Piqué, Thiago Silva, Messi ili neko skroz drugi?

Arhivirane teme...

Re: Goetze, Shaqiri, Huntelaar ili neko skroz drugi?

PostPostao/la Lahm » 13 sij 2012, 11:05

Eigentlich will Manchester United mit Dimitar Berbatov um ein Jahr verlängern, doch der Bulgare ziert sich. Wie die 'Daily Mail' vermeldet, liebäugelt der 30-Jährige mit einem Wechsel zum FC Bayern. Laut Bericht hätten die Münchner bereits Interesse an dem Angreifer signalisiert. Berbatov winkt an der Säbener Straße ein Zwei-Jahresvertrag, ManUnited bieten dem Stürmer nur eine Verlängerung um ein Jahr.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Lizarazu » 13 sij 2012, 12:58

Ova prica oko Berbatova ima dosta slicnosti sa Olicem. Fergie zeli zadrzati Bugarina uz jednogodisnji ugovor. Navodno ima ponuda od drugih klubova (uz dvogodisnji ugovor). Na ljeto je slobodan igrac. Iako je veliki navijac ManU-a, neka primaljiva ponuda mu ne bi bila mrska. Bunedesliga - zasto ne? Pored Leverkusena, sve se vise spominje Bayern.
Olic ce (pretpostavka) ako bude dobivao sansu i bude je iskoristio, vjerovatno dobiti ponudu na jos jednu godinu. Njemu se (zasad) ne produzava na samo jednu godinu. Na ljeto je slobodan i vec sada se prica kako ima dobre ponude (na 2 godine) od Wolfsburga, Lazia, Fulhama pa i Juventusa.
Jedno je sigurno, Berba nece doci ako Ola ostane. Da li bi vi vise voljeli vidjeti Dimitra od Ivice?
Mada je vrlo moguce da ni jedan nece nositi Bayernov dres od naredne se zone.

Elber, nas propali skaut :mrgreen: preporucuje Pizarra, kao i Dzeku.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Murta » 13 sij 2012, 13:25

Mi želimo zamjenu za Gomeza a to je Berbatov. Olić nije takav tip igrača.
Ja sam ozbiljno zagrijan za Berbatova jer je on igrač koji s klupe odmah zabija i ne smeta mu sjediti tamo. Veliki plus mu je što je besplatan, dok Pizarro nije.
Ali, ako postoji ikakva mogućnost kupovine Džeke (o tome sam baš jučer razgovarao s jednim frendom i danas vidim Elberovu izjavu), tu mogućnost treba pokušati ostvariti.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la UltrasMentalita » 13 sij 2012, 16:28

Džeko bi bio odlično pojačanje za Bayern nije sretan u Schityu samo je ovo malo nerealno zbog njegove odštete ...ali možemo očekivati svašta kad je Uli najavio 2 bombe na ljeto možda je Džeko upravo ta bomba .....Berbatov i Pizarro ne dolaze u obzir po meni ....Uz Džeku tu bi se mogao pridodati Cavani .....A Olić sumnjam da će potpisati jer on nije vrsta napadača kao Gomez a Bayern traži identičnog kao Gomez tzv. sidraši.....
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la doro » 14 sij 2012, 14:28

Kad bi i došo bosanac onda bi mi igrali sa 2 špice i automatski moramo imat još 2 napadača na klupi ;)
Zadnja izmjena: doro; 15 sij 2012, 16:34; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 14 sij 2012, 14:33

doro napisao:Kad bi i dišo bosanac onda bi mi igrali sa 2 špice i automatski moramo imat još 2 napadača na klupi ;)

Sa dvije špice niko živ ne igra pa nećemo niti mi. :mig:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 14 sij 2012, 15:16

Ma Elber prica nebuloze, dovesti za zamjenu napadaca cija se vrijednost vrti oko 30-tak milijuna eura! :lol:

Uz to, zasto bi Dzeko zamjenio klupu Cityja s klupom Bayerna? :roll: Ruku na srce u Cityju "drobi" daleko vise para nego sto bi u Bayernu!

Ta "bomba" od napadaca kako ju je Hoeness nazvao ce ipak biti daleko jeftinije rjesenje nego sto mi tu nagađamo. Nikakvi Cavaniji, Dzeke, Berbatovi i slicne gluposti...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la effe__sa » 14 sij 2012, 17:03

Speedy napisao:
Ta "bomba" od napadaca kako ju je Hoeness nazvao ce ipak biti daleko jeftinije rjesenje nego sto mi tu nagađamo. Nikakvi Cavaniji, Dzeke, Berbatovi i slicne gluposti...

Ako Hoeness već govori o bombi onda u najmanju ruku mora biti Berbatov ili možda Pizarro, jer ipak sve manje po imenu od ove dvojice i nije više bomba, tad bi ispalo da se Hoeness ne drži riječi, a uglavnom se držao. O napadačima tipa Džeko vjerovatno uprava ne razmišlja, jer ipak su to preskupa rješenja, a valja onda čovjeka nagovorit da često sjedi na klupi. Ti problemi bi bili sa mnogim top napadačima. Al zato @Speedy kud ćeš povoljnije nego Berbatov, čovjeku ističe ugovor u ManU-u. Znači dobili bi ga free...Samo onda platit Gehalt :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 14 sij 2012, 17:54

Kakav crni Pizarro mislim nije loš dobar je igrač ali mu je 33 god ???
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Red passion » 14 sij 2012, 18:44

UltrasMentalita napisao:Kakav crni Pizarro mislim nije loš dobar je igrač ali mu je 33 god ???

A to ti je ono... Iskustvo, rutina, igračeve ambicije nisu toliko velike, bit će na klupi i uskočit kad treba.

Nije on nešto na 5-6 godina rješenje, nego provjeren igrač.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Francky boy » 15 sij 2012, 11:32

Realno Dzeko danas vrijedi oko 20 mil eura.Ili igra svaku drugu tekmu ili je povređen.Nema konstantu i cijena mu je drastično pala.Max za njeg 22-23 mil eura što sam siguran se uklapa u naš budžet.Ima iskustva igranja u Bundesligi i jezik mu nije problem.Pizzaro sigurno nije taj igrač jer on sa svojih 33 godine ne može biti ni klupa u klubovima koje je Uli spomenuo.Nije Berbatov, a bome ni Pizarro.Neko sasvim treći.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Red passion » 15 sij 2012, 14:51

Znam samo da onaj tko je jako zahtjevan i puno cijepidlači, na kraju ostane bez ičega. ;)

Nadam se da naša uprava to neće napraviti kad je u pitanju ofenzivac.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la UltrasMentalita » 15 sij 2012, 16:24

Moje mišljenje je da će Cavani biti novo pojačanje u napadu 90% ....Može po mogućnosti igrati i krilo a u špici je ubojica kao i Gomez
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la doro » 15 sij 2012, 16:38

UltrasMentalita napisao:Moje mišljenje je da će Cavani biti novo pojačanje u napadu 90% ....Može po mogućnosti igrati i krilo a u špici je ubojica kao i Gomez

Njegova vrednost se procjenjuje na 25 milja...mislim da bi ta bomba ipak trebala bit berbatov jer ima 3 banke....pizzaro bi bio solidna opcija s obzirom na svoje 33g.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 15 sij 2012, 17:04

Berbatov i Pizarro neće 100% u to sam siguran ....Berbatov možda ali Pizza neće milijardu % ....Ta bomba je Cavani vidjet ćete ;)
UltrasMentalita
Apostol

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva