UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: Kvalifikacije za Euro

PostPostao/la Axe » 16 stu 2011, 12:40

anton 1983 napisao:

Sada kad je Bih ispao u jednu ruku mi je drago jer smo mi jedina ekipa iz EX-YU koja ide na to europsko...malo da se inatimo i kurčimo. Isto tako moram reći kada bolje razmislim, da je bolje da Bih nije išla na EP jer su pretrula repka sa preveč gnjilih igrača. Jedino kaj njih drži je bila ta euforija a i dosta sreće što su ušli u baraž. Inaće volim kada david izbaci golijata, samo je onda problem što david ide dalje pa se onda opet mora igrati sa njim a te utakmice čovjeku ipak nisu lepe za oko. Ipak ruku na srce draže mi je gledati tekmu npr. PORTUGAL - ŠPANJOLSKA nego Španjolska - Bih, ak me razumijete...Nešto slično je bilo sa Austrijancima i Švicarcima na prošlom EP koji su zbog svoje NEKVALITETE samo "pokvarili" natjecanje...Jedini razlog zaš sam ja navijao za BIH je Džeko jer ga iznimno poštujem i obožavam. Mogo bi onda ljudima nabijati na nos jer su govorili kako je ŠPEK iz BUNDESLIGE u EPL propo i kao nije tako veliki igrač kako ja to mislim. No pošto on više nije u BL vrijeme je da se prereže ta pupčana vrpca...

Više sreće sanciBo drugi puta, a sada bodrite Hrvatsku! :mrgreen:

Ne seri. ;)
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 16 stu 2011, 12:41

Efe šefe, napisah da je Bih tu došao sretno iz raloga što smatram da Bih nema neku pretejrano jaku repku koja "bi trebala biti" na EP. No dobro morti niti Irci nemaju, ali to nije razlog zašto da se Bih kvalificira...bih je imala sreće što je dobila skupinu u kojoj more biti druga, eto...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 16 stu 2011, 12:54

anton 1983 napisao:Efe šefe, napisah da je Bih tu došao sretno iz raloga što smatram da Bih nema neku pretejrano jaku repku koja "bi trebala biti" na EP. No dobro morti niti Irci nemaju, ali to nije razlog zašto da se Bih kvalificira...bih je imala sreće što je dobila skupinu u kojoj more biti druga, eto...

Pa BiH je trebala biti prva u grupi. Večina se ovde forumaša i iz Hrvatske složila da je naša reprezentacija respektabilna i da drugi ciklus kvalifikacija igra dobro. Protiv Bjelorusije su se mnogi mučili i prije, tako da je to respektabilna reprezentacija, a znamo Rumuni kakvi god da su da je to jedna nezgodna reprezentacija. A Reprezentacija BiH je sigurno i uvjerljivo osvojila drugo mjesto, dok svi znamo da je par minuta dijelilo od prvog mjesta u grupi.
I ako ćemo realno kad uporediš BiH i Hrvatsku onda tu nema neke velike razlike u kvaliteti. Razliku bi možda jedino činio Modrić.
A eto i Slovenci su bili na velikom takmičenju sa 2 puta slabijom reprezentacijom od naše. A sad bi ti ja mogao objasnit zašto je to tako, ali išli bi od tema EU, preko politike, diplomatije i drugi stvari i otišli bi daleko od teme ;) .
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 16 stu 2011, 12:57

Ovo sa politikom diplomacijom itd ti ja nepiušim niti 5% jer je Hrvatska prošla Tursku, kao što smo i mi izbacili Engleze.

Niko nije niti reko da BIH nije zasluženo bila druga, no isto tako je zasluženo ispala od Portugala ćija repka je definitvno kvalitetnija od BIH.

Sad baš da Hrvatska nema kvalitetniju repku od BIH to se ipak nemogu složiti ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 16 stu 2011, 13:00

FCB m@niac napisao:
LuctL napisao:
FCB m@niac napisao:kaj ti briješ, pa u drugom ćemo biti sigurno...tak si napiso ko da smo sad u trećem.....

Uvijek bubaš ovakve gluposti? :nono:

pa ne uvjek, samo dok razgovaram sa glupanom...

lol ...
eh, jbg, ja sam imao krive informacije... isprike Luctlu ...

a, bosna stradala u portugalu kvalitetno....kažu da sanacBo bio neprimjetan....jbg, više sreće u quali za WM...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la effe__sa » 16 stu 2011, 13:07

anton 1983 napisao:Ovo sa politikom diplomacijom itd ti ja nepiušim niti 5% jer je Hrvatska prošla Tursku, kao što smo i mi izbacili Engleze.

Niko nije niti reko da BIH nije zasluženo bila druga, no isto tako je zasluženo ispala od Portugala ćija repka je definitvno kvalitetnija od BIH.

Sad baš da Hrvatska nema kvalitetniju repku od BIH to se ipak nemogu složiti ;)

Pa mi smo sinoć morali biti 2 puta bolji od Portugala da bi prošli. Jel bio penal u Francuskoj smiješan na primjer??Jel bio smiješan način kako su Francuzi prošli put prošli protiv Iraca??Jel smiješno da Irci sad dobiju Estonce i glat prođu.....Položaj Bosne i Hercegovine je u Evropi jako nezgodan trenutno, preko naše države se mnoge stvari lome, često se spominje neuređena država a nekima je u Evropi stalo da bude neuređena. I cijeloj toj Evropi je više stalo da jedan Ronaldo bude na prvenstvu, znači sve para vrti, gdje tu draž fudbala onda...Skoro pa nestaje...Ja koji volim fudbal i koji ne volim gledat fudbal kroz politiku nadam se i molim Boga da ovi debili iz Uefa-e i FIFA-e ne unište fudbal.
A Hrvatska je mnogo kvalitetnija od Turske pa je prošla. I Portugal je zasluženo prošao, ali mene nervira što mi kod sudija ne dobijamo povlašteniji položaj, a kad treba ključni penal svirat da BiH ne prođe ili da ne osvoji prvo mjesto tu je sudija prvi.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 16 stu 2011, 13:20

effe__sa napisao:Pa mi smo sinoć morali biti 2 puta bolji od Portugala da bi prošli. Jel bio penal u Francuskoj smiješan na primjer??Jel bio smiješan način kako su Francuzi prošli put prošli protiv Iraca??Jel smiješno da Irci sad dobiju Estonce i glat prođu.....Položaj Bosne i Hercegovine je u Evropi jako nezgodan trenutno, preko naše države se mnoge stvari lome, često se spominje neuređena država a nekima je u Evropi stalo da bude neuređena. I cijeloj toj Evropi je više stalo da jedan Ronaldo bude na prvenstvu, znači sve para vrti, gdje tu draž fudbala onda...Skoro pa nestaje...Ja koji volim fudbal i koji ne volim gledat fudbal kroz politiku nadam se i molim Boga da ovi debili iz Uefa-e i FIFA-e ne unište fudbal.
A Hrvatska je mnogo kvalitetnija od Turske pa je prošla. I Portugal je zasluženo prošao, ali mene nervira što mi kod sudija ne dobijamo povlašteniji položaj, a kad treba ključni penal svirat da BiH ne prođe ili da ne osvoji prvo mjesto tu je sudija prvi.

Ne razumijem te točno što pričaš i niti što bi ti ja trebao sad odgovoriti. Oćeš reč da je sad BIH ispala iz političkih razloga ili što? Oćeš reć da ste trebali dobiti povoljniji ždrijeb? Pa normalno je da mali izvuku deblji kraj te da imaju dojam da se uvijek sudi protiv njih, zato i imaju taj komplx malih ekipa. Takva ekipa će uvijek biti MALA dok ne napravi NEOĆEKIVANI podvig, znači izbaci reprezentaciju koja je od njih na papiru JAČA. Ti se se sad tu pozvo na neakve pare, epa jebiga effe, meni kao neutralnom promatraću je sigurno zanimljivije da EP bude što jače, što znači da na tom EP budu Francuska i Portugal a ne BIH. No opet tu i tamo se progmiže neka trula repka kao što je Latvija i tamo namuči Njemce...

I sad da je tebe pitam kako ti komentiraš skupinu koju je BIH dobila za SP imajući na umu to sve što sad tvrdiš da UEFA i FIFA rade protiv BIH-a.

Znam da ljudi mogu biti ogorčeni, pogotovo kad je tu jedan veliki nacionalni naboj te kada se san razjebe, no mi koji sve to gledamo sa strane malo smo ipak realniji. Budi siguran da recimo HRVATSKA nije otišla na EP mi nebi pljuvali po drugima već po sebi jer smo prerasli taj komplex "male nacije" kada je u pitanju nogomet...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 16 stu 2011, 14:05

anton 1983 napisao:
Ne razumijem te točno što pričaš i niti što bi ti ja trebao sad odgovoriti. Oćeš reč da je sad BIH ispala iz političkih razloga ili što? Oćeš reć da ste trebali dobiti povoljniji ždrijeb? Pa normalno je da mali izvuku deblji kraj te da imaju dojam da se uvijek sudi protiv njih, zato i imaju taj komplx malih ekipa. Takva ekipa će uvijek biti MALA dok ne napravi NEOĆEKIVANI podvig, znači izbaci reprezentaciju koja je od njih na papiru JAČA. Ti se se sad tu pozvo na neakve pare, epa jebiga effe, meni kao neutralnom promatraću je sigurno zanimljivije da EP bude što jače, što znači da na tom EP budu Francuska i Portugal a ne BIH. No opet tu i tamo se progmiže neka trula repka kao što je Latvija i tamo namuči Njemce...

I sad da je tebe pitam kako ti komentiraš skupinu koju je BIH dobila za SP imajući na umu to sve što sad tvrdiš da UEFA i FIFA rade protiv BIH-a.

Znam da ljudi mogu biti ogorčeni, pogotovo kad je tu jedan veliki nacionalni naboj te kada se san razjebe, no mi koji sve to gledamo sa strane malo smo ipak realniji. Budi siguran da recimo HRVATSKA nije otišla na EP mi nebi pljuvali po drugima već po sebi jer smo prerasli taj komplex "male nacije" kada je u pitanju nogomet...

Ti ako si često pratio moje komentare mogao si vidjet da sam realan. Znači ja bi uvijek volio da pobjeđuju ekipe za koje ja navijam BiH, Njemačka, Željo, Bayern.......Al to ne znači da opet ne mogu biti realan. Znači et mogao si pratit večinom moje komentare za Bayern i ev za reprezentaciju BiH i rijetko sam kad optuživao sudije po pitanju Bayerna. Po pitanju BiH je bilo nepravde. Nepravda se desila u Parizu, to niko ne može osporit. Tu se naravno nije radilo o politici al se radilo da kažemo o sportskoj politici, jer poljuljanim francuzima niko nije želio napravit problem mučenja kroz baraž. Jasno da je to zbog predsjednika Uefa-e. Žrijeb za baraž sam baš ovakav kakav je bio mogao naslutit, ali sam opet imao nadu da to neće biti tako. Pa eto možda se desilo da smo mi ko kompenzaciju dobili lakšu grupu za SP, ali ko kaže da tu Grcima neće navlačit za prvo mjesto. A ja jednostavno ne želim gledat te kompenzacije...Kakva je svrha ako jednom učine nepravdu Ircima i onda izvrše kompenzaciju ili et nama da kompenziraju nešto..Pa to je žalosno...Žalosno je što se gura da ide jedan Ronaldo na prvenstvo ili druga velika zvijezda...Zar su Francuzi i druge velike nacije spale na to da im neko nešto gura? Kakva je svrha onda fudbala?? Eto ja cijenim Nijemce, živio tamo, imam puno prijatelja Nijemaca, al et jedan Stark Nijemac jedva sinoć dočeka da Luliću da drugi žuti karton i isključi ga. A tu Christinu, tu mega zvijezdu Ronalda toliko štiti da najmanji dodir nad njim svira i njego start đonom ne sankcioniše kartonom. Ali nije problem ko je sudija, dal je to Nijemac, Grk, Englez, bitno je da vrh Uefa-e kaže da Ronaldo zbog ogromni para mora ići na prvenstvo. Propadoše gospodi inače sponzori....Ipak sinočnja pobjeda Portugala je bila zaslužena, ali drugi put za redom nije prolaz Francuza zaslužen. I to kažem za Francuze koje ja čak donekle i gotivim kao repku, puno više neg jedan padavičarski i glumački Portugal. Hoeness je već više puta spominjao da je u Uefa-i i Fifa-i mafija. Vidjelo se kako i prvenstva dodjeljuju. Znači ispade ne treba igrat fudbal, jer unaprijed će se stvari znat, ne trebaju se kandidature za prvenstva pravit, jer unaprijed ko najviše iskešira će dobit prvenstvo. Onda ćemo još i u fudbalu još malo označit sve igrače, znat će se ko je katolik, ko je pravoslavac, ko musliman, pa nek sudije onda kako iz koje države dođu znaju odmah kako će sudit. I po mogućnosti nek se svima krvna zrnca u startu prebroje....Eto tim putem i to ogavnim putem ide fudbal ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 16 stu 2011, 14:24

Po ovom što ti pišeš nogomet se nebi trebao gledati i zato ti kažem da si nerealan. No sad nije problem u nerealnosti već ogorčenosti jer smatraš da si zakinut za nešto što si zalužio! PONAVLJAM TI i mi Hrvati smo to prošli davne 1996 kada nas je izbacila Njemačka sa EP-a. Neda mi se objašnjavati kako i zašto no dogodilo se. Bili smo frustrirani jer smo smatrali da smo mogli, trebali proći švabe ali to se nije dogodilo i kasnije su švabi postali prvaci. Ljudi to prvenstvo neće pamtiti po tome kako je Nejmačka prošla Hrvatsku nego će se samo pamtiti da su bili prvaci i koga Bk za Hrvatsku...Mi smo 1998 njima dokazali da su nas "nepravedno" izbacili i tad smo prestali biti mala repka - sudac nas nije oštetio jer smo bili dovoljno dobri da nam se to nedogodi. To je ono što BIH tek treba napraviti da bi ti shvatio o ćem ti ja pričam. Veće repke se toliko nebune na greške suca jer se previše puta nalaze u situaciji da ih se ošteti ili "progura" dok male repke uvijek ovise o jednom jedinom slučaju ili bolje rečeno sami sebi zabriju da nisu uspjeli jer im nije bio dosuđen penal protiv Francuza. E pa nije se samo igrala jedna utakmica u tim kvalifikacijama ;)

99% PRVAKA je kad tad imala pomoć suca i bez toga nebi uspjela u svom podhvatu no to je ono što čini velike repke da te gluposti znaju iskoristiti...Gle ako ti smatraš da je Bosna od nekoga nepravedno izgubila, ispala ili da je oštećena na neki način to ti niko iz glave nemre izbiti i gotovo. Vjeruj u što god oćeš, no ja bum ti rekel, čak mislim da sam to već ćak i na ovom forumu objašnjavao da smatram da ždrijeb nije nariktan jer ovo nije prvi takav ždrijeb niti ne smatram da je BIH neka posebna repka kojoj se nije smio dodjeliti Portugal...

Ako se dobro sječam ukrajincima je protiv Hrvatske davne 1997 bio poništen gol za 2:0 koji je u mojim očima i dan danas sumnjiv no tada nam se sreća osmjehnula i mi smo pokazali koliko vrijedimo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 16 stu 2011, 14:57

Fudbal je danas definitivno puno nepravedniji nego prije...Ja znam da smo mi morali biti i puno bolji, ali gade mi se neke odluke protiv naše reprezentacije u korist veči. Mujdži su u Francuskoj slomili i nogu pa sudija Francuzu ni žuti karton nije pokazao. Imaju clipovi pa se sve može vidjet. Greške se dešavaju u fudbalu, ali neke su previše očigledne i vidi se u kojem smjeru idu. Mi nismo prošli jer smo naletili na jačeg protivnika, jaku izuzetno ekipu, ali protiv drugi mogući protivnika bi imali veču šansu. Meni najviše smeta ta utakmica u Parizu. A ti možda ne vidiš ili ne želiš priznat da danas više rade lobiji i da u fudbalu ima više nepravde , politike nego prije....I Hrvatska je znala biti oštečena i to stoji. Hrvatska je u fudbalu stvorila značjano ime ti SP. A ja bi ti sa sportskog aspekta mogao navesti i stvari što mi nismo uspjeli, ali ja jednostavno samo sad kritikujem druge aspekte i niz drugi ti dokaza mogu iznijet jer sad sam malo u frci pa ne mogu....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 16 stu 2011, 15:49

effe,
svi te mi razmemo kaj pričaš da ste pokradeni, da je nepravedno suđeno i slične stvari...i u pravu si, nema se kaj tebi prigovoriti, ali gledaj to sa drugog gledišta..: npr. suđen je nepravedno penal francuskoj i bosna radi toga mora u dodatne qualifikacije...vi sad imate šanse popravit sve to, sa realno podjednakim protivnikom portugalom. To vam je ujedno i ispit dal ste spremni opće za ovo nadolazeće europsko prvenstvo....zamisli da ste prošli francusku i da vas onda neko na prvenstvu ovako blamira sa 6 komada...a realno gledajuć ima mnogo jačih ekipa od portugala...

A kaj se tiče samog suđenja....ja čak vjerujem da su suci od uefe dobili upute neke da su na strani i od francuza, a i od portugala.....u krajnosti...ko će više privuć gledanosti i pažnje? Jedna franciska i portugal sa CR7...ili Bosna i hercegovina? Jbg, al to je realnost.....
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Murta » 16 stu 2011, 16:43

Slažem se da je BiH imala nepravedno suđenje protiv Francuske, ali protiv Portugala je suđenje bilo loše, niti na čiju stranu. Čak bih rekao da je BiH bolje prošla jer za Protugal nije suđen penal, a i postigli ste gol iz zaleđa. ;)
Čim sam vidio da je Stark glavni sudac, a Graefe četvrti, pomislih : "Pa pravi sudac vam sjedi na onoj klupici!" smile44

I nisam pogriješio jer je suđenje bilo jadno. Bolje suđenje sam znao vidjeti u 2. zagrebačkoj ligi na utakmicama mog lokalnog kluba. :no: Ali kategorički tvrdim da nije nimalo navlačio za nikoga. On je jednostavno loš sudac čije je vrijeme prošlo. :?

Rezultat nije realan, iako je Portugal bolja momčad, ali ne za ovoliko. BiH se jednostavno raspala pri kraju.
A dogodilo se onu čega sam se bojao, da Kristina riješi utakmicu. :neee:

Malo vas je Begović zajebo, ali to nije on kriv ni za što. Za mene postoje tri tipa golmana - vrhunski (Neuer, Casillas, Buffon), oni koji standardno brane, ali ne spašavaju (Begović, Abbiati) i divljaci koji redovito brane onakve slobodnjake i 100%-tne šanse, a onda primaju pacerske golove (Pyatov, Manninger, Wiese, onaj Supić koji je kod vas prije branio, pa i Kelava, iako on ide prema prvoj grupi :bravo: ). Da ste imali takvog divljaka na golu, ja mislim da bi se Portugal dobrano namučio protiv BiH.

Ako nemaš jasnu klasu, teško je znati kakav će ti golman trebati, a BiH je imala tu nesreću da im je trebao upravo onaj drugi tip. Ali, recimo prije dvije (ne prošle) sezone kad je Shakhtar igrao protiv Barce (tu negdje odnos snaga i načina igre), svi su mislili da će Pyatov trebati za spašavanje, a on nije skoro ništa radio i na kraju sjebo dva gola. :lol:
Tako da je isti slučaj mogao biti ovdje.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 16 stu 2011, 19:27

FCB m@niac napisao:
A kaj se tiče samog suđenja....ja čak vjerujem da su suci od uefe dobili upute neke da su na strani i od francuza, a i od portugala.....u krajnosti...ko će više privuć gledanosti i pažnje? Jedna franciska i portugal sa CR7...ili Bosna i hercegovina? Jbg, al to je realnost.....

Pa da to je realnost. I Hrvatska se žestoko borila za svoj ugled, uspjela je napravit boom 1998. godine i od tada je stvorila ugled u Evropi i svijetu i sad se teže s takvom reprezentacijom može neko zajebavat.
Ja sam spomenuo te faktore sa strane, ali da kažem da nisam nezadovoljan kvalifikacijama, jer sve u svemu reprezentacija diže svoj ugled, ušla je opet u baraž, napredovala na FIFA-inoj rang listi. Sve u svemu izašli smo iz svega kao neki moralni pobjednici. Bojim se jedne druge stvari, da će sad proradit bosanski mentalitet, ili uopšte taj balkanski mentalitet i da će svi sada udarit i po igračima i selektoru Sušiću, to moramo sad prevazić kako bi opet naredne kvalifikacije mogli dobro odigrat a i nadat se sretnijeme kraju. Ja mogu podnijet poraze kad se ekipa bori a izgubi od jačeg protivnika, da se nisu borili ja bi ih kritikovao. Mora se i dalje gradit reprezentacija, nadam se da će igrači naši i dalje napredovat i u svojim klubovima. Pred Pjanićem je na primjer budućnost, a Džeko je već svjetska klasa i naš najjači igrač, naša zvijer :)
Jednom će se onda prelomit i u ovim jačim utakmicama u našu korist. Na Euro su otišle 2 reprezentacije od kojih je BiH jača: Irska i Češka. Al takav je fudbal, dobili smo jakog protivnika, nadat se boljem i prije svega želim da nam reprezentacija odigra kao u ovim kvalifikacijama, al sa manje padova il bez padova skroz u bitnim trenucima, prelomnim i tada će doći i plasman na veliko takmičenje, jer kvalitet u reprezentaciji će rasti, a potencijal je svakako tu ;) .

@Murta: Po običaju si i ti sve jako dobro obrazložio, a i Maniac se uozbiljio nakon što se s nekima prepirao pa napisao ozbiljan post :lol: ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Mačak » 16 stu 2011, 19:47

Begović ima čudnu naviku postavljanja kod slobodnjaka, nije to samo ova utakmica, nego inače lik tako brani, onoliko prostora je previše i za mene. ;)

Portugal dokazao da je jači, bolji, stvarno su nas nadigrali u obje utakmice. ;)

U prvih 15 minuta Stark svaku loptu svirao u Portugalovu korist, imao je jedno 5-10 čistih grešaka na našu štetu.

Zatim poslije dva gola Portugalaca, to se naglo okreće, Portugalcima ne svira čist penal, zatim nama svira penal, koji je ruku na srce i bio.

Do kraja utakmice ni na čijoj strani, previše grešaka, još jedan očigledan penal za Portugalce, nama gol iz offsidea, nikad lošije suđenje nisam gledao, prošle sezone najgori sudija Bundeslige, da li je došlo vrijeme ukidanja njegove sudačke licence. :bravo:

Sama igra:
Pape to fino posložio, izveo na teren, međutim Portugalci su pravili nevjerovatno jak pritisak, te nam zadavali dosta problema.

Prvi gol :arrow: čudan prekršaj nad Ronaldom, slobodan udarac sa nekih 25-30 metara, Begović postavlja zid, te zauzima nekakv položaj tik uz stativu, kunem se da sam već tada onu loptu vidio u golu, ostalo je poznato, snažno, ne toliko precizno, ali previše ostavljenog prostora, lik me totalno iznervirao.

Drugi gol :arrow: Nani sa 25-30 metara pod prečku, ali skoro po sredini gola, oprošteno, pošto sam je i sam vidio u zadnjem dijelu tribina.

Begović i kod 5-og gola pravi kardinalnu grešku, identičnu kao i kod prvog.

Momcima nemam šta zamjeriti, pokazali želju, htijenje, onoliko koliko su mogli, a Begović me potpuno razočarao, te sam mišljenja da je Keno dokazaniji, pokretljiviji, sigurniji golman u našem dresu. ;)

Sušiću svaka čast, naučio je zanat. ;)

Treba se okrenuti sljedećim kvalifikacijama, a start je od krucijealne važnosti za sve nas. Ukoliko u prvim utakmicama uvežemo nekoliko dobrih partija, mundijal je veoma blizu. :bravo:
Inače poznati smo po groznim startevima kvalifikacija.

Nakon Danske, Srbije i Portugala, još jednom Portugal za nedosanjani san. :mudrac:
Mačak
'U vreci'

PostPostao/la Red passion » 16 stu 2011, 20:33

Eto, odsviran je kraj ovog play-offa i poznati su svi sudionici Eura 2012. Irska, Češka, Hrvatska, Portugal.

Rekli bi pomalo neočekivano kad je naša zemlja u pitanju, no uspjeli smo se probuditi nakon duuuuuugo vremena i odigrati onako kako stvarno možemo. :smajl007:

BiH ipak nije uspjela napraviti podvig, raspad još na kraju i mogli su se slikat... Trudili su se, no Ronaldo je vratio za 'Messija' u svojoj domovini, a i očito osigurao daljnju zaradu svog Reala na njegovom imenu. :) Ibišević je to mogao zabiberiti u prvoj utakmici, no on je zakazao kad je najpotrebnije bilo.

Na kraju jedino sam zaključio da me Sušić demantirao i pokazao da zna voditi bh. reprezentaciju s obzirom na to kako sam ga otpisao na početku njegovog angažmana.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva