E sada ona utakmica na koju se čekalo, utakmica gdje adrenalin radi više nego li bilo gdje.
U prvom poluvremenu Portugal imao terensku inicijativu, ali bez ozbiljnih prilika, tek ona polušansa Ronalda kad je izlevatio, već sam zaboravio
U drugom poluvremenu smo malo zaigrali, ali oko 60-65 minute Portugal dolazi do dvije kolosalne šanse, Ronalda je busen omeo, a Postiga sa 7 metara iz mjesta u jednoj gužvi tik pored gola.
Odlučujući trenutak su Safetove izmjene, te se ulaskom Ibiševića i Maletića igra malo preselila i na njihovu stranu, prvi šut prema golu Portugala je ubilježen tek u 70 min, a Ibišević je bar jednu šansu morao realizovati, eh da je stari Bola tu bio, vjerujem da bi majstor to majstorski pospremio, ne sumnjam nimalo.
Do kraja malo otvorenija igra, ali bez pravih prilika, teren katastrofa, pa j.ebem ti državu zar nisu mogli ono bolje pripremiti, jest kiša velika, ali ako nismo tehnički bolji od Portugala, ne znam gdje jesmo, vjerujem da bi bolji teren nama čak više odgovarao.
Najpozitivnije su me iznenadili oni od kojih nešto i nisam očekivao:Jaha, Rahima, Zahirović, Maletić, a o Spahiću ne treba trošiti riječi, pa to je najbolji stoper, najbolji kapiten svijeta, tako je nevjerovatno da nije dobio preporuku u neki TOP klub, ma Spaha je toliko puta dokazao svoju klasu, a nikada iznevjerio nije.
U Lisabonu ćemo biti još jači, a @effe slažem se s tobom, i ja bih Jahu tu ostavio, a Papca na lijevu stranu, a šta desno
A ljudi što ovako pričaju za Portugal, Dženeral i Murta, slobodno ću reći pojma nemaju!
Da li je to zbog potcijenjivanja Beha repke
Tablica koja prati kvalitet ekipe u zadnjih, možda dvije godine
To je reprezentacija koja spada u sami vrh i uvijek pretenduje na prva 4 mjesta sa mogućim iznenađenjem, a imaju igrače svjetske klase na svim pozicijama, a imaju i dobrog trenera, koji je dosta popravio igru otkako je sjeo na užarenu klupu. Njihova imena ne treba nabrajati, skoro svi igraju u vrhunskim klubovima, ali imamo i mi dosta jaku reprezentaciju!
Biće pravi podvig ukoliko ih uspijemo izbaciti, a vjerujem da u gostima na finom terenu možemo odigrati dosta bolje, nego li na onoj oranici, to smo dosta puta dokazali, tako da vjerujem u naš prolaz, ali treba biti realan i reći da je dosta teško, mada se slažem sa @Lizarazuom da su nam šanse čak i veće nakon ovog prvog susreta.
PS:@Lizarazu
, Igor k'o tarzan, a moram priznati da me nasmijao
, kao rijetko koji komentator do sada, stvarno čovjek se umalo ne udavi. 
width="960"