doro napisao:Ima sa bezidejnošču,nikavog sistema i taktike te anti-formom pola prvotimaca...al kad ti oni nisu koga buš onda ubacil moju babu?!
Sa prvim djelom se ja itekako slažem no moram reći slijedeće. Jupp forsira pnp kaj ti voliš i ono kaj bi ja htio ali smatram da je dugoročno neizvedivo, a to su Kroos i Schweini na šestici. Onda dolazim do problema da je preveč ofenzivne kvalitete u prvih 11 pa ti recimo smatraš da neamo koga sa klupe ubaciti. Po meni to baš i nije tako i mislim da Bayern može igrati sa početnim sastavom u dvije varijante pa bi tako postojale opcije na klupi kada bi se u igru trebao ubaciti igrač koji bi dao novi štih.Svaka od ovih verzija ima svoje prednosti i mane tako da niti jedna nije idealna nego je samo nekom draža.
1. verzija
--------------------Gomez
Ribery-------------Kroos-----------Robben
------------Schweini-----Tymo (LG)
Obranu netreba pisati. Ovdje dobivamo na kreativnosti kod protivničkog gola jer Kroos igra bliže golu te su ti na klupi Olić i Muller za što ja smatram da su jako dobre ZAMJENE.
2. Verzija
------------------------Gomez
Ribery-----------------Olić-----------Muller
------------------Schweini---Tymo (LG)
isto tak obranu netreba pisati. Manje kreativnosti ali smo pokretljiviji i agresivniji u ofenzivnom djelu. Ova druga verzija po pitanju igrača može biti drugačija.
poanta je u tome što bi dvojica od ovih 4: Robben, kroos, Muller i Olić trebali sjediti na klupi i bilo koja dva igrača da to budu naša zamjene su itekako dobe za te pozicije.
Mislim Robben treba biti u prvih 11 i opet nam ostaju dve zamjene za te pozicije što uopće nije loše.
Al kad njih Jupp tri nutra nagura pa na klupi sam ostane Olić kojeg mi više necijenimo ko prije, ali bumo ga uskoro poćeli cjeniti više, kao i Alabu, ljudi će drugačije razmišljati. Najveći problem je što su trenutačno Muller i Robben IZVAN forme dok Kroos igra lošije, no moramo znati da će igrači poput Mullera i Kroosa ispadati iz forme jer su mladi i takve oscilacije kod takvih igrača su normalna pojava...
width="960"