Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la doro » 31 lis 2011, 11:06

Lizarazu napisao:Ola pomalo razočaran zbog male minutaže. Ima još vremena da se to ispravi.
Njegov odlazak u januaru bi sigurno značilo novo ime u napadu Bayerna.
Spominje li ko novog napadača? :?

Btw netreba nam napadač za naš sistem već krilo pošto se na usamija ne računa ozbiljno..ako ode olić treba nam reus ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 31 lis 2011, 11:25

doro napisao:
Btw netreba nam napadač za naš sistem već krilo pošto se na usamija ne računa ozbiljno..ako ode olić treba nam reus ;)

Dugoročno mislim da ipak u upravi računaju na Usamija. Mislim da će i Jupp vremenom skontat da mu treba dati više prilike za igru. Momak zaista ima dosta potencijala, ali moguće da i Heynckes želi lagano da ga približi prvom timu. Što se Reusa tiče njega bi trebalo po svaku cijenu dovest, jer je izvrstan igrač i kakva je samo 2 fina gola zabio sad u ovom kolu te kako zna izigrat protivničke igrače, to je stvarno fenomenalno.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 31 lis 2011, 12:47

doro napisao:Btw netreba nam napadač za naš sistem već krilo pošto se na usamija ne računa ozbiljno..ako ode olić treba nam reus ;)

Pa da, i mislio sam na krilnog napadača, ne na isturenu špicu. 8-)
Reus može ići na ljeto za 18 milja i čvrsto vjerujem da ako ovako nastavi igrati da tu Bayern neće žaliti niti jednog centa.
Nisam za to da se dovodi u zimu, niti da Olića pustimo prije nego ponovo dobije priliku.

Mnogi smatraju da je za samog Reusa bolje da igra još neko vrijeme u M'gladbachu, ali čisto sumnjam da će Borussia njega moći zadržati.
Znamo kako smo u banani nakon nekog od takmičenja (SP, EP), tako da će Jupp ići u potragu za kvalitetom.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Red passion » 31 lis 2011, 12:51

Jučer čitam Reusov odlazak tek moguć u ljeto 2013. To je ono što i ja otprilike očekujem da bi mi njega tada trebali uzeti, a da cijena ne bude 18 mil. eura. Hoćemo li mi čekati ljeto 2013., ostaje vidjeti situaciju do kraja ove sezone i situaciju s našim kadrom kad su u pitanju odlasci. Izgleda kako naši momci su odlučni da napuste Bayern čim prije, Pranjić već ove zime može biti pušten, dok Olić bi nekakvom logikom trebao nas napustiti tek nakon ove sezone. Olić očekuje biti prvotimac i još k tome napadač(a pored Gomeza to u sustavu 4-2-3-1 će moći samo kad pauzira zbog suspenzije ili ozljede) a ne krilo, onda je izvjesno kako ostajemo samo na Gomezu i Petersenu za 2012/13. Tu se onda pojavljuje i još jedna praznina ako ode Tymoshchuk, pa bi se moglo očekivati 2-3 nova igrača u Bayernu, od toga eventualno i Reus već nakon ove sezone. No Bayern zna da mora za njega platiti punu cijenu i to je to.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 31 lis 2011, 13:09

Ma neće Olić ići na zimu, ne znam odakle vam to :?

Jupp je jasTno i glasTno reko da ova ekipa mora ostati na okupu do kraja sezone, i da bi jedino Pranju pustio u siječnju ukoliko dođe ponuda!

meni to zvuči uvjerljivo!

ne znam zašto ljudi misle da Ola "ne igra", čovječe on je ušao u svaku tekmu kad je zdrav, samo što ODAVNO nije bio na 100%, logično da ga Jupp neće staviti u 1. sastav, i sam to zna!

ako očekuje da igra non stop u 1. sastavu to bi bilo krajnje bezobrazno i neozbiljno od njega!
međutim, mislim da je on dovoljno realan i da će se pomiriti sa svojom ulogom jokera!

odradit će ugovor i onda će ići, ako ima miltimilijunskih ponuda onda normalno da će mijenjat sredinu kad je već slobodan igrač!
iako sam čuo nekoliko opcija da ga se želi još vezati koju godinu.. navodno je Uli to "predložio".. nisam uvjeren u to!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 31 lis 2011, 13:21

cruz napisao:Ma neće Olić ići na zimu, ne znam odakle vam to :?

Jupp je jasTno i glasTno reko da ova ekipa mora ostati na okupu do kraja sezone, i da bi jedino Pranju pustio u siječnju ukoliko dođe ponuda!

ja opće nisam gledo s te strane to....ja gledam sa olićevog položaja...žena, deca mu u njemačkoj, cjelu svoju karijeru je u švabiji...teško da bi on u španjolsku sad...pogotovo ne sad pod "stare" dane....
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la cruz » 31 lis 2011, 13:57

FCB m@niac napisao:
cruz napisao:Ma neće Olić ići na zimu, ne znam odakle vam to :?

ja opće nisam gledo s te strane to....ja gledam sa olićevog položaja...žena, deca mu u njemačkoj, cjelu svoju karijeru je u švabiji...teško da bi on u španjolsku sad...pogotovo ne sad pod "stare" dane....

normalno, njemu su to sigurno prioriteti!
trebao bi Ola malo usporiti sa izjavama i začepiti njušku, ako na taj način želi izmusti novi ugovor u Bayernu ("imam dosta ponuda", "ne budem li igro odlazim", itd.) samo će sve upropastiti, uključujući i svoj "čisti" image u Njemačkoj!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 31 lis 2011, 14:07

Ima isto tako jedna jako bitna stvar kaj je JUPP rekao - Imali smo zasad sreće kaj su nas ozlijede zaobišle u širokom luku. A isto tako ak se pogleda naš kadar mi baš i neamo puno igrača koji su podložno ozlijedama...Pogotovo igrači tipa gomez, Schweini, lahm itd..
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 31 lis 2011, 15:08

Mene baš zanima koliko bi mi mogli dobiti za olića kada bi ga se prodavalo na zimu?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 31 lis 2011, 15:22

anton 1983 napisao:Mene baš zanima koliko bi mi mogli dobiti za olića kada bi ga se prodavalo na zimu?

3-4 mil eura
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 31 lis 2011, 20:35

ugovor mu ističe (zadnji prijelazni rok u kojem ga se treba platiti), nije više ni najmlađi, ne igra "redovito", bio je ozljeđen doslovno godinu dana, plus Bayern ga je džaba doveo...

s druge strane, dokazana kvaliteta (kolko god neki srali, njega se idalje dosta cijeni u europi), iskustvo, reprezentativac, a što je najvažnije postoji potražnja, a ona podiže cijenu!

teško je to odrediti cijenu, ali najvažniju ulogu igra ugovor koji ističe za samo pola godine, pa nema šanse da bude skuplji od 2-3 mil...

Lucia smo prodali za pišljivih 7 mil. ito godinu dana prije isteka... Kod njega je bila situacija da ga trener više nije želio

dok sada trener ozbiljno računa na Olića, kao jokera... a tu je još samo 25-30ak utakmica (od početka prijelaznog roka)

najbolje da ga se ne proda, nek imamo dovoljno zamjena! samo nek Ola više ne kenja
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 31 lis 2011, 22:31

cruz napisao:trebao bi Ola malo usporiti sa izjavama i začepiti njušku, ako na taj način želi izmusti novi ugovor u Bayernu ("imam dosta ponuda", "ne budem li igro odlazim", itd.) samo će sve upropastiti, uključujući i svoj "čisti" image u Njemačkoj!

Upravo to! :bravo:

Ne znam da li te izjave izlaze "direktno" iz Olićevih usta, ili se tu još neko umiješao.
Ivi se nalazi u psihološkoj rupi. Doživio je vrhunac sa Bayernom (mada su mnogi sumnjali) i onda slijede te proklete povrede...
Bayo je stao uz njega, nije htio dovoditi nove igrače, davajući signale da se na njega računa.
Onda slijedi nova, neočekivana povreda, koja ga je do kraja uzdrmala. Ivica vjerovatno ponovo gori da pokaže da nije za staro gvožđe, međutim, stvari se ne odvijaju kako je on zamislio.
Em što se ne vidi na poziciji krila, em što nema šanse da u ovakvom sistemu bude standardan, pored jednog Gomeza.

Naredni period će mnogo toga reći, da li će Olić češće (i više) igrati i da li će zabijati. Od toga zavisi kakvo će biti njegovo zadovoljstvo, a bome i odluka Bayernove uprave šta sa njim.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la effe__sa » 31 lis 2011, 23:54

Ma Olić mislim definitivno ostaje do kraja sezone i potreban nam je. E sad možda i njega menađer više huška nego što ove ideje dolaze iz njegove glave.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Mačak » 01 stu 2011, 11:22

Ola još nije odradio svoje. ;) Ne vjerujem da se on ljuti što ne igra ispred Gomeza, možda mu nije pravo na Petersena. :?
Iako i ne vjerujem baš u to što se piše, ipak je to igrač podređen timu, a prerano ga je većina otpisala.
Vjerujem da u starom vuku još života ima, vrlo važan igrač, ako stane na kočnicu s povredama, očekujem i produžetak saradnje. :a045:
Mačak
'U vreci'

PostPostao/la anton 1983 » 01 stu 2011, 14:48

Ne znam zaš ali ja sam ga nekak prekrižio. Imam dojam da on u ovaj SEXUALNi Bayern nikao ne paše i da ga se uprava želi riješiti. Uglavnom politika je sad ak nisi švaba marš iz Bayerna :mrgreen: Ne bi se čudio da mi budemo ti koji če Schiebera iz Stuttgarta hapiti na kraju sezone za 0 kn. No dobro tek treba vidjeti kakav će on bit kad se oporavi i dal će mu Stuttgart na vrijeme produžiti ugovor...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi