Mozemo li biti prvaci ?

Arhivirane teme...

Moze li Bayern osvojiti tiulu ?

DA
7
70%
NE
3
30%

Ukupno glasova : 10

Re: Mozemo li biti prvaci ?

PostPostao/la nele-BHF » 29 vel 2012, 10:39

Jednostavno je brate. Dobiti sve do kraja! U to spada i pobjeda u Dortmundu...

E sad koliko je realno da dobijemo sve do kraja, to ne znam, ali isto toliko je i realno da li ćemo osvojiti ili ne.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Lucimar » 02 ožu 2012, 16:48

ma nemoguce je dobiti sve do kraja ali ja mislim da to i nije uslov za titulu

jednostavno mislim da mozemo osvojiti vise bodova od njih do kraja
e kljucna tekma ce biti derbi gdje ce se odlucivati da li cemo osvojiti 2 ili 5 ili 6... bodova vise od njih
ako bude neka od ove druge dvije opcije onda je sve jasno :) a ja vjerujem da hoce biti
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 03 ožu 2012, 11:36

Mi više niti jednu utakmicu ne smijemo izgubiti. Previše poraza već sada imamo, a prvak biti sa 6-7 poraza, to mislim da neće biti slučaj kao 06/07. gdje su Švabe imale 6 poraza i još bili prvaci. :no: Bodove do kraja moramo osvajati... i to samo puni plijen na svim utakmicama. Eventualno 2 remija si još možemo dopustiti, poraz nikako!
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 03 ožu 2012, 12:38

ovako, kad bi mi do 30. kola mogli ostati na samo par bodova iza dortmunda to bi bilo extra!
zašto?
zato što dortmund igra u 30.kolu protiv Bayerna, u 31. protiv schalke-a i u 32. protiv gladbacha
(a u 26.kolu protiv werdera.....)

tu bi mogli sexualno gubiti bodove 8-)

a mi do kraja imamo slijedeće teške tekme: Leverkusen danas, dortmund 30.kolo i werder 32.kolo.

s tim da igramo doma protiv hannovera, što ne bi trebalo spadati u težu kategoriju...

ova tekma protiv dortmunda će biti ključna!

ne treba zanemariti ni ove "lakše" tekme, tu se nikako ne smije kiksati, a nadati je nam se da će dortmund možda kiksati u jednoj od lakših ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 03 ožu 2012, 20:57

Možemo bit prvaci ako od sad sve dobimo a bvb 3 tekme izgubi :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 03 ožu 2012, 21:00

doro napisao:Možemo bit prvaci ako od sad sve dobimo a bvb 3 tekme izgubi :lol:

Hoćeš da kažeš "ne možemo" ? :hehe: :hehe:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 03 ožu 2012, 21:14

jebiga Doro, ovaj post je napisan u optimizmu prije leverkusena :roll: sad je to već znanstvena fantastika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 04 ožu 2012, 12:38

cruz napisao:

jebiga Doro, ovaj post je napisan u optimizmu prije leverkusena :roll: sad je to već znanstvena fantastika

Nisi skontal to je bila satira...bvb još i možda može zgubit 3 tekme al mi nema šanse da sve dobimo dapače bit će tu još poraza ;)

Na ljeto ma kaj prije ljeta bil bu već popis novih trenera....kobasičar bu izvadil miljončeke i kupil zvijezdu u usponu :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 04 ožu 2012, 15:18

doro napisao:
cruz napisao:

Nisi skontal to je bila satira...bvb još i možda može zgubit 3 tekme al mi nema šanse da sve dobimo dapače bit će tu još poraza ;)

ahaa nisam razmišljao na taj način, sinoć mi je razmišljanje bilo dosta ograničeno :roll:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Effenberg23 » 04 ožu 2012, 16:20

cruz napisao:ovako, kad bi mi do 30. kola mogli ostati na samo par bodova iza dortmunda to bi bilo extra!
zašto?
zato što dortmund igra u 30.kolu protiv Bayerna, u 31. protiv schalke-a i u 32. protiv gladbacha
(a u 26.kolu protiv werdera.....)

tu bi mogli sexualno gubiti bodove 8-)

a mi do kraja imamo slijedeće teške tekme: Leverkusen danas, dortmund 30.kolo i werder 32.kolo.

s tim da igramo doma protiv hannovera, što ne bi trebalo spadati u težu kategoriju...

ova tekma protiv dortmunda će biti ključna!

ne treba zanemariti ni ove "lakše" tekme, tu se nikako ne smije kiksati, a nadati je nam se da će dortmund možda kiksati u jednoj od lakših ;)

Grgo treba realno sagledat situaciju, kako Dortmund trenutno igra nema šanse da oni ispuste 7 bodova, ne gube ti više puno bodova....a kako mi igramo ne znam možemo li sačuvat drugu poziciju...ipak sam optimističan jer je konkurencija isto bezveze, schalke je isto u kurcu, kusen nije sad nešto Bog zna šta da će nas dostići, a gladbach također po strani će doživit dosta kikseva....treba se već spremat za sljedeću sezonu.... :placi:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 04 ožu 2012, 23:04

Sad ću vam reći zašto...Gladan sam a nema đema!

ovo što smo mi sad poćeli raditi, prebacivati lopticu na bvb je jako pametno. šanse su am minimalne, ali mislim da se od naših još niko nije predo. U ovom trenutku, nitko više na nas neće gledati kao kandidata za prvaka nego će samo tražiti krizu! Krizu koja se neće dogoditi, a kakvu cjela Njemačka javnost pa i šire želi! Trenutačno mi se moramo koncnetrirati samo na slijedeću tekmu i ništa više i kad nas pitaju ko će biti prvak = BvB. Drugo niti ne možemo...Nije to sad neka čarobna formula niti je sad ovo bila taktička varka kako sjebati Bvb nego je u ovoj jadnoj situaciji to najbolje što možemo napraviti.

prije nego odsutanem od svega ja ću pričekati još dvije utakmice,a to su ova slijedeća protiv Hoffenheima i Basela. Ako mi dobijemo Hoffu i prođemo Basela ja mislim da će se dogoditi taj toliko potrebnio Befreiungschalg i da će nam pasti taj kamen sa leđa i nogu. te da će nam te dva uspjeha dati dovoljno samopuzdanja da odigramo sezonu do kraja kak spada a ne da nam se dogodi još nekakva glupost. Makar svi znamo da ćemo sa jednim okom svi gledati u Dortmund jer bez njohovih kikseva mi nemremo ništa...

Meni je u glavi taj scenarij i ja si ga nemrem izbiti iz glave!

bvb je do sada previše dobio i negdje mora poćeti gubiti. E sad ako bumo mi i poćeli biti konstanti mi ćemo nanjih stvarati pritisak ali huškati medije da će Bvb biti prvak. uspijemo li se mi njima PRIBLIŽITI do ovog rasporeda kada bvB igra ove tekme, ja sam ziher da se može dogoditi to da mi budemo prvaci! U jednom periodu bvB mora odigrati ovo:

Gosti Wolfsburg

DOMA BAYERN

Gosti Schalke

Doma Gladbach

Gosti Kaiserslautern

Svaka ta tekma ovisit će o prethodnoj i ono što se tamo dogodi prenjet će se u slijedeću i tu ja vidim našu šansu.

No naravno to neće biti lako i u to treba imati muda vjerovati. Do te tekme sa Wolfsburgom razlika nesmije više rasti jer onda naravno da nećemo uspjeti. No ako razlika bude ista ili manja sve je moguće!

Ako se pogleda naš raspored, jedine dvije tekme koje bodu za oći su gostovanje u Dortmundu i werderu,a ja se nadam da ćemo mi živjeti za tu tekmu u Dortmundu i da će onda još uvijek postojati, ne teoretska, nego realna šansa da mi budemo prvaci. U ovom trenutku ja bi poptiso da mi u tu tekmu sa - 5 bodova učazimo, pa ako ih puknemo, onda ćemo svi postati navijači Schalkea...

Da sam velim još jenput kratki zaključak. Moramo odigrati još doma protiv Hoffe i Basela prije nego ja od ove sezone odustanem. Ako u te dvije tekme ne napravimo uspjeh tek ću onda reći, da je Sezona sjebana i odusto bum do svih iluzija za naslov, kako u Bundesligi tako i u Europi!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 05 ožu 2012, 12:31

Effenberg23 napisao:
Grgo treba realno sagledat situaciju, kako Dortmund trenutno igra nema šanse da oni ispuste 7 bodova, ne gube ti više puno bodova....a kako mi igramo ne znam možemo li sačuvat drugu poziciju...ipak sam optimističan jer je konkurencija isto bezveze, schalke je isto u kurcu, kusen nije sad nešto Bog zna šta da će nas dostići, a gladbach također po strani će doživit dosta kikseva....treba se već spremat za sljedeću sezonu.... :placi:

Vidi Tofe, vratio se na forum :bravo:

evo i tebi ću reć ko i Dori, ono sam napiso prije utakmice sa Leverkusenom, znaš...
tako da su se i kod mene promjenila stajališta

evo kolumna Augenthalera u tz-u:
"Još nije sve gotovo"

@ Anton: true talk! Pritisak je sada na dortmundu, a ne mogu ni oni sve dobivati, posebno kad im pogledaš raspored

Bayern se može vratiti. ito utakmicama protiv basela i hoffenheima. sve je to realno za očekivati, ali ipak: 7 Punkte.. :| vidit ćemo još
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 05 ožu 2012, 14:25

Matematički mi možemo biti prvaci, no opet... Mi moramo više misliti o svojoj formi i predstavama na terenu, neefikasnosti i bezidejnosti, a ne o trofejima. Ključne su te iduće 2 utakmice, u prvenstvu i CL. Tu da dobijemo(i prođemo Basela), možda se nešto pokrene u momčadi, iako sada je sve za čistu nulu.

Slažem se sa vama da Dortmund je sada unter druck i negdje mora izvisiti, barem 2 puta do kraja. Ako ne izgube nijednom, onda u pm... svaka im čast i vidimo se nagodinu kako opet završavate 4. u skupini CL. :)

Mi smo baš ono, totalno sjebani... Još je sve u igri, ali ništa nam ne ide u prilog da možemo uzeti, prvenstveno ligu i Europu, a čak i kup kad gledamo raspored polufinala i finala.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Titan » 05 ožu 2012, 17:38

Hajmo malo realno gledati na sve. Da li vi svi doista mislite da možemo dobiti BvB u gostima ili sam ovdje jedini ja koji misli da će oni upravo protiv nas staviti tačku na i .
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 05 ožu 2012, 17:58

In memory of Neutral napisao:Hajmo malo realno gledati na sve. Da li vi svi doista mislite da možemo dobiti BvB u gostima ili sam ovdje jedini ja koji misli da će oni upravo protiv nas staviti tačku na i .

Ti gledaš na Bayern u toj tekmi kao Bayern kojije danas gnjil. takav Bayern ne može dobiti BvB u gostima. Oni koji su optimisti vide uz određeno poklapanje rezultata promjenu na nešto bolju našu igru, s kojom bi mogli pobjediti BvB.

ovo je sad najednostavnije kaj bum ti reko. Ako mi uđemo u tu tekmu a da je razlika veća od 7 bodova, to bi značilo da smo mi bili loši i da nismo podigli formu a da je BvB ostao stabilan, te u tom slučaju niko od nas ne misli da ćemo ih dobiti. ono što ćemu se mi optimisti nadamo je da se u tu tekmu ulazi sa samo 5 bodova prednosti bvB-a naspram nas. to znači da smo se mi ustabili il se BvB srozao..

razumiješ?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva