Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la anton 1983 » 01 pro 2011, 15:35

effe__sa napisao:Rafinha demantovao ovo za štrajk, kaže da u tome nema opšte istine i ne zna koje to mogao reći novinarima.
Kroos se na treningu nije osjećao najbolje i prekinuo je trening, moguće da se radi o gripi, stručni štab se nada da će Toni biti spreman za Werder.

E fino ak nebude onda se nadam da će JUPP pribjeći sistemu 4-4-2 iako to više niko ne igra ;) Morat će se onda halat po krilima jer u veznom redu ja nevidim igrača koji bi mogao dati taj impuls. Možda sam lud ali sad je morti vrijeme da se malo i Pranjiću da da igra....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 01 pro 2011, 17:03

Bayern bangt um Toni Kroos

Zwei Tage vor dem Spitzenspiel gegen Werder Bremen bangt der FC Bayern um den Einsatz von Toni Kroos. Der Mittelfeldspieler nahm am Donnerstag zwar am Vormittagstraining teil, wurde aber anschließend von der medizinischen Abteilung aufgrund von Grippesymptomen nach Hause geschickt. Dem 21-Jährigen wurde Bettruhe auferlegt, um den aufkommenden Infekt abzuwenden und am Samstag gegen die Hanseaten mitwirken zu können.

Bayern bangt um Toni Kroos

Kroos prekinuo trening zbog simptoma gripe. Nadaju se da bi mogao biti spreman za subotu!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la effe__sa » 01 pro 2011, 18:19

@Speedy : ti izgleda prestao pratit šta ja pišem :lol: :lol:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 01 pro 2011, 18:20

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 01 pro 2011, 20:50

Ako nisu prvi puta smanjili mu suspenziju, onda neće tek 2. put(sjetimo se Ribéryja za finale CL).
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 02 pro 2011, 10:58

effe__sa napisao:@Speedy : ti izgleda prestao pratit šta ja pišem :lol: :lol:

A sta trebam pratiti tvoje postove? Moj bad kolega! :mrgreen: Salu na staru, nema se vremena sve citati pa se dogode ovakve stvari! :)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 02 pro 2011, 15:27

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 02 pro 2011, 17:52

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 04 pro 2011, 17:11

As you probably know, the team and the bosses are visiting several fanclubs today. Here are some of Robben’s and KHR’s answers to the fans’ questions.

Robben about:

*the last months: “Things have been very difficult for me.”
*a new contract: “I want to stay with Bayern for a long time. Let’s see if I get a nice new offer.”
*the “stolen” penalty: “I don’t think that Mario (Gomez) was angry. I wanted to show that I’m important for the team.”

Fan: “Why did you scream like that after your goal?”
Robben: (laughs) “How am I supposed to answer that?”

Fan: “It would be better if Germany finished second in the group so they don’t play Spain until the final.”
Robben: “The Netherlands will finish first anyway.”

Fan: “Do you also like the “Sechziger”(1860 München)?”
Robben: “I think there’s only one club in Munich right now.”

—————————————

Rummenigge:

“Robben is a fantastic player. We’ll be talking about a new contract during the winter break.”

“Everything points to a duel between Bayern and Dortmund in the next few years in the Bundesliga.”

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 04 pro 2011, 22:00

Očekivano. Ali s novim ugovorom i nove glavobolje. Mislim na povrede. :)

Breno se "selio" nekoliko puta u zadnjih nekoliko sedmica. :mrgreen: Te agenti ga prodaju na zimu, traži se neka talijanska momčad, onda druge priče, ide natrag u Brazil...
Zadnja varijanta je da ostaje i da se razmišlja o produženju ugovora.

Kao što sam već pisao, zimske pripreme i proljetni dio sezone je velika (i posljednja?) šansa da ovaj igrač nešto napravi u Bayernu.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Lizarazu » 05 pro 2011, 09:54

Babbel novi trener Bayerna?

Markus jos nije produzio ugovor sa Hertha-om, neki iz uprave Bayerna hvale Babbela i njegov rad. Dovoljno da se zapocnu spakulacije?
JH ce navodno ostati u klubu i dobiti neku funkciju...
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Murta » 05 pro 2011, 10:55

Znam da to zvuči nerealno, ali da se dogodi ovakva hipotetska situacija ja bih bio presretan.
Zakaj? Najviše se bojim da novi trener bude netko iznimno talentiran, ali zelen jer još ne zna voditi veliki klub. Takva osoba treba bar godinu dana uz sebe imati nekog iskusnog kao Jupp. Ja sam se nadao da bi Babbel/Tuchel pri dolasku u Bayern bio Heynckensov asistent, ali ova opcija je još bolja.

A Babbel bi bio dobra opcija jer bi buduća zvijezda Lasogga vjerojatno došao s njim u FCB. 8-)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Miki » 05 pro 2011, 12:46

Murta napisao:Znam da to zvuči nerealno, ali da se dogodi ovakva hipotetska situacija ja bih bio presretan.
Zakaj? Najviše se bojim da novi trener bude netko iznimno talentiran, ali zelen jer još ne zna voditi veliki klub. Takva osoba treba bar godinu dana uz sebe imati nekog iskusnog kao Jupp. Ja sam se nadao da bi Babbel/Tuchel pri dolasku u Bayern bio Heynckensov asistent, ali ova opcija je još bolja.

A Babbel bi bio dobra opcija jer bi buduća zvijezda Lasogga vjerojatno došao s njim u FCB. 8-)

Kakva glupost. Ti bi prekaljenog trenera da mijenjas za neostvarenog lika u trenerskom poslu??? Svaka cast Babelu za sve sto je prikazao tokom igrackih dana za nas klub, ali je prezelen za Bayern. Vidjeli smo sta nam se desilo sa mladim Klinsijem dok nas je vodio. Bayernu treba prekaljeni strucnjak, a ne neki trener pocetnik, koji jos uci.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 05 pro 2011, 12:48

Miki napisao:
Murta napisao:Znam da to zvuči nerealno, ali da se dogodi ovakva hipotetska situacija ja bih bio presretan.

Kakva glupost. Ti bi prekaljenog trenera da mijenjas za neostvarenog lika u trenerskom poslu??? Svaka cast Babelu za sve sto je prikazao tokom igrackih dana za nas klub, ali je prezelen za Bayern. Vidjeli smo sta nam se desilo sa mladim Klinsijem dok nas je vodio. Bayernu treba prekaljeni strucnjak, a ne neki trener pocetnik, koji jos uci. A, nasa ekipa je puna zvijezda, a Babel je vrlo mlad i neiskusan, tako da sumnjam da bi se sa tim izborio (npr. sa Robenom i njegovim temperamentom). Ne zelim da dobijemo novog VIllas Boasa, i da postanemo ono sto je Celzi sada, a sve zato sto trener nema autoritet i sto je tek koji mjesec stariji od kapitena ekipe.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 05 pro 2011, 12:52

kak god da ga MIKI okreneš dolazi do smjena generacije i uskoro bu novi trener Bayern ai bio neko poput Babbela. Murta je u pravu sa svojim konceptom no i on zna da je to nemoguće za napraviti (postaviti Babbela za pomoćnog trenera). sad dal je Babbel pravi izbor to bumo definitivno vidli ako nas preuzme jer kak god okreneš navala je novih mladih Njemačkih trenera i ja očekujem da nasljednik JUPPA bude neki "zeleni"..
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva