CroCHEF napisao:sta sad Kroosu fali...
A po meni fali :/ Ne sviđa mi se nimalo...
Od jedne dobre utakmice, vi ga dižete kao kralja...
CroCHEF napisao:sta sad Kroosu fali...
nele-BHF napisao:CroCHEF napisao:sta sad Kroosu fali...
A po meni fali :/ Ne sviđa mi se nimalo...

In memory of Neutral napisao:nele-BHF napisao:A po meni fali :/ Ne sviđa mi se nimalo...
Treba njemu još 2-3 sezone da bude dovoljno dobar za Bayern.
Uvijek je problem navijača i simpatizera jedne momčadi da objektivno ocjene stanje momčadi. Za njih je svaki igrač Bayerna na bilo kojoj poziciji najbolji na svijetu.
Realno gledajući ima tu više rupa nego dobroga. Pravi pokazatelj toga su blamaže protiv ekipica , a ne ekipa.

nele-BHF napisao:Iz samo jednog razloga želim da dođe u Bayern i želim da odigra podosta tekmi, a onda ću vam reći nešto.. Mada mislim da će te sami to reći...

Lizarazu napisao:
´Ajmo sad traziti mane nasim prvotimcima ne bi li upravu natjerali da dovode pojacanja.![]()

In memory of Neutral napisao:@Effe
Bayernu trebaju igrači koji će igrati konstantno dobro. I meni je drag Kroos, ali u delima je isto curica, to sam više puta naglasio. U posljednjih nekoliko utakmica NESTAO je. Slično kao Muller, nije ni M od onoga immer Muller oder was. Ne smiju se gubiti sada u ključnim trenucima LP-a i Bundeslige . Pa nećemo valjda dozvoliti da žuti opet osvoje Budesligu radi igrača koji treniraju za vrijeme utakmice umjesto da tu istu utakmicu odigraju.

Beim FC Bayern bahnt sich die erste Neu-Verpflichtung für die kommende Saison an. Wie der "Kicker" berichtet, steht Xherdan Shaqiri kurz vor der Vertragsunterzeichnung. Der 20-jährige vom FC Basel soll demnach schon diese Woche beim neuen Arbeitgeber in München unterschreiben. Die Bayern sind wohl bereit, für das Supertalent aus der Schweiz zwischen zehn und zwölf Millionen Euro zu bezahlen.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost