Speedy napisao:E moj Effenberg23, ti ocigledno nisi niti svjestan koliko su Gomezovi golovi prosle sezone u BL bili bitni za Bayern, da nije bilo njegovih golova, mi bi ove sezone igrali "luzersku" Europa ligu! Njegovi golovi su nam pomogli da osiguramo minimalan cilj prosle sezone a on je trece mjesto koje vodi u najelitnije nogometno natjecanje!

po Bogu pa ako je doveden za 30 milja, i da bude prvi napadač, specijalist za golove onda moram minimum ostvarit minimalni cilj kluba...pa jebemu nije nitko rekao da je gomez mutav...to mu je posao neće badstuber iz obrane davat golove...
Ali sada ispadne kao da je za sve te golove sam zaslužan, a nije...
ja sad ne znam jeli to što ja možda ne preferiram takvog tipa napdača, ali ako te ne ide, onda bar pokaži da se trudiš, da pokušavaš nešto, ja bi reko pa jebemu čovjek se trudi, ali ako ja njega ne vidim u 80% utakmice a bayern ima više loptu u nogama od protivnika...
@effe__sa ja ću prvi biti na lisit najsretnijih kada on bude zabijao golove i opravdavao svoju cijenu i reći ću svaka čast....ali sad jedna konstatacija moja pa pitanje za tebe...Mario Gomez je doveden da bude vođa bayerna u napadu, naš prvi čovjek za golove....ok, to je na neki način bio u svoje vrijeme giovane elber(i ja volim gomeza sa njim uspoređivat jer smatram da je doveden da zamjeni njega - što se napada tiče, ne po nogometnom stilu, čisto samo što se tiče golova)....(preskočimo maakaya ili tonija, oni sad nisu bitni)...
po meni je on trebao njega zamjenit i biti ur ang njega....sad moje pitanje jeli on po tebi u istom rangu(mislim na doprinos Bayernu) kao i elber....i nemoj sad samo ima on još vremena....
ja smatram za koliko je doveden, da mora biti isto kao i elber kvalitetan za bayern, da se bayern na njega može osloniti kada zaškripi....