Jeremies 16 FCB napisao:Treba nam pod hitno par dobrih stopera. Nema smisla dovodit Reusa ili Gotzea dok se problem obrane ne riješi.

Jebeš ga kad imaš para a u BUNDESLIGI sve jad i bijeda...Nažalost nije se BUNDESLIGA razvila onako kako sam se ja nadao! Neće to moći samo sa talentima, bez para teško da će biti nekog posebnog napretka...anton 1983 napisao:A kaj je najgore, barzagli je taj koji razara po kvartu!Jebeš ga kad imaš para a u BUNDESLIGI sve jad i bijeda...Nažalost nije se BUNDESLIGA razvila onako kako sam se ja nadao! Neće to moći samo sa talentima, bez para teško da će biti nekog posebnog napretka...

Lizarazu napisao:Sve mi nesto vise "mudi"kako ce Reus ipak u Dortmund. Ili da cemo u njima imati jakog konkurenta za dovodjenje ovog igraca. To ne mora automatski znaciti da ce Götze biti nas igrac (voditi se onim, Lesi se vraca kuci
).

Lizarazu napisao:Sve mi nesto vise "mudi"kako ce Reus ipak u Dortmund. Ili da cemo u njima imati jakog konkurenta za dovodjenje ovog igraca. To ne mora automatski znaciti da ce Götze biti nas igrac (voditi se onim, Lesi se vraca kuci
).
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju