Chat

Arhivirane teme...

Re: Chat

PostPostao/la FCB m@niac » 01 ožu 2012, 21:54

The Scarface napisao:Tetovaže su za seljake.

:bravo:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Titan » 02 ožu 2012, 13:19

The Scarface napisao:Tetovaže su za seljake.

Drugi put da se slažemo :lol:

Evo pitanje za kolege iz Bosne. Ima li iko od vas Moju Tv od bhtelekoma (lopova). Evo danas smo je naručili. Gledam malo 30km mjesecno sa pdv-om. Piše sa netom 60km sa pdv-om. Onda smo uzeli samo moja tv , s tim da ću posebno priključiti net2 flat net koji je 20km mjesečno. Znači ušteda od cenera na mjesec. Ne znam kako ljudi mogu biti toliki lopovi , pa stave s netom 60, a onako kada uzimaš je jeftinije. Zanima me, da li valjaju ova čuda. Ima dosta sportskih kanala, ne moram se gubati više da idem u komšiluk da tražim Bayerna ili po linkovima, te naravno moj 1 sport, NBA :mrgreen:

Još kad samo pomislim da su nam sponzor kluba s kojim imamo ugovor da će nam dati 2000km, a oni dali 1000km , a ostalo ni na vidiku, neka je to neko sebi klepio
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 02 ožu 2012, 21:02

Pa ti znaš da bh.telecom sve moguće mulja...Imaju toliko skupe usluge, znači nabiju cijenu a pružanje usluga nula obična.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Hantraga » 03 ožu 2012, 02:22

Nije ti ta Moja Tv tako losa stvar.

Jedini problem jest povremeno zastajanje slike, koje mi zna zasmetati, pogotovo kad gledam Bayern. :evil:

A u tu cijenu od 60 KM ti je uracunat net, TV i telefon. Tako da kad sve saberes i nije tako neisplativo. ;)
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la Titan » 03 ožu 2012, 13:03

Hvala vam. Ali vidi u nas telefon i tv 30km mjesečno, a posebno net net2 flat je 20km mjesečno , znači ukupno 50, a da uzmem najedanput u paketu to je 60km. :D

Logika je ako stane slika, onda je pala i konekcija, a meni treba dobra konekcija jer se rokam vamo s nečim za što mi je uvijek potrebna konekcija. Sadašnji net mi valja samo preko noći, a po danu je 0 :lol:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Hantraga » 03 ožu 2012, 13:22

To jedan moj jaran hoce da uvede, samo mi je nekako nelogicno. Pa zasto bi iko uveo to cudo od 60KM?
On hoce da uzme Moja TV + telefon, i onda odvojeno onaj net3 paket.
Tako da ce ga izaci 60KM, a imat ce duplo brzi net. :mrgreen:

Mislim, il' su oni toliki lopovi, il' ima neka caka. :?
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la Titan » 03 ožu 2012, 13:45

Ja sam mislio net2 , to je najmanji paket od flat netova.

Ma lopovi su ti u BHTelekomu. Evo logike, daju 60km a vamo može za 50, ili eto kao što ti frend hoće za 60km ali veća brzina.

Samo je u njih FLAT beskonačan s napomenom da ko prekorači 50% od makismalnog downloada plaća dovoljno :lol:

Gdje logika prestaje Bosna nastaje , bilo i biti će aBd !
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 03 ožu 2012, 13:45

Ma kod njih ima uvijek neka caka....Na kraju ću i njihov telefon odjavit, ovaj standardni..... :)
A s mojom tv ljudi imaju različita iskustva u Sarajevu, nekima zna ta slika štopat, neki su zadovoljni, net koliko znam ovde preko te usluge je većini dobar...Ali opet čovjek najbolje zna ako sam koristi i onda naravno postoji razlika od grada do grada...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 03 ožu 2012, 14:09

Upravo to, najgore je potpišeš ugovor s njima na 2 godine i kakav god ti bude. Moraš da im plaćaš 2 godine. :lol:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 03 ožu 2012, 14:29

In memory of Neutral napisao:Upravo to, najgore je potpišeš ugovor s njima na 2 godine i kakav god ti bude. Moraš da im plaćaš 2 godine. :lol:

Pa to su cake, on te veže ugovorom a poslije ako ti uslugom nisi zadovoljan ne možeš tako lako raskinut ugovor, to su te podvale.
Ja sam preko bh. telecoma htio adsl uvest, ali sam se poslije odlučio za kablovski net i jako sam zadovoljan, frcera dobro......
A ono što si pričao za Bayernove utakmice tu ti je najbolje rješenje SKY, imaš sve utakmice, a ljudi bukvalno prenose sve utakmice Bundeslige, Kupa, Lige prvaka....Biraš šta hočeš gledat.......Samo što po tom pitanju imaš dvije opcije onu skuplju da nabavljaš karticu njihovu ili onu povoljniju da ides preko card sharinga i otvaraš sve moguće kanale....I nema onda propuštene utakmice....Za CS ti naravno treba konekcija bez prekida. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 03 ožu 2012, 14:45

Nije u pitanju CS :lol:

Dobro, mislim da neće za Bayern biti problema, kao ni za NBA. :)

No danke fur die hilfe.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 03 ožu 2012, 14:51

In memory of Neutral napisao:Nije u pitanju CS :lol:

A ti sad pomislio da sam ja otišao na CS zbog onog što si rekao da ti treba stalna konekcija jel???? :) Ili šta??? :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Svedjo » 03 ožu 2012, 15:21

pozdrav svima...eto i mene nakon dobrih 6 mjeseci nazad.... :lol: šta ima novoga ovdje? :lol: vidim svega, sva sreca pa sam na godisnjem da stignem procitat sta ste sve pisali..
Svedjo
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Titan » 03 ožu 2012, 15:56

effe__sa napisao:
In memory of Neutral napisao:Nije u pitanju CS :lol:

A ti sad pomislio da sam ja otišao na CS zbog onog što si rekao da ti treba stalna konekcija jel???? :) Ili šta??? :)

Ovdje je došlo do velikog nesporazuma :lol: :lol: :lol:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 04 ožu 2012, 18:01

Cisto onako informativno me zanima, zasto vi ljudi u zadnje vrijeme jako cesto brisete svoje postove?
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva