UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: Kvalifikacije za Euro

PostPostao/la effe__sa » 16 stu 2011, 21:24

FCB_general napisao:
Na kraju jedino sam zaključio da me Sušić demantirao i pokazao da zna voditi bh. reprezentaciju s obzirom na to kako sam ga otpisao na početku njegovog angažmana.

I ja sam nakon prvih utakmica sumnjao po malo u Sušića ali poslije je dosta suvereno vodio reprezentaciju, bilo je par grešaka, al sve u svemu dobro je vodio. Međutim moguće je da i napusti našu selekciju i kao nasljednik se spominje Dušan Bajević.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 02 pro 2011, 19:04

Svabe ko Bayern u skupini smrti, ali prva dva mjesta i polufinale je tu (krizaju se s skupinom A)
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 02 pro 2011, 19:06

Nek se promijeni naslov u EURO 2012.

Skupine su ko da sam ih ja slagao, samo kaj bi Švede metnul u prvu, Grke Švabama, a Portugal Englezima. Tak bi formiral skupine:
A: Ruski neprijatelji - Švedska, Češka, Poljska
B: Švabe i kompanjoni - Nizozemska, Danska i novi BFF Grci
C: Talijanska povijest - Španjolska, Hrvatska i Irska (iseljenici u Ameriku)
D: Englezi ratuju - Francuska, Portugal i Ukrajina (Krimski rat).
Ali i ovako je skoro perfektno. :O:
Murta
Sekretar
Sekretar

Re: UEFA EURO 2012

PostPostao/la CroCHEF » 02 pro 2011, 19:19

Rijeseno ;)

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 02 pro 2011, 19:33

S jedne strane mi je žao kaj Nijemci i Poljaci ne otvaraju EURO jer su oni poznati po zanimljivim otvaranjima (mislim da bi utakmica završila kao i onda), al s druge strane je dobro jer bi prvaci sigurno bili Englezi ili Rusi. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Murta; 02 pro 2011, 20:45; ukupno mijenjano 1 put/a.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 02 pro 2011, 20:23

Klasika gdje su domačini slabije skupine pogotovo prva :sick: Njemci jebena skupina,mi atraktivna te opet gnojenje nad digićima :yeee:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 pro 2011, 20:48

ovo je prvi ždrijeb zbog kojeg bi ja mogao posumnajti u nariktanost. Švabi i Španjolci dobili najteže skupine ali su zauzvrat dobili to da se tek moreju sresti u finalu. išlo se na guženje englezima i Francuzima da ih se malo vrati u život, te su oba domačina dobili mirogorični ghnoj od skupina. makar naravno opet nije se baš sve moglo poklopiti.

Mi smo dobili skupinu sa kojoj sam ja prezadovoljan. raspoered nam ide na ruku, a skupina je takva da ako se skrumpamo možemo proči, a ako ne prođemo niko nam ništa nemre prigovoriti. Inaće znate da je meni najveći gušt kad Hrvatska igra protiv talijana :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 02 pro 2011, 22:46

Slika
Baš opisi repki:
Irci - nekoliko PS igrača, ali nemaju baš neku kvalitetu.
Talijani - provlače se kako god mogu.
Španjolci - za curice. Svaki put mi zaspamaju Facebook ti španjolski "navijači".
Hrvatska - naizgled loša, ali kad najjače treba, uvijek spremni.

:lol: :lol:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 03 pro 2011, 00:27

anton 1983 napisao:ovo je prvi ždrijeb zbog kojeg bi ja mogao posumnajti u nariktanost. Švabi i Španjolci dobili najteže skupine ali su zauzvrat dobili to da se tek moreju sresti u finalu. išlo se na guženje englezima i Francuzima da ih se malo vrati u život, te su oba domačina dobili mirogorični ghnoj od skupina. makar naravno opet nije se baš sve moglo poklopiti.

Mi smo dobili skupinu sa kojoj sam ja prezadovoljan. raspoered nam ide na ruku, a skupina je takva da ako se skrumpamo možemo proči, a ako ne prođemo niko nam ništa nemre prigovoriti. Inaće znate da je meni najveći gušt kad Hrvatska igra protiv talijana :mrgreen:

Dabogda Španjolska ispala, očekujem od nas i ostale dvojke da ih sjebe. Dosta mi je tog dosadnog nogometa. A i obećavaju puno Torres i Villa kako neće biti egzekutora u napadu.

I više nego namješten ždrijeb, no u neku ruku je i ok. Barem će biti finale, a ne polufinale kao što je bio slučaj na SP-u.

Njemačku čeka ogroman posao, Löw će sad morati cijelu vojsku mobilizirati i dobro je pripremiti za ovaj pohod. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 03 pro 2011, 00:53

anton 1983 napisao:ovo je prvi ždrijeb zbog kojeg bi ja mogao posumnajti u nariktanost. Švabi i Španjolci dobili najteže skupine ali su zauzvrat dobili to da se tek moreju sresti u finalu. išlo se na guženje englezima i Francuzima da ih se malo vrati u život, te su oba domačina dobili mirogorični ghnoj od skupina. makar naravno opet nije se baš sve moglo poklopiti.

Od kad ti ja još govorim o riktanju :) Ma sve u svemu možda ga ovaj put toliko nije ni bilo, ali sad Portugalci uletiše u grupu smrti sad ćemo da ih vidimo.
Nijemci su favoriti cijelog Eura pa tako i ove grupe smrti, samo titula ne dolazi sama, morat će se tu uložit truda, pružit maksimum, a sa takvim pristupom ima da se zgaze ovi protivnici i nadam se tituli Elfa. ;)
Hrvatskoj nezgodna grupa, ali sječam se tu nečeg sa Talijanima, bilo to jedno prvenstvo i ta pobjeda Hrvatske u grupi.... :) ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 03 pro 2011, 09:50

Jadni ovi iz Bayerna, u LP skupina smrti... na euru skupina smrti

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 03 pro 2011, 09:55

CroCHEF napisao:Jadni ovi iz Bayerna, u LP skupina smrti... na euru skupina smrti

Zaš bi bili jadni? ja kažem da nepostoji takva skupina koja se mogla dati Njemcima a da oni imaju pravo na to da se plaču! Naravno da je skupina zajebana i teška no da se pita ljude ko može osvojiti EP rekli bi Njemci i Nizozemci, dok Portugal i Dansku niko nebi niti spomenuo. Bila sto skupina smrti ili bilo koja druga, švabi ju moraju proči i schluss. Meni je baš drago kaj su dobili ŠPEK skupinu. Ja se više brinem što su dobili gnoj u 1/4 finalu i tam ak buju se zajebavali, što je moguće, mogli bi ispasti. A ako već gledamo s kim mogu igrati do finala onda se mora reći da nakon skupine jedino su Nizozemci ozbiljan protivnik, znači nema niti Francuza, niti Talijana niti Španjolaca, niti Engleza, tako da nije to baš tako loše...brijem da je Španjolcima ipak malo teže ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 03 pro 2011, 10:14

Znate kaj je dobra stvar na ovom EP-u? Konačno su normalno posložili raspored. :smajl007: Ono 2008. je bilo toliko retardirano da je to nemoguće riječima opisati. :neee:
Tad su u grupama A i B bili domaćini i da su prošli (iako nije ni jedan, ali da jesu), oni su se mogli susresti u 1/4 finalu na nečijem terenu. A to je nepravedno do polufinala. Sad su domaćini u skupinama A i D i do polufinala igraju doma. Tu su baš mogli i zamijeniti mjesta polufinala da domaćini igraju doma do finala, ako prođu kao prvi u skupini.
Još jedna stvar kaj mi se tad posebno nije svidjela, a sad su konačno sredili je to da se nakon četvrfinala mogu susresti ekipe koje su igrale u skupini i ti si vezan za svoj dio ždrijeba do finala.
Sad se igra: A1-B2 vs C1-D2 i A2-B1 vs C2-D1. To je po meni najpoštenije. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 03 pro 2011, 10:25

Ja te sad niš nisam skužil. Znači sada se Nizozemci i švabi, recimo nemogu do finala sresti ili kaj?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 03 pro 2011, 10:36

Da. Prekrasno. :yeee:
I ne samo to, nego i ako Nijemci i Španjolci prođu grupe kao prvi, onda Njemačka tek u finalu može igrati protiv Nizozemske ili Španjolske.
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva