anton 1983 napisao:Ja baš i nisamneki profi za gledanje preko streama pa nisam siguran da samkompetentan za ovakvu temu. S druge strane neznam da uopće ima potrebe za tim kad se "uvijek" napiše stream za tekmu u temi kojoj se ta tekm akomentira...Jedino ako ti imaš neku drugu zamisao.
Nisam ni ja, pa ni nitko ovdje, ali jbg, prisila.

Mislio sam radi preglednosti, u temu Općenito o FCB ili u svaštaru, pa da se previše ne traži i ne lista po silnim komentarima za vrijeme tekme, tamo odmah sve kad se otvori stavlja što se nađe prije ili za vrijeme utakmice. Vidim uvijek se traži, pa radi jednostavnosti i preglednosti ono...
Što se tiče tekme, stalno spominjemo najveći ispit dosada, a uvijek lagano pobjedimo. Mislim da je ovo najžešća utakmica, posebice što je gostovanje i što je Napoli jako dobar, unatoč porazu od Parme.
S kvalitetom i iskustvom koje posjedujemo, ovo bi trebala biti u najmanju ruku tijesna pobjeda s 1-2 gola razlike. Trio Cavani-Lavezzi-Hamšik će biti novi izazov za naš klub. No opet sredina terena i zadnja petorka u obrani kod nas bi morala svoje iskazati.