Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la Lizarazu » 14 stu 2011, 10:19

Hehe, kao što smo dogovorili odlazak Bommela. :D

Nego, uveliko se špekuliše da bi mi mogli posuditi Usamija. Znači, prvo bi trebali potpisati ugovor i onda malca baciti u vatru da se kali u nekom bundesligašu. Nurnberg je (ponovo) najveći kandidat.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Speedy » 15 stu 2011, 08:38

Rummenigge: Zaradili smo ogromno poštovanje

Kako je trenutno na programu stanka zbog reprezentativnih obveza, predsjednik Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge dao je intervju za službenu stranicu kluba. Uglavnom, govorio je o transfer politici kluba, utakmici protiv Dortmunda u subotu te o povratku Arjena Robbena.

fcbayern.de: Gospodine Rummenigge, kao predsjednik udruge europskih klubova često se sastajete s drugim predstavnicima klubova iz inozemstva. Kakva su mišljenja vaših prijatelja iz Madrida, Barcelone i Manchestera o Bayernu ove sezone?

Rummenigge: Prisustvovao sam kongresu u Zurichu prošlog tjedna gdje su svi veliki klubovi poput Real Madrida, Manchester Uniteda, Intera i Milana također bili prisutni. Stekao sam dojam da smo postali uzor u nogometnom svijetu u ovom trenutku. Već smo sada više nego ispunili financijski "fair play" ali isto tako imamo vrlo jaku momčad na terenu. Naši nastupi u Bundesligi i Ligi prvaka ove sezone zaradili su ogromno poštovanje.

fcbayern.de: Prije nekoliko tjedana predsjednik Bayerna, Ulli Hoeness pohvalio je momčad i pričao o nogometu kao obliku umjetnosti. Kako ocjenjujete Bayernov napredak ove sezone?

Rummenigge: U velikoj formi smo u ovom trenutku ali dopustite da vam ponovno ponovim moje riječi, sada je studeni a trofeji se osvajaju u svibnju. Pred nama je još uvijek dalek put pa se trenutno trebamo zabavljati s trenutnom situacijom i to smireno i hladnokrvno.

fcbayern.de: Usporedbe s Barcelonom i samo je pitanje kada će Bayern osigurati naslov?

Rummenigge: Momčad je zaradila sve ove pohvale i to zaslužuje ali iz vlastitog iskustva znam da treba biti oprezan s pohvalama. Srećom, trener s takvim stvarima radi vrlo oprezno. Uspješno motivira momčad za svaku utakmicu. To je jedan od najvećih Juppovih uspjeha.

fcbayern.de: Mediji su okarakterizirali ozljedu Bastiana Schweinsteigera kao veliki šok za Bayern? Po vašem mišljenju, koliko je velik udarac Bastianov izostanak?

Rummenigge: Ne treba uvijek medije uzimati za ozbiljno. Prije nekih šest mjeseci napisali su da Bastian nije istinski vođa a sada je „ultimate boss“. Očigledno je da je njegova ozljeda loša vijest za nas ali bili smo i Robbena izgubili na nekoliko mjeseci. Međutim, momčad ga je vrhunski nadoknadila. Tako da sam siguran da će trener nastaviti igrati uspješan nogomet s momčadi koju ima na raspolaganju čak i bez Bastiana ali nadam se uskoro s Robbenom.

fcbayern.de: S ozljedom Bastiana i suspenzijom Tymoschuka, Toni Kroos će morati preuzeti više odgovornosti. Kako vi ocjenjutete njegov napredak do sada?

Rummenigge: Toni igra vrlo dobro pod palicom Juppa Heynckesa. Kako se dalo vidjeti i prošle godine, on je izuzetno nadaren što smo mu priznali na kraju sezone i nagradili ga novim trogodišnjim ugovorom do 2015. godine. Toni je sada napravio jedan ili dva koraka naprijed. Razvija se i postaje vitalni dio momčadi.

fcbayern.de: Pričali smo o povratku Robbena ali kada će se on uistinu vratiti?

Rummenigge: On je nastavio program treniranja na kraju prošlog tjedna i bilo bi sjajno kad bi se vratio u momčad u utakmici protiv Borussije Dortmund. Nadam se tome a i on i medicinsko osoblje su vrlo optimistični.

fcbayern.de: Zimski prijelazni rok se uskoro otvara. Hoće li biti promjena u kadru?

Rummenigge: Mi sigurno nećemo pordavati niti jednog igrača. Trener to ne želi i mi se upotpunosti slažemo s njim. Imamo vrlo malu momčad s samo dvadeset igrača i to je donja granica što se tiče broja. Nadam se da ćemo biti u konkutenciji na sva tri fronta i nakon Božića i zato trebamo sve igrače koje trenutno imamo.

fcbayern.de: Nekim igračima istiću ugovori na kraju sezone uključujući Daniela van Buytena, Tymoschuka i Ivicu Olića. Kada možemo očekivati bilo kakve vijesti oko toga?

Rummenigge: Neće se ništa odlučivati u 2011. Želimo prvo završiti prvi dio sezone prije bilo kakvih razgovora jer igrači morajo biti 100% fokusirani na igru. Sjest ćemo i razgovarati s njihovim agentima u siječnju.

fcbayern.de: U subotu se igra utakmica protiv Borussije Dortmund. Kako vidite tu utakmicu?

Rummenigge: Postoji ogroman javni interes za tu utakmicu i ona je važna za stanje na tablici. To je susret najuspješnijeg kluba u zemlji i prvaka. Mišljenja sam da postoje velika poštovanja između dva kluba. Mislim da je Borussija Dortmund, ne samo trener i igrači, učinila jako dobar posao u zadnjih nekoliko godina. I zato nije slučajnost što su osvojili naslov prošle sezone.

fcbayern.de: Je li Dortmund uz Bayern najveći favorit za naslov?

Rummenigge: U smislu potencijala u klubu i momčadi, rekao bih da.

fcbayern.de: Godišnja skupština odvija se dan prije utakmice s Borussijom. U sportskom smislu, klub je ostvario minimalni cilj ali da li nam možete otkriti nešto o financijskim rezultatima?

Rummenigge: Nakon odlične godine s dvostrukom krunom i finalom Lige prvaka, nažalost nismo osvojili ništa prošle sezone. Međutim, i bez otkrivanja bilo kakve brojke mogu vam s sigurnošću reći da je Bayern u jako dobrom financijskom stanju. Moj kolega Karl Hopfner će vam sve reći u petak.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 15 stu 2011, 09:33

Rummenigge napisao:Nakon odlične godine s dvostrukom krunom i finalom Lige prvaka, nažalost nismo osvojili ništa prošle sezone. Međutim, i bez otkrivanja bilo kakve brojke mogu vam s sigurnošću reći da je Bayern u jako dobrom financijskom stanju. Moj kolega Karl Hopfner će vam sve reći u petak.

jeli ovo ikome još iznenađenje :roll: reko bih: ništa novo 8-)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 15 stu 2011, 11:29

Nije iberašung, ali opet jedva čekam da čujem te Karlove brojke. :D
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Murta » 17 stu 2011, 15:48

Nemojte zaboraviti gledati Neuera na švapskom milijunašu večeras. RTL DE, 20:15. ;)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 18 stu 2011, 00:21

Murta napisao:Nemojte zaboraviti gledati Neuera na švapskom milijunašu večeras. RTL DE, 20:15. ;)

Vidim da je osvojio
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 18 stu 2011, 19:06

Slika

btw. pocinje godisnja sojednica
http://interface.eviscomedia.com/player ... w.255.html
:a045: Uli je spreman :D

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 18 stu 2011, 19:37

The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 19 stu 2011, 11:16

Evo cijeli video Neuera u milijunašu

http://vimeo.com/32341331

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 19 stu 2011, 12:45

Dobar Neuer u Milijunašu kad je uzeo 500 tisućica €€€€€€€€. :lol: Imamo obrazovanog nogometaša u svojim redovima. 8-) :ugeek: :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 21 stu 2011, 11:13

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 21 stu 2011, 20:57

Ni nema boljeg izbora, svi su nakrcani vrlo dobrim krilima. Svi traže zdrave igrače koji mogu stalno ili u 85% utakmica igrati, nego čovjeka koji 50-60% odigra u cijeloj sezoni.

Ostanak mu je jedina prava opcija.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 22 stu 2011, 12:06

ljudi, neznam kak vi, al ja mislim da Robbena nekaj jebe...i to nekaj vezano uz ekipu, ko da mu nekaj smeta kod ekipe, ko da se ne slaze sa nekim....jel se to samo meni čini ili je i neko od vas to primjetil?
Dal ga smeta kaj nije uspel ligu prvaka osvojit, a bil je tak bluzu, dal mu jezik njemački smeta, dal se svađa sa trenerom ili sa nekim igračem...ili više njih...mozda ima obiteljskih problema....al ja nekak po njegovom izrazu lica, a i po proslavi gola vidim...da njega nekaj jebe!
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la effe__sa » 22 stu 2011, 12:13

FCB m@niac napisao:ljudi, neznam kak vi, al ja mislim da Robbena nekaj jebe...i to nekaj vezano uz ekipu, ko da mu nekaj smeta kod ekipe, ko da se ne slaze sa nekim....jel se to samo meni čini ili je i neko od vas to primjetil?
Dal ga smeta kaj nije uspel ligu prvaka osvojit, a bil je tak bluzu, dal mu jezik njemački smeta, dal se svađa sa trenerom ili sa nekim igračem...ili više njih...mozda ima obiteljskih problema....al ja nekak po njegovom izrazu lica, a i po proslavi gola vidim...da njega nekaj jebe!

Njemački jezik mu ne bi trebao smetat jer sličan je holandskom :lol: Ma dobro nisi možda mislio bukvalno...
Ja mogu samo reći da njegove povrede polaze iz njegove glave jer je brzoplet, stalno se boji da će nešto propustit, po malo egoista, to ga uništi...Iako nekad je jako simpatičan lik, često se vidi da se uklapa u Bayern...Međutim ako neke stvari ne počne malo drugačije gledat može sam sebe udaljit od Bayerna. A nije njemu sad lako, ekipa je dugo bez njega funkcionisala, a malo prije njegovog povratka počelo je malo škripat, a sad je njegovim povratkom baš zaškripalo, jer smo izgubili utakmicu....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 22 stu 2011, 12:44

FCB m@niac napisao:ljudi, neznam kak vi, al ja mislim da Robbena nekaj jebe...i to nekaj vezano uz ekipu, ko da mu nekaj smeta kod ekipe, ko da se ne slaze sa nekim....jel se to samo meni čini ili je i neko od vas to primjetil?

Niti je mogao odmah od 1. minute osjetiti igru, niti je našao ritam, niti se još pošteno natrenirao. Njemački jezik niti jednom Nizozemcu(posebice etničkom) nije i ne može problem jer oni uče i engleski i njemački jezik(koji je dosta sličan nizozemskom).

Uglavnom, njega muči nekad njegov ego i sebičnost. No problem su bile i ostale, ozljede! Dobro da on je još uvijek u glavi čist od njih i da ima motivaciju vraćati se na terene, mnogi bi više pukli ne igrajući nogomet. Lova je lova, no nikome nije do trčanja po bolnicama i operacijskim stolovima. :no:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva