Bodove do kraja moramo osvajati... i to samo puni plijen na svim utakmicama. Eventualno 2 remija si još možemo dopustiti, poraz nikako!

doro napisao:Možemo bit prvaci ako od sad sve dobimo a bvb 3 tekme izgubi

doro napisao:Možemo bit prvaci ako od sad sve dobimo a bvb 3 tekme izgubi

cruz napisao:doro napisao:Možemo bit prvaci ako od sad sve dobimo a bvb 3 tekme izgubi
jebiga Doro, ovaj post je napisan u optimizmu prije leverkusenasad je to već znanstvena fantastika

doro napisao:cruz napisao:doro napisao:Možemo bit prvaci ako od sad sve dobimo a bvb 3 tekme izgubi
jebiga Doro, ovaj post je napisan u optimizmu prije leverkusenasad je to već znanstvena fantastika
Nisi skontal to je bila satira...bvb još i možda može zgubit 3 tekme al mi nema šanse da sve dobimo dapače bit će tu još poraza![]()

cruz napisao:ovako, kad bi mi do 30. kola mogli ostati na samo par bodova iza dortmunda to bi bilo extra!
zašto?
zato što dortmund igra u 30.kolu protiv Bayerna, u 31. protiv schalke-a i u 32. protiv gladbacha
(a u 26.kolu protiv werdera.....)
tu bi mogli sexualno gubiti bodove![]()
ova tekma protiv dortmunda će biti ključna!
ne treba zanemariti ni ove "lakše" tekme, tu se nikako ne smije kiksati, a nadati je nam se da će dortmund možda kiksati u jednoj od lakših

Effenberg23 napisao:
Grgo treba realno sagledat situaciju, kako Dortmund trenutno igra nema šanse da oni ispuste 7 bodova, ne gube ti više puno bodova....a kako mi igramo ne znam možemo li sačuvat drugu poziciju...ipak sam optimističan jer je konkurencija isto bezveze, schalke je isto u kurcu, kusen nije sad nešto Bog zna šta da će nas dostići, a gladbach također po strani će doživit dosta kikseva....treba se već spremat za sljedeću sezonu....

In memory of Neutral napisao:Hajmo malo realno gledati na sve. Da li vi svi doista mislite da možemo dobiti BvB u gostima ili sam ovdje jedini ja koji misli da će oni upravo protiv nas staviti tačku na i .
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju