Mario Gomez-svjetska klasa ili samo sretnik?

Arhivirane teme...

Re: Mario Gomez-svjetska klasa ili samo sretnik?

PostPostao/la Mačak » 15 lis 2011, 13:31

effe__sa napisao:razjareni bik....

Slika
:D
Kako neki mogu izvaljivati da je Tevez bolji od Gomeza. Eto nastranu i njegovu najveću manu, ali kao fudbaler, taj lik se meni nikako ne sviđa, kao ni Aguero, Lavezzi, Zarate, Higuain, Hulk... jednostavno nemaju karakteristika koje oslikavaju onog kvalitetnog, pravog centrafora.
Ja Maria ne bih mijenjao za trojicu ovakvih. Ne ovdje nema ironije, ovdje sam 100% ozbiljan. ;) Nisam ljubitelj takvih napadača, dugog čuvanja lopte, napuhanih tehničara, niti ću ikada biti. ;)
Po mom ukusu, sa Marianom se mogu nositi, mogu biti bolji Džeko, Rooney, Drogba, Ibrahimović...
Mačak
'U vreci'

PostPostao/la cruz » 17 lis 2011, 17:27

:lol: vidim gorilo je na ovom topicu

neka, nije dugo ovako sijevalo na forumu, sad kad sam pročitao krivo mi što nisam mogao sudjelovati zadnjih dana :D

zaključak: Gomez je u zadnje vrijeme ipak postao svjetska klasa, po broju golova jedino je messi bolji ( http://www.castrolfootball.com/rankings/rankings/ ), statistika je apsolutno na njegovoj strani, kolko god neki (uključujući i mene) srali ;)
i da, po frizuri je žešća svjetska klasa, ma već je legenda :O:

neke se stvari ne mogu objasniti određenoj populaciji, ali na kraju krajeva - to nije ni važno

važno da Bayern hara i dok god prvotimci rade svoje zadaće svi smo glücklich! :navijac: ha ja!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 18 lis 2011, 17:46

cruz napisao:i da, po frizuri je žešća svjetska klasa, ma već je legenda

A tek iduće frizure kakve će prirediti... :lol: :lol: :lol: Ima on još godina igranja. Samo neka nama njegovih pogodaka i dobre igre kompletne momčadi. Manje-više sve imamo pošto je ekipa relativno mlada.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la bavarac » 04 sij 2012, 16:40

http://www.youtube.com/watch?v=KWIz892Fuq0 - 2010/2011

za sve skeptike,ak ih ima...

http://www.youtube.com/watch?v=2iq1lzO4aPE

suma sumarum...ak ostane do sezone 2018/19...mogao bi obic i Gerda Mullera... :mrgreen:

Btw lik je '85 godiste....a trpa li ga trpa..sto ce bit kad igracki sazrije kao Ruud,Inzaghi.... :mrgreen:

istina da nekad fula zicera...al ga nakon toga zabije kad se najmanje nadas..i zato je Gomez jedan jedini.... :smajl007:

i ne puca penale kao Messi i Christiano....barem ne vise...iako bih ja da ih puca...makar zabio svaki drugi.... :haha:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Titan » 06 sij 2012, 01:22

Fula nemoguće, daje nekada nemoguće. Ne znam, trpa on ko lud, ali djeluje skeltavo no aBd vidjeti ćemo kako će trpati sada kada treba.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 06 sij 2012, 13:59

In memory of Neutral napisao:Fula nemoguće, daje nekada nemoguće. Ne znam, trpa on ko lud, ali djeluje skeltavo no aBd vidjeti ćemo kako će trpati sada kada treba.

Ma on je sve bolji i bit će još bolji....Zamisli ga tek tad, kad je sad ovako lud :)
A najbolje su ga nedavno analizirali na spox.com tu su kontastovali da treba da popravi kontrolu lopte izvan šesnaesterca, te da je jako slab kada primi loptu na krilu. To su mu istaknute kao 2 slabosti i tu se slažem. A za pakerske, trpačke sposobnosti , te vladanje u šesnaestercu je dobio naravno velike pohvale.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 07 sij 2012, 19:35

Sretnik :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 11 sij 2012, 15:37

Torero je sve u jednom, i svj. klasa i sretnik. 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Mrš » 20 sij 2012, 13:44

i, jel naučija igrat išta ŠPEKMEZ
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la CroCHEF » 04 vel 2012, 17:35

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 04 vel 2012, 20:46

CroCHEF napisao:http://spielverlagerung.de/2012/02/04/gomez-auf-den-flugel-gegen-bayerns-ausrechenbarkeit/

pa tu je pisac 100% u pravu, to smo večeras OPET mogli vidit (po ko zna koji put)

jednostavnim rječnikom:

Dok Robbena nije bilo, mi smo igrali teamsku igru gdje su svi radili za gomeza i on je trpao svaku tekmu!
sada je robben tu, a kroos i müller mijenjaju svoje dotadašnje pozicije, što rezultira totalno novim sistemom igre
taj sistem se zove van Gaal!
u takvom sistemu igrač kao Gomez (koji je sve osim modernog napadača koji aktivno sudjeluje u igri i obrani) totalno izbačen, dakle isto kao da igraš s igračem manje, kao što i vidimo u zadnje vrijeme
On se jadan trudi i sve, ali kad je jednostavno igrački ograničen normalno da ne funkcionira
pa nek sad neko nešto kaže protiv van Gaala... (što je preferirao Klosea i Olića)
njegova sposobnost trpanja teško će doći do izražaja, zašto? zbog prčenog robbena!
kad bi robbena mogli postaviti na lijevo krilo ili sredinu, a müllera desno, eee tada bi i špekmez možda malo bolje funkcionirao

po meni je ovaj sastav idealan za Bayern

---------------------------------Gomez-------------------------------------
---Ribery-------------------------------------------------------Müller------
----------------------------------Kroos--------------------------------------
----------------------Gustavo------------Sexsteiger----------------------

ja sam već prije rekao, Müller je klasa na desnom krilu, sve što radi u sredini to može još bolje i češće na krilu!
Kroos mora igrati ulogu tzv. 10-ke, nije on tip za 6icu , što je meni jako žao, ali iza špice i uz Ribery-a, to je njegovo mjesto!
ako želiš da Gomez trpa, onda mora cijela ekipa radit za njega, tada je stroj, Gerd Müller!

Robbena treba ili dobro išamarati ili ga zatjerati

On će vjerojatno produžiti ugovor, ostati do kraja karijere itd.
Pokazao je da je genije u 1.sezoni kad je stigao, ali tada njemačka još nije bila spremna niti je vidila takvog igrača
sada, svi kuže njegovu igru ------> a time i Bayernovu pasivnu i bezidejnu igru, zabijamo individualnim bljeskovima ili iz prekida, ili pak kad je protivnik toliko kriminalan da ga jednostavno moraš bušiti..

Ovo nije onaj Bayern kojeg smo gledali bez Robbena

Ono je Bayern kakvog želimo gledati, 30:2 gol razlika, cijela nas se liga boji, mi gazimo sve , gdje god dođemo, prvi u skupini smrti LP, itd. itd.

Sada se moramo prilagoditi ćelavcu i eto nas opet ondje gdje nas je van Gaal ostavio...

gosp. Heynckes, vi ste na potezu!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 04 vel 2012, 21:26

Malo pretjeruješ što se tiče Mullera, on uopće nije toliko jak na krilu. Mulac trenutačno uopće nije u formi i njegovo mjesto je na klupi, nema šanse da je Robben jedini krivac ovako loše igre. Tu puno više toga smrdi.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 04 vel 2012, 21:38

Sad idu 2 utakmice na kojima bi se tzrebalo nabijat gol razika (Freiburg i 1FCK)
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 04 vel 2012, 21:50

CroCHEF napisao:Sad idu 2 utakmice na kojima bi se tzrebalo nabijat gol razika (Freiburg i 1FCK)

Hahahhahahaha :lol:

Daj bože da bude makar po 1-0.. Bilo bi odlično..
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 05 vel 2012, 15:14

Na desnom beku sad vrtimo i 3 igrača :/ A najbolji igrač za desni bek nam igra na lijevom beku :O
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva