The Scarface napisao:I za one koji seru da imamo škrtu upravu :

Ako iko sere, ti seres. Niko ne kaze da mi ne trosimo dosta na pojacanja, nego je poenta da mi taj novac ne raspodijelimo kako treba, vec ulazemo velike pare svake druge godine, kada Henesu dodje iz dupeta u glavu da se sa postojecim kadrom ne moze nista dobro napraviti bez kapitalnih ulaganja. Tim se stvara vremenom, ne odjednom, sto znaci da svaki prelazni rok treba iskoristiti da se pokusa dovesti igrac na deficitarnu poziciju u timu. Mi trenutno imamo bar 2 deficitarne pozicije. Potreban nam je jedan dobar stoper + dobro desno krilo, jer Roben nije u stanju da odigra ni 2 mjeseca u kontinuitetu. Nije poenta uraditi nesto kao 2007 i potrositi 70 miliona na Tonija, Riberija i 100 drugih novih igraca, Umjesto toga svaki prelazni rok smo mogli ponekog da dovodimo, da planski radimo, a ne samo kad nam gori pod nogama. Ne mogu da vjerujem da sada neko omalovazava Reusa. Koliko god Roben dobar bio, ja cu uvijek vise cijeniti igraca koji odigra 15 solidnih utakmica u kontinuitetu, nego onog ko odigra 2 odlicne i nema ga posle nigdje. I kada cujem izjavu Riberija za Reusa, sticem utisak kao pojedinci u Bayernu misle da neki talentovan igrac iz BL za koga je Bayern navodno zainteresovan 'ne smije' da predje ni u jedan BL klub osim Bayerna. Ma nemoj? Pa BvB vec par godina dosta ozbiljno posluje i svaka im cast sto su uspjeli da maznu Reusa. Prodace Gotzea za 40 miliona, a na njegovo mjesto su doveli mladog, perspektivnog igraca, koji je uz to Nijemac i odlicno poznaje BL. Ko je nama kriv sto se skanjujemo kao kakvi supci?! Isto je bilo i sa Ozilom, za koga se odlicno sjecam da je neko iz Bayerna rekao kako nam nije potreban. Ozil predje u Real i pogledajte gdje je sada. Jedan od najvaznijih igraca u Realu. Neki kazu da smo doveli Ozila, Kroos bi ispastao. Pa sta me boli kurac za Krosa, kad ionako on igra stalno zato sto ga Jup voli. Decko odigra 2-3 dobre tekme, a u najvaznijim nigdje ga nema. Ozil je, po mom misljenju, duplo bolji igrac od Krosa. Pa onda Kedira, koji je bolji bar 2x od Gustava, a mi i njega pustismo ispred nosa, eto zbog glavonje Van Gala, kao da uprava ne smije ni rijec da pisne treneru. Pa koji je Van Gal faktor da nekog ubjedjuje da bijelo nije bijelo, vec crno??? A, zamislite reprezentativni par Kedira-Svajni u Bayernu???!!! PREsexualno. Dakle, mi trosimo dosta para, ali trosimo neravnomjerno i zato nikada necemo biti favoriti za osvajanje LS. Zar ne mislis da je bolje da se u tim ulaze cesto, ali pomalo, nego rijetko, a dosta???Vidis da Barca i Mancester nikada ne kupuju po 5 novih igraca, nego jednog, maksimalno 2, ali su aktivni skoro svaki prelazni rok. A, nas nikada 'nema' u zimskom prelaznom roku, sto je VRLO LOSE. Zar ti mislis da je ovaj kadar u stanju da izgura do kraja sezone na prvom mjestu? E, pa vidio si sta se desilo kad nam je samo jedan bitan sraf Svajni bio povrijedjen. Odmah smo pali i prednost se istopila dok kazes keks. A desno krilo nam ne igra ni pola sezone, tako da mi prakticno igramo sa 10 igraca i jednim poluigracem, jer ko god igra na desnoj strani osim Robena, nije ni upola dobar kao on. Mi nemamo dobre rezerve. Ako vi mislite da su rezerve tipa Pranjic, Alaba, Usami, Kontento dobri za Bajern, onda vi ne smatrate Bayern velikim klubom. Pogotovo ovi koji kazu da bi Lulic bio pojacanje za Bayern. Da, ali za Bayern amateur. Nasa klupa nije dostojna renomea Bayerna i to je jasno svakom laiku, koji se bar malo razumije u fudbal. A, vi se tjesite i dalje kako je Reus presao u BvB samo zato sto ga mi 'nismo htjeli', a ne zato sto nam je politika u prelaznim rokovima glupa kao kurac.