Dobro zapamtite sto sam vam reko.....era Barce kaj se tiče vladanja primerom je zavrsena....Real je jači. Kolko god se nama gadili klubovi ovi privatni ... oni su prevladali...i kažem vam...u skoroj budučnosti...
...Real će gaziti Barcu...

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:ljudi moji mili oćem vi pričate.....
Dobro zapamtite sto sam vam reko.....era Barce kaj se tiče vladanja primerom je zavrsena....Real je jači. Kolko god se nama gadili klubovi ovi privatni ... oni su prevladali...i kažem vam...u skoroj budučnosti...
...Real će gaziti Barcu...

effe__sa napisao:Barca jeste za mene najveći favorit za osvajanje Lige prvaka, ali nekako me skroz čudi kako na svakom mjestu rijetko ko hoće nešto da kaže protiv njih loše. Znači ne treba zaboravit činjenicu da ta "nadmoćna" ekipa zaostaje 10 bodova, znači 10 BODOVA za Realom. Znači svi su zaluđeni igrom Barce i mene često ostave bez daha, ali u nekoj realnoj analizi ne smije se ni ova činjenica bodovnog zaostaka te njihove određene slabosti u odbrani zapostavit. Problem je često što mnoge ekipe ne smiju napasti Barcu, a sinoć kad ih je Lever malo napao , već su plivali pozada, a protiv Osasune su u subotu itekako plivali.
A znam već priču ako ih neko izbaci iz Lige prvaka, tad će svi reći ma Barca podcijenila protivnika, ma to je bio pech za njih, loš dan i slično

FCB m@niac napisao:Je arsenal tolko loš il je milan tolko dobar?
nele-BHF napisao:Nossaaaa, Nossaaa
Ai se eu te pego, ai se eu te pegoo

FCB_general napisao:nele-BHF napisao:Nossaaaa, Nossaaa
Ai se eu te pego, ai se eu te pegoo
Nele, šta je tebi pa te spopao Michel Tello![]()
![]()
![]()
![]()

effe__sa napisao:Arsenal je sinoć bio katastrofalan, čak su se pokazali kao najlošija ekipa od svih 16 koje su došle do osmine finala i to se može reći prije nego što se sve prve utakmice osmine finala odigraju. Al to ovako ispadne kad pametni Wenger prodaje Nasrija, Fabregasa, Ebouea, a kupuje polovnjake poput Artete...Milan je iskoristio svoje prilike, odigrao dobro, ali daleko od toga da je ova ekipa sad neki veliki favorit za osvajanje Lige prvaka.
@Miki: Mojne pesimizma....Nikad se ne treba predavat....Kao prvo protiv Milana moramo jednom skinut kompleks, jer smo ga već protiv talijanski ekipa skinuli (primjeri: Juventus, Napoli, Fiorentina, Roma-sve te ekipe dobijali u proteklih 2-3 god)
Barca i Real su druga priča, ali protiv sviju moramo biti u stanju pobijedit ako želimo titulu u ovom takmičenju i znam sigurno da se nama ni Barca ni Real kao protivniku ne bi obradovali. Tako da........
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju