Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:ne kuzim zakaj govore da igra ekipa sa najboljim napadom protiv ekipe sa najboljom obranom....kaj nemamo mi oboje ove sezone najbolje?

effe__sa napisao:FCB m@niac napisao:ne kuzim zakaj govore da igra ekipa sa najboljim napadom protiv ekipe sa najboljom obranom....kaj nemamo mi oboje ove sezone najbolje?
Imamo moj manijače, kolega lizarazu se čini mi se malo zbunio....Ali se zato može reći da je ovo duel 2 najuspješnija napada i dvije najuspješnije odbrane lige, jer i napad i odbrana Dortmunda su odmah iza nas po uspješnosti.

FCB m@niac napisao:ne kuzim zakaj govore da igra ekipa sa najboljim napadom protiv ekipe sa najboljom obranom....kaj nemamo mi oboje ove sezone najbolje?
Lizarazu napisao:Najbolji napadi protiv najboljih odbrana.
effe__sa napisao:U dobroj smo formi, kvaliteta od crno-bijelih više imamo
CroCHEF napisao:Ismaela smo isto ismijavali, pa znamo kako je zavrsilo...
CroCHEF napisao:Ismaela smo isto ismijavali, pa znamo kako je zavrsilo...
Lizarazu napisao:effe__sa napisao:U dobroj smo formi, kvaliteta od crno-bijelih više imamo
Je l' to uskoro igramo sa starom damom?![]()

CroCHEF napisao:Sta Schmelzer nije ozljedjen?

effe__sa napisao:Hahhaha....E eto našao si mi odmah grešku, da uzvratiš

Hoeneß ist zuversichtlich, dass dem Rekordmeister daheim eine Revanche für die schmerzliche 1:3-Pleite gegen den späteren Meister BVB in der vorigen Saison im eigenen Stadion gelingen wird. “Die Niederlage hat mir unheimlich gestunken, weil ich vorher ziemlich das Maul aufgerissen hatte“, räumte Hoeneß ein. “Hab gedacht, wir schlagen die, und dann sind wir ziemlich sang- und klanglos untergegangen. Da gehe ich mal davon aus, dass das dieses Jahr so nicht passieren wird“, fügte der Bayern-Präsident hinzu.

Lizarazu napisao:Šta, već se znaju sastavi? Dupla šestica pravo crna(sry, Suarez), nema Buytonje (čini me da neko mora mijenjati strijelca na našoj prognozi), Rafa starta...

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju