The Scarface napisao:Ne volim kad ti iznesem neke činjenice pa ti meni počneš o Njemačko-Španjolskom mentalitetu, trenerskim kompleksima i šta ja znam. To uopće nema nikakve veze sa ovom raspravom, ako hoćeš ja ti mogu dat 10 linkova gdje piše koliki je Realov dug jer će svi uzeti službeni podatak a ne nagađanje jednog profesora.
Možeš jednostavno priznati da nisi bio u pravu pa da se ne zajebavamo ni ja ni ti više.
A znaš šta mene kod tebe nervira što ti sve zasnivaš na tim linkovima...Ja ne znam majke mi koje ti programe pratiš, a ja ne volim da me neko ubjeđuje da sam ja nešto pogrešno shvatio, znači ispade ja glup, ja ne razumijem jezike i slično, a jedini tvoj izvor su linkovi neki tamo smiješni stranica ili stranica bliski Realu. Ti si od mene dobio linkove i ti si opovrgao istinitost tih linkova. Ja tebi ne mislim snimat kamerom teletext pojedini kanala. Ti se ubi tražeći linkove po netu kako bi nešto dokazao. Ne možeš ti dokazat ni sa 20 linkova ono što više od 20 relevantni medija, tv stanica i slično govore. A ja ti Scar nisam kriv što imaš pristup pogrešnim medijima i što ti je povrijeđena sujeta. Ti meni da ponudiš 10 linkova, ja ću tebi opet ponudit 10 linkova. Upali tv nabavi pristup pravim kanalima pa možemo dalje pričat a nemoj mene pokušavat budalom pravit. Pošto si to pokušao s tobom sam za sva vremena diskusiju završio. Pa neću ja trpit da mene pokušava neko budalom pravit s linkovima i to onim tipa yahoo answers. Smiješan si stvarno...
width="960"

Sta si si ti zbrijo posto nas stari dobri Uli ne zna koristiti racunalo da nema neke informacije?