nele-BHF napisao:I da dobijemo 4-0, mi nismo izašli iz krize, tako da o tome ne trubite bezveze.
ovo ti je polutočno...
nećemo mi postepeno ulaziti u formu. Nismo mi takva ekipa. Kod nas dođe do explozije ili propadanja, nema druge. Svaka tekma za Bayern u prošle dvije sezone je bila biti ili ne biti, no nesječam se da sam sa ovakvim osječajem u stomaku jednu ćeko! Zaš?
Pa prošle sezone sve smo prerano prosuli i svaka tekma je bila bitka za spas. Sada kod Schalkea ja vidim šansu da se sve spasi i da ostanemo u borbi za trofejima ili da padnemo u ponor. Znači još uvijek postoji šansa no Schalke se tek mora dobiti i to na jedan specifičan način - TIMSKIM RADOM , NEOĆEKIVANO! Jel to moguće? Pa ja u to sa glavom nevjerujem no u srcu se nadam. Eto prvi puta razmišljam u svom životu da idem uplatiti kontra Bayerna jer ljudi neshvaćaju da Bayern još uvijek nije u pravoj krizi i još uvijek shit nije stepo fan! Treba se tek nešto gadno dogoditi na terenu, javno , da bi mi rekli e ovo je PRAVA kriza...Od 1-5, mi smo negdje na 3 i još fali sada taj poraz od Schalkea, javna tuća igrača i nemoć trenera da to sve spriječi da bi mogli reći, to je to PROPALI SMO, ošla sezona u kurac, jer ipak mi Basel još uvijek možemo dobiti i zaostajemo samo 4 boda....
meni je najgore što ja neak sam sebe ubjeravam da ću svojim pisanje utjecat na sam rezultat!
daj ajmo se dogovorit da "neš" napravim i na taj način "pomognemo" Bayernu! tipa svi sutra ujutro jedemo žgance jer je Breitner svaki puta jeo žgance prije tekme nedjeljom i onda je Bayern dobio il tak neku glupost!
width="960"
auf geeeeeeht's!