(20.12.2011) VfL Bochum -:- FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (20.12.2011) VfL Bochum -:- FC Bayern München

PostPostao/la cruz » 20 pro 2011, 20:53

koliko nam je drago što pobjedišmo, odjednom nas 20ero na forumu :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 20 pro 2011, 20:54

Njemacki kup, ovakvi mecevi su sasvim normalni. Ljudi su vec mislima na odmoru, predstojecim praznicima. Protivnik napaljen do bola, tekma sezone, i za nas opet sve dobro. Mada sam im prizeljkivao produzetke. :lol:

Treba uvidjeti neke (mnoge) greske ali isto tako ne treba biti previse kritican, jer i druge velike ekipe u Evropi ne igraju Bogzna neki fudbal, te na slican nacin dolaze do bodova.

Ribery kralj! Svi mogu otici, ali njemu (uz nezbjeznu zlatnu olovku :D ) treba dati priliku da vec sada produzi ugovor. :lol:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Red passion » 20 pro 2011, 20:59

Rezultat i prolaz je dobar, zadovoljavajući, ali kad gledam sve drugo, u-ž-a-s! U 2012. će morati biti svi svjesni da ulaze s ogromnim dugovima za ovih zadnjih mjesec i pol dana odvratnog pristupa prema igri. Nisu nas silne ozljede tresle i moralo se znatno više.

U zadnje vrijeme sam dosta postao bezvoljan zbog toga svega, no pozitiva i optimizam(a iznad svega očekivanja) će se vratiti do nastavka sezone. cool0044
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 20 pro 2011, 21:00

LuctL napisao:Jebo tekmu, kakvo je ovo slavlje Robbenovog gola na kraju?

Jbti forum kada ne vidjeh to slavlje pisajuci ovaj post. :lol:

Vozdra momci, do citanja. :P
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la The Scarface » 20 pro 2011, 22:06

Ja kreten zaboravia na utakmicu.

Glavno je da smo prošli.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 20 pro 2011, 22:57

primjetio sam odma da je nešto trulo u "slavlju"

ali ipak mislim da je naglasak bio na tome da se Ribery-u podigne glava nakon lošeg vikenda...

tako da su Robben i pogodak u posljednjoj sekundi pali u drugi plan
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 21 pro 2011, 01:32

Neki (zuti) vec pricaju kako u Bayernovoj ekipi vladaju klanovi. Jedni koji su vise uz Riberyja i drugi koji su na strani Robbena (odnosno - neutralni). :mrgreen:
Sta mi mozemo primjetiti (barem po ovoj zadnjoj tekmi)? Da se Rib und Rob ne mirisu kao prije. :?

Obojica imaju izuzetnu podrsku uprave, s tim sto jedan svoj dug (uslovno receno) vraca na rate (Ribery) dok je drugi sjeban povredama i njemu treba vise paznje nego ijednom drugom. Problem Robbena je u glavi, to je definitivno. Sve ovo sto se pise utice na njega samog, bez obzira sto sa svake strane stizu vijesti kako je on potreban ovoj ekipi, kako ga zele zadrzati bez obzira dosao Reus (ili bilo ko).

Mediji nisu bas milostivi prema njemu, on sam zna sta moze (ali je vecinom sprijecen u tome), na nekakvoj je raskrsnici i to se mora sto prije rijesiti ako zelimo da gledamo pravog Robbena.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Titan » 21 pro 2011, 06:29

Dobilo se, to je bitno. Koga briga za igru, ionako je posljednja utakmica prije pauze. Ima tu i umora zbog "malog" kadra. Robben je zabio, što je zaista lijepo, Bilal u velikoj formi, da je na drugoj strani i Robben takav dobijali po 5:0 , no fudbal ne bi onda bio svima zanimljiv :mrgreen:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 21 pro 2011, 08:58

Pobjeda je sinoć bila bitna i mislim da nemamo razloga za kritiku, čak sam ja u sinoćnjoj utakmici spoznao da je ovo zrela ekipa, tačnije da je sazrila u odnosu na prije još više. Možda će se neko čudit što to pišem nakon jedne utakmice protiv drugoligaša, ali sinoć je Bochum dao sve od sebe, pružio veliku borbu, a naši igrači nakon toliko utakmica do sad , u sva 3 takmičenja su pokazali ogromnu želju i volju da pobijede i veliki moral da se vrate nakon 0:1. U prvih 5 minuta drugog poluvremena smo bili ko tornado, jurišali smo na gol Bochuma i u tih prvi 5 min smo izjednačili a mogli smo zabit još 3 gola.
Ribery je zaista bio sjajan, bez dvojbe najbolji igrač polusezone. Pružao je sjajne partije u svim takmičenjima....
Ovo što se tiče Robbena, pokazao je da je bitan za ekipu , zabio je gol, iako mu je Ribery sjajno servirao, ali mislim da tu ima malo ljubomore jer je Ribery u ovoj polusezoni toliko dobar i u potpunosti je ukrao show Arjenu.
A jeste li vidjeli Super Maria kako asistira??? :lol: Sjajnoooo ;) A Kroos je sve više opasniji pred golom, tako da je to bitan segment u kojem je i on napredovao u ovoj sezoni
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 21 pro 2011, 12:32

Lizarazu napisao:Neki (zuti) vec pricaju kako u Bayernovoj ekipi vladaju klanovi. Jedni koji su vise uz Riberyja i drugi koji su na strani Robbena (odnosno - neutralni). :mrgreen:
Sta mi mozemo primjetiti (barem po ovoj zadnjoj tekmi)? Da se Rib und Rob ne mirisu kao prije. :?

Obojica imaju izuzetnu podrsku uprave, s tim sto jedan svoj dug (uslovno receno) vraca na rate (Ribery) dok je drugi sjeban povredama i njemu treba vise paznje nego ijednom drugom. Problem Robbena je u glavi, to je definitivno. Sve ovo sto se pise utice na njega samog, bez obzira sto sa svake strane stizu vijesti kako je on potreban ovoj ekipi, kako ga zele zadrzati bez obzira dosao Reus (ili bilo ko).

Mediji nisu bas milostivi prema njemu, on sam zna sta moze (ali je vecinom sprijecen u tome), na nekakvoj je raskrsnici i to se mora sto prije rijesiti ako zelimo da gledamo pravog Robbena.

slažem se!

reko bi još da je Robben poseban tip čovjeka... iz njega zrači arogantna energija, htio on to ili ne, s njim je teško rukovati jer je bahat, ali zato je među najboljim igračima na svijetu kada je 100% zdrav!

Ribery je tip čovjeka koji teži da vodi cjelinu, perfekcionist koji teško podnosi čak i sitnice...

dva ovako jaka ega se moraju kad tad sukobiti - tu su si žuti mediji izračunali i moguće da im to postane glavna tema.. :x

Nadam se da će se njih dvojica ponašati ko odrasli ljudi, profesionalci, i da će raditi u dobrobit kluba koji godišnje za njih dvoje izdvaja skoro 20mil eura godišnje (incl. porez naravno)

sad na odmor, ohladit glave i u Rückrunde ući podignutom glavom

ipak smo mi klub koji vodi u prvenstvu, daleko doguro u kupu, u LP nam zapao Basel... ništa nam ne fali

samo nastaviti ovako 8-)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 21 pro 2011, 12:53

Ako je to tako, onda neka budu dosljedni pa navedu sve igrače koji su na Rib-ovoj strani, a tko na Rob-ovoj strani. :mrgreen:

Neće biti velikih suza za Robbenom jer nije kao prvo Nijemac niti dijete kluba, kao drugo uvijek ima ljudi koji očekuju da face moraju igrati 80-90% utakmica u sezoni, a kao treće tu su u čekaonici Nijemci Reus i Götze. 8-) Čak se i Shaqirija može ugurati u čekaonicu. :)

Neka oni samo pišu, ekipa neka osvaja trofeje, a trener usput neka i slaže slagalicu za iduću sezonu. :logo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 21 pro 2011, 12:58

Slika

"Der fliegende Holländer"

:roll: :oops: :doh: :smajl006:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator