Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

anton 1983 napisao:
Gomez ne sudjeluje u igri jer mu Jupp to neda. Ono što se ljudi trebaju pitati zašto Bayern ne koristi situacije u kojima 3 igrača pokrivaju Robbena, dok dvojica čuvaju Gomeza. Ne ćine to jer se to na treninzima neuvježbava. nemojte misliti da Gomez ne zna sudjelovati u igri. Njemu to nije "dopušteno" niti mu se ne objašnjava kako da on to radi. Eto imate primjer Lewandovskog koji je stvarno panj od igrača, da bi sa Kloppovim radom on naučio kombinirati sa ekipom i poboljšao svoje tehničke sposobnosti. Isto tako je prošle godine Gomez igro, dok ga Jupp nije postavio kao totalnog sidruna i zanemario da mu digne ili održava njegove tehničke sposobnosti.

anton 1983 napisao:Mene zanima jel vi vidite uopće ulogu Juppa kojom on utječe na Gomezovu igru i kakvim napadačem on njega radi, a što je od njega napravio van gaal i kako je on pod njim kasnije igrao?
Gomez ne sudjeluje u igri jer mu Jupp to neda. Ono što se ljudi trebaju pitati zašto Bayern ne koristi situacije u kojima 3 igrača pokrivaju Robbena, dok dvojica čuvaju Gomeza. Ne ćine to jer se to na treninzima neuvježbava. nemojte misliti da Gomez ne zna sudjelovati u igri. Njemu to nije "dopušteno" niti mu se ne objašnjava kako da on to radi. Eto imate primjer Lewandovskog koji je stvarno panj od igrača, da bi sa Kloppovim radom on naučio kombinirati sa ekipom i poboljšao svoje tehničke sposobnosti. Isto tako je prošle godine Gomez igro, dok ga Jupp nije postavio kao totalnog sidruna i zanemario da mu digne ili održava njegove tehničke sposobnosti.
pa ja ne znam onda tko je tu lud, tko zbunjen a tko normalan?Effenberg23 napisao:Jupp neda Gomezu da bude rastrčaniji i življi u igripa ja ne znam onda tko je tu lud, tko zbunjen a tko normalan?
Ako misliš da Jupp vidi igru svoje momčadi na takav način da Gomez samo čeka, i vreba priliku dok ovi iza njega trebaju da je namire, pa onda trener ne koristi sav potencijal igrača....opet se postavlja pitanje tko je tu sad lud, tko zbunjen a tko normalan?
anton 1983 napisao:Effenberg23 napisao:Jupp neda Gomezu da bude rastrčaniji i življi u igripa ja ne znam onda tko je tu lud, tko zbunjen a tko normalan?
Ako misliš da Jupp vidi igru svoje momčadi na takav način da Gomez samo čeka, i vreba priliku dok ovi iza njega trebaju da je namire, pa onda trener ne koristi sav potencijal igrača....opet se postavlja pitanje tko je tu sad lud, tko zbunjen a tko normalan?
zašto ti je to čudno, ako je to Gomezova zadaća u igri? Jel ti znaš zašto JE van gaal maknuo Gomeza iz igre kada je došao u Bayern, a zašto ga je kasnije instalirao?

The Scarface napisao:Ima jedan intervju Kiesslinga gdje je rekao da mu je Osram naredio da se manje kreće prema nazad i da je njegova uloga biti u napadu i zabijati golove.
E sad je li takvo slično i Gomezu rekao nemam pojma.
The Scarface napisao:Ima jedan intervju Kiesslinga gdje je rekao da mu je Osram naredio da se manje kreće prema nazad i da je njegova uloga biti u napadu i zabijati golove.
E sad je li takvo slično i Gomezu rekao nemam pojma.
Inače ova rasprava je never ending story, samo malo pogledajte tm tamo svakih par tjedana kad Gomez ne zabije gol krene ispočetka rasprava.
Možete vi reći da bi željeli drugačijeg tipa napadača od Gomeza, ali govoriti da je Mario najveće smeće i sretnik je djetinjasto.

anton 1983 napisao:Ja doslofce ne vjerujem da ljudi koji navijaju za Bayern NE ZNAJU za činjenicu da je Gomez dokazano, argumentirano, ZAPISANO, potvrđeno, najbolji GOLGETER SVIJETA! Što znači da kao solo špica iz najmanje prilika zabije najviše golova s tim da je od svih napadača na svijetu Gomez zabio najviše "ključnih" ili ti bitnih golova.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju