Piqué, Thiago Silva, Messi ili neko skroz drugi?

Arhivirane teme...

Re: Reus, Goetze ili neko treći?

PostPostao/la anton 1983 » 26 stu 2011, 12:21

Ne kužim kaj si sad rekao. Ti bi 23 IGRAČA + 3 golmana za slijedeću sezonu?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 26 stu 2011, 12:23

Da. To tako treba ići. Uvijek taj 3. vratar brani za 2. momčad i čeka da netko otpadne od prve dvojice kako bi on bio onda taj 25. igrač.

25 profesionalaca, od toga 2 golmana. Velik kadar, ali bitno za uspjehe i sve frontove.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 stu 2011, 12:43

Inaće bi ti proturječio ali sad sam u nedoumici. Valjda si već naučio da ja volim male ŠPEK kadrove i ovakav bayernov kadar bar po broju igrač aje meni perfektan. Sječaš se i sam da su se svi pitali pa zašto dovoditi Vidala kam će mo mi sa njim jer bi bio "višak". E o tom ti ja pričam. Ja nevolim Bayernove kadrove sa "viškom". S druge strane kad se sjetim kak smo mi prolazili nakon SP i EP jer su naši igrači dolazili do finala moram reći da nebi sada bar za slijedeću sezonu imao ništa protiv 21. ili eventualno 22. igrača. 23. iako obožavam broj 23 mi nekak nebi dobro sjeo. No sada je naš problem što imamo "mali" kadar, ali nam na kraju sezone prijeti previše odlazaka, a nekak nevjerujem da ćemo mi dovoditi 5-6 igrača. Možda treba dobro promotriti tržžište i dopeljati neke fuj igrače u klub kojima istječe ugovor koji će barem za jednu sezonu poslužiti.

nama bu na EP šputovalo 13 igrača ak se niko neozlijedi i onda ostaju Buyten i Breno kojima istiće ugovor, Contento koji je već preveč nezadovoljan, Usami sa kojim neznamo kaj treba raditi, neprovjereni Petersen i tri i bitna igrača Alaba, rafinha i Luis Giustavo.

reći ću samo da mi imamo više posla i problema nego kaj to neki misle. Nerlingeru od sada pa nadalje sigurno neće biti ugodno...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Jeremies 16 FCB » 07 pro 2011, 10:48

Ja bi brate Hummelsa. Treba nam pod hitno par dobrih stopera. Nema smisla dovodit Reusa ili Gotzea dok se problem obrane ne riješi.
Jeremies 16 FCB

PostPostao/la cruz » 07 pro 2011, 14:37

koliko god to zvučalo čudno ali ja mislim da u budućnosti nećemo imati toliko velik problem s obranom :roll:

sad to možda zvuči apsurdno, ko je badstuber, kakav boateng, breno...
ali sve su to idalje mladi momci koji će SIGURNO još napredovati
zato se samo djelomično slažem sa našim novim članom :)
Jeremies 16 FCB napisao:Treba nam pod hitno par dobrih stopera. Nema smisla dovodit Reusa ili Gotzea dok se problem obrane ne riješi.

što se tiče Hummelsa, također, doveo bi ga odmah da mogu ;)

što se Reusa tiče, ovo me je uvjerilo da ga moramo odmah dovesti :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7nDV5ZbiQy8[/youtube]
momak pleše ai se či pegu :D dovodi!!! :mrgreen:
vidim i cr7 i holtby ovako slave golove
šta ti je neymar... :smajl007:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 07 pro 2011, 15:23

Reus je obavezan iduće ljeto. Ne smije se ponovo zatvoriti oči i ponoviti primjere poput Özila, Khedire, Sahina...

Za obranu Hummelsa jer stalno čitam kako Juventus ga hoće dovesti u svoje redove, a on stalno nekakve izjave daje kako je polaskan i hvali najtrofejniji klub.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 07 pro 2011, 18:39

I ovaj Juventus se opasno baca na njemacko trziste. Vidal, Elia, Barzagli. Sada ce vjerovatno maznuti Aoga, povezuju se sa Hummelsom, sutra ce zaprijetiti da hoce Reusa. :smajl006:
E nece moci, mocne Zebre. Reus je nas. :D
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 07 pro 2011, 20:43

A kaj je najgore, barzagli je taj koji razara po kvartu! :neee: Jebeš ga kad imaš para a u BUNDESLIGI sve jad i bijeda...Nažalost nije se BUNDESLIGA razvila onako kako sam se ja nadao! Neće to moći samo sa talentima, bez para teško da će biti nekog posebnog napretka...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 07 pro 2011, 21:48

anton 1983 napisao:A kaj je najgore, barzagli je taj koji razara po kvartu! :neee: Jebeš ga kad imaš para a u BUNDESLIGI sve jad i bijeda...Nažalost nije se BUNDESLIGA razvila onako kako sam se ja nadao! Neće to moći samo sa talentima, bez para teško da će biti nekog posebnog napretka...

Merkelica jebo te pas smanji davanja a pederi iz televizija dajte više para :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 07 pro 2011, 22:58

Ikad već osvojiš BUNDESLIGU onda se udostoji proči skupinu LP-a! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 08 pro 2011, 00:28

Na tv pravima bi bundesliga stvarno trebala više zaradit, jer definitivno ima mnogo atraktivni utakmica.
Nedavno je Rummenige govorio kako su bundesligaši ispred ostalih bili u marketingu, ali da ih ostali stižu u tome pa je prijeko potrebno da se novac za tv prava poveća. Tv kompanije su u Njemačkoj dosta jake, jače od ostalih država, ali nekako pay tv sektor je specifično razvijen tu prevlast drži Sky Deutschland i nemaju puno konkurenata tako da onda se ta cifra ne povečava. Iako ta cifra za tv prava je velika naspram neki manji liga, ali zaostaje za ovim top ligama.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 22 pro 2011, 11:54

Sve mi nesto vise "mudi" :mrgreen: kako ce Reus ipak u Dortmund. Ili da cemo u njima imati jakog konkurenta za dovodjenje ovog igraca. To ne mora automatski znaciti da ce Götze biti nas igrac (voditi se onim, Lesi se vraca kuci :mrgreen: ).
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la effe__sa » 22 pro 2011, 12:08

Lizarazu napisao:Sve mi nesto vise "mudi" :mrgreen: kako ce Reus ipak u Dortmund. Ili da cemo u njima imati jakog konkurenta za dovodjenje ovog igraca. To ne mora automatski znaciti da ce Götze biti nas igrac (voditi se onim, Lesi se vraca kuci :mrgreen: ).

Po čemu misliš ovo za Reusa? Ja sam prilično siguran da je već naš :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 22 pro 2011, 12:42

Lizarazu napisao:Sve mi nesto vise "mudi" :mrgreen: kako ce Reus ipak u Dortmund. Ili da cemo u njima imati jakog konkurenta za dovodjenje ovog igraca. To ne mora automatski znaciti da ce Götze biti nas igrac (voditi se onim, Lesi se vraca kuci :mrgreen: ).

S obzirom kako su " Karla " i Uli mirni po pitanju Reusa, očekujem da je to već gotova stvar, te da je on naš igrač.
Mislim da je to ista priča kao i sa Neuerom.

Ne želi nigdje van, želi igrati u Njemačkoj. ( ok, Reus to još nije nigdje rekao, ali imam feeling da isto razmišlja kao Neuer)

A vrlo dobro se zna, koji je najbolji klub u Njemačkoj, te gdje možeš još više napredovati. ;)
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la anton 1983 » 22 pro 2011, 12:43

Jedini uvjet zaš bi reus možda išao u BvB je to kaj će prodati barriosa. tako i jedino tako ga mogu kupiti. Sad je pitanje kako to napraviti jer oni sad ne znaju dal će u LP, a isto tako pitanje je otkad vrijedi ona klauzula od 18 miljona eura da reus može napustiti gladbach. Ak bu se o tome tek na ljeto odlučivalo onda otom potom...

E sad kad bi oni uspjeli dovesti reusa zanima me kakav bi to utjecaj imalo na njihove druge zvijezde jer Reusu bi se ipak trebao dati nalo bolji ugovor od bilo koga u BvB-u, a opet s druge strane to bi im možda dalo više nade da će Bvb postati ŠPEK te da se sa njima uz poboljšane uvjete ipak isplati produžiti još jenput ugovor.

No more li kasa BvB-a to podnjeti?
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva