Liga Prvaka 2011/12

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2011/12

PostPostao/la effe__sa » 16 vel 2012, 11:48

Miki napisao:
Pa to jeste, ali opet nam Inter i Milan bas nekako ne leze. Taj Milan je toliko nepredvidiv, da bih ga vrlo rado izbjegao, iako sam svjestan da se najbolji moraju pobjedjivati da bi se doslo do titule. Vidio si kako su odigrali protiv Barse 2x, kako su samljeli Arsenal. Mi tek trazimo formu za 2. dio sezone i sve se nekako nadam da ce nam se vratiti forma iz oktobra i novembra, kad nam niko nista nije mogao. Ja vjerujem u ovaj Bajern, ali neke kockice jos moraju da se posloze, da bi to bilo to. Joooj, kad ce vise ta tekma protiv Bazela :?:

Pa jest Milan nezgodan, ono ako želimo manje sekiracije, onda bolje dobit te ekipe poput Milana, Barce, Reala poslije, u finalu na primjer. Al ja hoću da ti kažem i kad najgori scenarij kod izvlačenja nastupi, opet nema predavanja, nego idemo to riješit. Milan jeste nezgodan, oni kad povedu teško protiv njih igrat. Ali Arsenal, bar ovakav Arsenal nije mjerilo...Pa ovaj Arsenal je sad toliko smeće od ekipe, tolika kanta, da je to neviđeno, a bili su ekipa koja je najljepši fudbal uz Barcu igrala protekli godina i ja sam rado znao pogledat njihove utakmice. Mislim prije se stvarno moglo uživat u njihovom fudbalu, a sad je ovo nevjerovatno loše....Al et u ovom paru Milan-Arsenal bi se sigurno zeznuo u prognozi, jer sam tu očekivao jako tijesan duel....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Mrš » 16 vel 2012, 12:37

milan nije nikakva posebna ekipa. u nogometnon smislu imaju jedino Ibrahimovića, i donekle Boateng (iako i on tare fizikalijama) i Robinha. Veza in je nula, starci Van Bommel, Anbrosini, Seedorf i ovi prosjek Noćerini nisu u stanju stvorit neku igru, dakle cilj in je šta prije loptu prebacit naprid na Ibru ili Pata (ako igra) i oni onda rješavaju akcije individualnošću. Obrana dosta stabilna iako ranjiva na krilima te se slabo nose s brzancima.

Lijek protiv njih je PRESING, ali na sredinu. dakle pustit in stopere nek grade igru ali ne dozvolit prijenos i da napadači loptu dobivaju u noge. Veznjaci in nisu imuni na jak presing šta će dovest do gubljenja lopte i onda ih napast ka ose u velikon tempu i brzini jer su spori u veznoj i zadnjoj liniji. igrat agresivno, grist (a ne mlako ka Arsenal sinoć). Nas vidim ka idealnu momčad (uz možda Real) koji more nagazit ovaj Milan. Glavni operativci bi tu bili Ribery i Robben kad se uzme lopta, a Švajni bi odradija (uz Gustava i Müllera) onaj dio bez lopte na sredini.

Milan ima cilj da te uspava, umrtvi, i onda PUF!! Ibra prođe 1 na 1, ili Boateng zakuca nešta, itd...

Pogledajte samo lani utakmicu Milan-Totenhem. oštro, agresivno nazad a naprid ubojito, Lennon, Bale,.... jel svaćate?
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la CroCHEF » 16 vel 2012, 12:52

Robinho je truba samo je jucer imao srece
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 16 vel 2012, 13:04

Ja Vollera, šta se sramoti lol.

Ono je najgora utakmica Arsenala što sam je ja ikada gledao. Jest da su i od United primili 6 komada, tako nekako, no makar su imali par akcija na toj utakmici. Ibra im jeo štopere kao da ne postoje. A BOAAAAAAA je igračina samo takva, kako je tehnički potkovan i ekplozivan, nevjerovatno. Odličan igrač, jest da je nekada krkan ali ko to u Milanu nije.

Van Bommel je upravo ono što je falilo Milanu, da ležernost i mirnoća , te smirivanje u skoro svakom kontaktu lopte. Odigrao je maestralno.

Druga utakmica je bila isto tako dobra. Zenit je dobio, imaju par odličnih igrača, ali sumnjam da mogu da prođu Benficu.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 16 vel 2012, 13:17

In memory of Neutral napisao:

Druga utakmica je bila isto tako dobra. Zenit je dobio, imaju par odličnih igrača, ali sumnjam da mogu da prođu Benficu.

Proci ce Zenit ziher, jucer su bili daleko bolji... a primili su 2 gola oba zbog golmanove velike greske.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 16 vel 2012, 17:25

Nije isto igrati na -7 sa Južnoamerikancima i u Portugala na normalnom terenu.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 21 vel 2012, 12:10

Napoli kod kuće neporažen u 11 utakmica: Villas-Boas ostaje trener samo ako Chelsea

"Moj ugovor traje ovu i još dvije godine i imam potpuno povjerenje u vlasnika. Jasno mi je da se priča o mojoj budućnosti, no imamo trogodišnji projekt u kojem želimo promijeniti ne samo momčad nego i strukturu kluba", rekao je 34-godišnji Portugalac.

Problem je taj, što Rus neće imati strpljenja čekati dok se tu nešto pokrene.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Axe » 21 vel 2012, 22:46

Kad se samo sjetim sta smo mi uradili ovom Napoliju, prilike nam nisu stvorili a sta su oni tek veceras uraili Chelseau.

Ah ta nasa lijepa igra sa pocetka sezone, ponovila se dabogda opet. 8-)

Inace, zanimljiva dva meca veceras, narocito ovaj u Napulju, gdje su domacini rasuli indisponirane Engleze, iako su i oni imali neke prilike za povoljniji rezultat.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 21 vel 2012, 23:46

Kaj je najgore još budu 3 usrana digića išla dalje...nadam se da bu bar ispal inter....i da veliki pomor engleza :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 21 vel 2012, 23:54

Ima li tko kakvih vijesti o treneru Chelsea ?
Da li je još uvijek trener ili ga je Rus poslao na " burzu rada " ?

Inače, svaka čast Napoliju... :bravo:
Imaju finu ekipicu, nadam se njihovom prolazu dalje, ali odlazak kući nakon 4-finala. :mrgreen:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la FCB m@niac » 22 vel 2012, 09:35

Svaka čast napolitancima, odigrali su gotovo savršenu utakmicu, moglo je biti i više od 3:1...Chelsi potopljen totalno...i ako misle dalje proć, trebaju hitno nekaj poduzeti...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 22 vel 2012, 10:57

:lol:

pa nemrem vjerovati da se vi klanjate tim smečarima od cigana! :neee: Ova pobjeda se niti nebi trebala respektirati niti dizati u nebesa, samo da vas podsjetim Kusen je doma sa puno ozbiljnjijim Chelsijem uspio također preokrenuti tekmu, ali to niko nije spominjao kao podhvat...

Razlog jučerašnje pobjede Napolia koji je domačinska ekipa, je puka slučajnost i mirogorični gnoj, a ne nešto ŠPEktakularno i neočekivano. Ko jučer nije očekivako pobjedu napolia, je idiot. I sada kada Napoli pobjedi, svaka čast? Svaka čast na ćemu molim vas? Na tome što je Chelsea bio brutalno loš i to što AVAB ne zna da napoli igra 3-4-3 i što nisu pogledali niti jednu Napolijevu tekmu prije same utakmice, što Cavani zabije gol sa rukom al se to tretira kao rame? Na ćemu da ja to Napoliu čestitam, osim na mirogoričnom gnoju?

reko sam vam to poslije naše tekme sa njima di su oni mogli doči brutalno nezasluženo i nadasve ciganski do remia - GADE MI SE I DA BOG DA IM BOMBA PADNE NA STADION! Engelszi su propali, ali ne treba biti sa tim sretan, ako će se na njihovoj mizeriji naslađivati još veća govna od njih! smile44

Mater im slučajnu i krumisku! :neee:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 22 vel 2012, 11:33

Napolijev stil igre je nekad pravo čudan, specifičan, prvo kad krenemo od ta 3 čovjeka u zadnjoj liniji, ali znaju se brzo transformisat u napad, imaju dobru kombinatoriku i naravno ovoj ekipi gotovo sve predstavlja trio: Lavezzi, Hamsik i Cavani. Zaslužena sinoć pobjeda Napolija, a Chelsea je bio katastrofalan, pa klub koji je imao tako sjajnu odbranu sad ima tako šuplju odbranu, da vjetar puše na sve strane.....Ne vidim baš velike šanse Chelseajeve da uspiju ovo preokrenut kući.....Napoli odlično igra Ligu prvaka i mislim da su ovo sve zaslužili, ali pobjedu treba relatizovat, zbog toga što Chelsea više nije onaj gigant, ona snaga, sila , koju smo poznavali protekli godina i sam ne znam kako se ovako Villas-Boas slabo kod njih snalazi. Čovjek je definitivno tamo pogubljen skroz.....
A ovaj Inter večeras volio bi da loše prođe i da ih ovaj šugavi Marseille sredi.....Obje su to šugave ekipe, al et nekako bi više volio opet da Francuzi ovde prođu......A vidim i Ranieri je pred otkazom, večeras ako izgubi gotov je....Joj i taj se Inter namijenja trenera, pa to je čudo jedno :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 22 vel 2012, 13:23

Teško da bu inter smrdljivi ispal od francuza....chelsea još ima šanse al nesmiju primit gol doma....može 2:0 za njih i inter da ispadne...i milan je previše da ide dalje :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 22 vel 2012, 13:43

ne volim talijane, ali kad je chelsea u pitanju "navijao" bi za bilo koju ekipu!
čelzij čao čao!! gamad!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva