Pobijedili smo i 4 gola bolju gol razliku od Dortmunda imamo. To su dvije najbitnije činjenice.
Igra nije bila brilijantna, bilo je tu dosta
Sand in Betrieb. Međutim i vukovi su pozada dosta dobro stajali, njihova novoformirana odbrana je očigledno dosta stabilnija nego ona prije. Nama u budućnosti treba više golova iz prekida, svidjelo mi se što je ovaj danas pao baš iz takve jedne situacije. Neuer je par lopti dobro uhvatio, sigurno onako u zraku, to mi se dopalo, Ribery danas nije bio brilijantan, previše se pokušavao poigravat, al ok. Robben i njegova borbenost su me danas oduševili i na kraju ga je Robben i zabio jer ovo je bilo milimetarski, čak ev nisu ni ovi na Sky-u 100 % sigurni bili, uglavnom prema snimku izgleda Robbenov gol. Ali možda se tu još pogledaju snimci od strane Dfl-a. Ipak lob Ole je bio fantastičan, svjetska klasa, bar će mu se pisat asistencija i Ola mora dobit veću minutažu, mora ga Jupp uvodit ranije u igru jer Ola je čovjek za velike stvari

Svidjelo mi se što su u zajedničkom intervjuu Robben i Ola, sad nakon utakmice rekli da i nije toliko važno čiji je gol. Robben je pohvalio Olu i rekao da on radi dobro na treningu te da mu je drago kad ima ovakve dobre situacije u igri i da mu je i svejedno ako se i Oliću pripiše gol.