Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Serie A

PostPostao/la effe__sa » 15 sij 2012, 19:42

Lizarazu napisao:Veceras veliki gradski derbi izmedju Milana i Intera. Bum gledal ovo. :D

Radujem se velikom gradskom derbiju koji uvijek donese veliko uzbudjenje, fantastičnu atmosferu i često dobar fudbal. Još oba tima u najjačim sastavima ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Re: Španjolska Primera

PostPostao/la Lahm » 16 sij 2012, 11:28

Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la effe__sa » 16 sij 2012, 11:38

I to navodno prema talijanskim medijima Guardiola uslovljava produženje ugovora dovođenjem Hulka. Malo mi to nejasno sad, al et...Što će njima opšte Hulk.
A Barca u zadnje vrijeme pokazuje slabosti, u odbrani se vidi da su ranjivi, sinoć pobjeda protiv Betisa od 4-2, ali dugo su se mučili, čak i prokockali vodstvo od 2-0. Možda su i Leverkusenu šanse mrvicu porasle, ali kažem mrvicu, jer ravno bi bilo ogromnom čudu da Lever protiv njih napravi podvig. Međutim svakako na neke sitne slabosti Barce treba obratit pažnju ukoliko se mi tokom LP sastanemo s njima.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 16 sij 2012, 11:40

Derby sinoć dobi Inter s 1-0 pogotkom Milita. E da je pao još koji gol, bilo bi još bolje, ali utakmica je ipak bila dobra.
A Juve i pored kiksa protiv Cagliarija ostao prvi s bodom prednosti ispred Milana.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 16 sij 2012, 11:42

sta ce im on, a i kosto bi masu...
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 16 sij 2012, 12:16

CroCHEF napisao:

sta ce im on, a i kosto bi masu...

Kako ću sad leć' i lijepo sanjati :O:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lahm » 16 sij 2012, 12:50

Vjerovatno da pokažu Realu kako mogu posegnuti duboko u džep. Ne vidim drugog razloga.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 16 sij 2012, 13:21

Inter se nakon sinoćnje pobjede vratio u utrku za naslov prvaka. Mnogi fanovi Serie A su otpisali, dok su neki rekli kako ta iskusna ekipa ima još toga za pokazati i zbilja, pokazalo se da mogu i da nisu daleko od 1. mjesta.

E sad, ja tu kad vidim jednu kreaturu, odmah znam da Inter neće biti prvak. :)

A tko bi to mogao biti :?: :?: Pa naravno, Claudio Ranieri :!: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 16 sij 2012, 13:32

Stvarno Barcelona teško da će ikad više naći napadača kakvog je imala u Samuelu Eto'u. Na njemu su izgradili današnju Barcelonu, a on je bio uz Ronaldinha i Messija okosnica Barcelone. Strašno efikasan igrač, jako nepredvidljiv i brz napadač koji je znao stvoriti sam sebi šanse nekad, a i drugima također.

Ibrahimović nije bio taj tip, Henry je bio potjeran na krilo, dok Villa unatoč svojim motoričkim i tehničkim vještinama ne može pružiti u Barceloni ono što je pružao u Valenciji i Gijonu, dapače... Manje je dao u daleko boljem, kvalitetnijem i kompletnijem klubu.

Morat će se zadovoljiti s bilo čime u vrhu napada a da može zabijati po 25-30 golova u svim natjecanjima.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 17 sij 2012, 11:05

Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la nele-BHF » 18 sij 2012, 20:23

Ne znam za vas, ali ja ne mogu gledati tekmu a da ne navijam za nekoga, pa makar to bili jedni od mojih omraženih klubova :/ Ne mogu biti neutralan..

Večeras Real-Barca...

Real mrzim oduvijek zbog našeg rivalstva, mrzim njegove igrače, ali Mou :( Pa taj čovjek je legenda ! Ne želim da zamislim da izgubi još jedan derbi od ove usrane, popišanje, dosadne razjebane i napuhane Barcelone, i njihovih pederčića u ekipi..

Još uvijek ne znam šta očekivati... Ali mislim da Mou prevaže :twisted:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la effe__sa » 18 sij 2012, 20:41

nele-BHF napisao:Real mrzim oduvijek zbog našeg rivalstva, mrzim njegove igrače, ali Mou :( Pa taj čovjek je legenda ! Ne želim da zamislim da izgubi još jedan derbi od ove usrane, popišanje, dosadne razjebane i napuhane Barcelone, i njihovih pederčića u ekipi..

Još uvijek ne znam šta očekivati... Ali mislim da Mou prevaže :twisted:

I meni je Mou legenda....A zbog istog razloga sam i ja mrzio Real i nekako su oni prije imali te razmažene zvijezdice, ali sad su mi nekako draži što zbog Mourinha, što zbog Ozila i Khedire i nekako su možda malo veće simpatije sad na njihovoj strani. El clasico je u svakom slučaju poslastica za pogledat...Samo nema kod mene ove mržnje prema Barci, sve dok na nas ne nalete :lol: :lol: Samo ih ja volim povremeno kritikovat u stvarima u kojima ih treba kritikovat ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 18 sij 2012, 20:56

Ma uredu je bilo do prije 3-4 godine :/ Al' što je previše, previše je. 80% vijesti o Barci, Barca igra božanski nogomet ( Bog da mi oprosti ) , Barca uvela standarde, najjači na svijetu,Barcin posjed lopte, bezbroj dodavanja, Messi jednom, Messi dvaput, Messi opet, Xavi čorav dodaje, Xavi nije pogriješio od rođenja.. Sve te priče mene nerviraju brate.. :? Toga ne mogu...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la The Scarface » 18 sij 2012, 21:02

nele-BHF napisao:Ma uredu je bilo do prije 3-4 godine :/ Al' što je previše, previše je. 80% vijesti o Barci, Barca igra božanski nogomet ( Bog da mi oprosti ) , Barca uvela standarde, najjači na svijetu,Barcin posjed lopte, bezbroj dodavanja, Messi jednom, Messi dvaput, Messi opet, Xavi čorav dodaje, Xavi nije pogriješio od rođenja.. Sve te priče mene nerviraju brate.. :? Toga ne mogu...

Pa da se iti malo razumiš u nogomet to te ne bi čudilo jer su sve te epitete s pravom zaradili.

Navija se kao i uvijek za Barcu i protiv Reala, nema ničeg slađeg nego kad vidiš Mourinha i Realovce ljute posli tekme.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 18 sij 2012, 21:12

The Scarface napisao:
nele-BHF napisao:Ma uredu je bilo do prije 3-4 godine :/ Al' što je previše, previše je. 80% vijesti o Barci, Barca igra božanski nogomet ( Bog da mi oprosti ) , Barca uvela standarde, najjači na svijetu,Barcin posjed lopte, bezbroj dodavanja, Messi jednom, Messi dvaput, Messi opet, Xavi čorav dodaje, Xavi nije pogriješio od rođenja.. Sve te priče mene nerviraju brate.. :? Toga ne mogu...

Pa da se iti malo razumiš u nogomet to te ne bi čudilo jer su sve te epitete s pravom zaradili.

Navija se kao i uvijek za Barcu i protiv Reala, nema ničeg slađeg nego kad vidiš Mourinha i Realovce ljute posli tekme.

Očito si glup i ne znaš da čitaš...

Nisam ja poricao to nego sam rekao što je previše, previše je i da me te priče nerviraju. A ne mogu da ih ne čitam kad na svakom sportskom portalu vrve kolumne o Barci...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja