri Torres za kojeg bi velika većina rekla da je bolji od Gomeza.Ali poanta je da nije bolji jer ne daje golove.Za njegovo zvučno ime ili najfiniju tehniuku boli me kurac kad nije 6 miseci gola zabija.

Slična je situacija npr sa Ševčenkom bila ili s Ibrom u Barci.ali naš Mario je npr prošle godine zabija 40 komada i sad nastavlja i za Bayern i za Elf. Ja ga ne bi prominija za nijednog pa i da daje 20% manje golova.

Jesam li zbog toga neznalica ili primitivac koji nije udrija balun 14 puta u životu.Ako jesam opet dobro, i dalje stoji da je Mario za Torresa SuperMaRRRRRio.

P0 onome što sam moga zaključiti iz pojedinih postova neki kažu da je bolji Džeko s 20 od Gomeza s 40 golova.Radi dojma.
Odlična konstatacija vrlo dobro argumentirana.

Inače pitanje je da li je Mario svjetska klasa ili sretnik. Moj je odgovor DA on je sretna svjetska klasa.Ja bi volio da i ja tako neznam.
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 14 lis 2011, 12:00

neda mi se sad odgovarat na ono od prije...

Po tome kako sad stvari stoje, mrš, u pravu si, Bayern niti ne želi dovest boljega o Gomeza, vjerojatno nije niti htio, kad je mogao npr Đeka... Gomez je točno to kaj Bayernu treba, uz dvojac Ribery, koji zna bljesnut, niko u ekipi nije predviđen da zabije golove, znači ekipa se vrti oko njega...

..a da se malo i vratim na prijašnju raspravu....ja sam samo htio malo na sarkastičan način cruzu reć, pošto je stavio onaj video di gomez nespretno ostavlja loptu iza sebe, a pošto je to bilo prije otprilike dvije godine, da se to da ispravit i treningom poboljšat.... :bravo:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la effe__sa » 14 lis 2011, 14:21

@Mrš: Ono što sam ja primijetio je to da si ti toliko buknuo i krenuo u obračun s pojedinim forumašima isto ko da ti je neko nešto opsovao ili toliko te pogrdno uvrijedio, a o Gomezu si pričao isto ko da ti je največi neprijatelj u životu...Kažeš temperamentan si, pa ja bi te prvi po tom pitanju razumio, al nekako si baš krenuo na dvojicu trojicu forumaša, kao razjareni bik....
Ja sam često vodio rasprave s ljudima o Gomezu, imaju pojedini ovde koji ga ne gotive, pa ja iznosio argumente što ga ja gotivim, al ni s kim od njih nisam ušao u neko vrijeđanje ili slično.....
Što se tiče nabrojanih imena već su ti uglavnom sve odgovorili, svako naravno može imati svoje želje, ali pogotovo se pitam kako neko još u našem timu može želit Teveza kada se vidjelo kakav je to karakter...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lennon » 14 lis 2011, 19:09

Speedy napisao:
Lennon napisao: kad smo već kod tipova napadača - za mene je pravi napadač Pipo Inzaghi i uvijek sam ga volio i želio da dođe u Bayern, pa vi rekli šta oćete ;)

Odmah da te pitam, kak mos voliti igraca koji posjeduje iznimno malo tehnike? :roll:

znači po takvom i Gomez, Olić i ostala kompanija napadača bez tehnike nisu igrači ili kaj? pa ne zabija tehnika golove.. uostalom Inzaghi je zabio 7O i nešto golova (ako se ne varam) u ligi prvaka, vodio Milan do 2 naslova lige prvaka. napadačima je posao zabijat a on svoj posao radi jako dobro... znači po takvome nebi ljudi trebali voljet ni stopere, ni bekove jer 95 % njih nema tehnike.. iskreno ja volim tehničare i bez njih bi nogomet bio šugav, al za uspjeh nije dovoljna ljepota igre i tehnika u današanjem nogometu (nažalost) ;)
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 14 lis 2011, 22:15

effe__sa napisao:.Kažeš temperamentan si, pa ja bi te prvi po tom pitanju razumio, al nekako si baš krenuo na dvojicu trojicu forumaša, kao razjareni bik....

Slika

Ne, ne...Mrš - forumašu. Ne možeš glavom kroz zid. :nono:
Ipak je ovdje više onih koji se klanjaju liku sa "nadljudskim trzajima", nemačkom super-mariu, igraču od kojeg glava boli...
Diskusija je na mjestu, pogotovo kada je vodi don Anton. 8-)
Biku, ili više voliš da te zovem po tvom (manje-više) glupom nicku, ostani sa nama. Bit će vremena za neka druga ukrštanja koplji, drugih diskusija...bez obzira što mnogi od nas vole Bayern, a ti ga samo simpatiziraš.

Nego, di mi je cruz? :? :D
Lizarazu
Bixente

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva