Liga Prvaka 2011/12

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2011/12

PostPostao/la FCB m@niac » 08 ožu 2012, 20:22

imas na forum.hr smajlica pun qrac
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la The Scarface » 08 ožu 2012, 20:57

FCB m@niac napisao:imas na forum.hr smajlica pun qrac

Upravo to.

Kaiser Franz napisao:
The Scarface napisao:U trenutačnoj formi glupo je uopće razmišljati o pobjeđivanju Barce, trebamo se skoncentrirati na Basel i barem njih proć.

Lahm: Bayern auf einer Stufe mit Barça

http://www.merkur-online.de/sport/fc-ba ... 07489.html

:a045:

Pogledaj datum izjave. ;)

In memory of Neutral napisao:Može se na Wiki prepraviti šta se god hoće. Mogu napisato ako hoću 10000000x100000000, dvije tipke i to je to ;)

Eto ti si najpametniji.

Na službenoj str. AA piše da su dimenzije 105x68, a na službenoj str. Barcelone piše da su dimezije 105x68.

Naravno svi oni lažu i to je belosvetska zavera.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Effenberg23 » 08 ožu 2012, 21:45

In memory of Neutral napisao:Joj njega, eto nije tako. Svake godine se fale toliko da su u plusu a nigdje pametnih i mudrih investicija u igrački kadar s kojim bi mogli parirati u Evropi. U finalu protiv Intera puka slučajnost i sretne okolnosti. Posebno utakmica sa Unitedom te godine.

Dođe se to četvrtfinala Bayern zaradio ovoliko, Bayern zaradio onoliko. Kukaju dok traje sezona i onda počnu pričati biće bolje next one i ulože poneki miliončić u 2 igrača i predstavljaju ih kao čudotvorce.

Tako je bilo kad je došao Ribery. Pa tako je bilo kada je došao Robben. Tako je bilo kada je došao Neuer. Uvijek nach pleite neki malo veći ulog i onda dizanje u svemir kvaliteta tih igrača koju ne vidimo protiv Leverkusena, Gladbacha itd.

Novac je u bayernu bitniji od uspjeha. Novac dolazi od uspjeha, ali prije se nije moralo toliko ulagati da se osvoji Bundesliga, no sada ? . BvB bez najboljeg igrača "hara" ligom, dok se Bayern guba od ekipa koji ispadaju od Ukrajinaca u Eurokupovima.

smile44 :neee: smile44 :neee: pa koga bi ti htio, možda da dovedemo Messija, Ronalda, Kaku, pa možda uz put kad kupujemo neka dođu Iniesta, Xavi, pa može i Xabi (slični su :lol: ) i svi će oni htjet igrat u bundesligi zajedno u bayernu :haha:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la The Scarface » 08 ožu 2012, 21:47

LuctL napisao::a045:

Al kontaš ti kako danas ljudi uopće ne koriste internet, televiziju i ostala sredstva koja su im na raspologanja, nego te pokušavaju uvjerit u nešto na osnovi toga što su oni vidjeli. :o

I, ovo za wiki što je napisao je čista glupost. Ajde molim te promjeni BILO ŠTO na wikipediji (da bude neistinito), promjenit će nazad u roku od 5 minuta.

I, onda se ljudi ljute kad ih nazoveš glupima. :roll:

:bravo:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 08 ožu 2012, 21:49

Effenberg23 napisao:
smile44 :neee: smile44 :neee: pa koga bi ti htio, možda da dovedemo Messija, Ronalda, Kaku, pa možda uz put kad kupujemo neka dođu Iniesta, Xavi, pa može i Xabi (slični su :lol: ) i svi će oni htjet igrat u bundesligi zajedno u bayernu :haha:

A najbolje je kad ti jedan te siti kaže, pa kako mi nemožemo vladati BUNDESLIGOM i rastepsti Basela sa "OVAKVIM" igračima ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 08 ožu 2012, 21:52

Inače što se tiče barce, jako jednostavno i dominantno je to pokazao (po meni jedan od najboljih trenera svih vremena) Guus Hiddink...trebaš imati jednog u sredini, jednog koji zna odigrat fenomenalan pas, pa dvojicu razbijača koji će razvaljivat skupa sa obranom - po potrebi i lomit noge ako ga prođe, po jednog na bokovima (izuzetno dvoje brzih) i jednog napadača....
Mourinho je ovo samo kopirao sa Interom....
dadneš im loptu igraš na kontre, fizički ih nadtrčiš i to je to....kad se samo sjetim one utakmice navijao sam za barcu ali posle je ono bila neviđena sramota kako su prošli.... :!:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Titan » 08 ožu 2012, 22:02

@The Scarface

Naravno da nisam najpametniji, ali svakako pametniji od tebe (hvala Bogu) ;)

@Luctl

Momak, pametni ti koji si nadaren tolikom intelegnecijom sljedeći put dobro razmisli prije nego što nešto napišeš. Posrala te wikipedija. Imaš 100 drugi stranica na kojima možeš provjeriti dimenzija običnoga stadiona. Ali početi pisati da su dimenzije odlučivale u utakmica je bez veze. ne mislim na tebe, nego na onoga koji je to počeo pisati. Pa zato valjda postoji domače i gostujuće utakmice. Neće sve stadione praviti iste.

@Effenberg23

Svakako bolje igrače nego što je to Bayern prethodnih godina kupovao. Za koliko je to taj Ronaldo došao u United ?. Za koliko je to Kaka došao svojedobno u Milan ?. Xavi bio katastrofalan u mlađim danima , a Gaal ga je toliko furao. Xabi bezze igrač.

Kada je tek Kaka došao u Milan mnogi su se smijali, da on nema veze, pa su mu se smijali i imenu , nadimku kaka, a gledaj kako završi.

Messi je čija ono škola ?, Bayernova ili Barcina, a ja imamo i mi školu koja daje Ottl-a, Krafta je li i Lell među njima ?. I ja sam kriv što nemamo talente i ja sam kriv što se polovnjaci dovode. Da , tako je :bravo:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 08 ožu 2012, 22:08

A što ti hoćeš reč, da se Bayern trebao u ono vrijeme sa Milanom i MUTD-om nadmetati da dovede igrača? Pa i dan danas je upitno dal mi to možemo kad je Milan u stanju dati 10 milja eura plaću jednom IbraGnojkoviću jer imaju "sponzore".

S druge strane da mi neamo ove pare kakve imamo i da se sa njima ne busamo u prsa, ti bio bio još nezadovoljniji jer ne bi mogli zadržati niti Riberya, niti dovest Robbena, nit Gomeza, nit imat Lahma i Neuera itd...

Bayern ima brutalno ŠPEK igrače što se tiće prvih 11, neke pozicije se ziher mogu nadoštukati, no ono što Bayern nema je TOG trenera koji će iz svakog igrača izvući 120%. E kad to pogodimo jao si ga europi i BvB-u, a i tebi jer buš moro napokon poćet navijat za Bayern.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 08 ožu 2012, 22:09

In memory of Neutral napisao:
@Effenberg23

Svakako bolje igrače nego što je to Bayern prethodnih godina kupovao. Za koliko je to taj Ronaldo došao u United ?. Za koliko je to Kaka došao svojedobno u Milan ?. Xavi bio katastrofalan u mlađim danima , a Gaal ga je toliko furao. Xabi bezze igrač.

Kada je tek Kaka došao u Milan mnogi su se smijali, da on nema veze, pa su mu se smijali i imenu , nadimku kaka, a gledaj kako završi.

Messi je čija ono škola ?, Bayernova ili Barcina, a ja imamo i mi školu koja daje Ottl-a, Krafta je li i Lell među njima ?. I ja sam kriv što nemamo talente i ja sam kriv što se polovnjaci dovode. Da , tako je :bravo:

ja onda tebe uopće ne razumim, na koga se ti ljutiš, na bayernovu školu, na bayernove skaute :?: ako je tako onda :smajl007: mijenjaj klub, eno barca ima dosta dobru školu i skaute :!:

ja ne znam jeli ti nas ovdje sve ložiš ili si ozbiljan :?:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Titan » 08 ožu 2012, 22:14

anton 1983 napisao:
Effenberg23 napisao:

A najbolje je kad ti jedan te siti kaže, pa kako mi nemožemo vladati BUNDESLIGOM i rastepsti Basela sa "OVAKVIM" igračima ;)

Da, taj isti je sigurno 2 lica na jednom accountu. Slušaj pametnjakoviću koji si predmet ismijavanju na ss.ba . Ti ne gledaš u globalu moje postove, ne razmišljaš već jedva čekaš kako da mene na bilo koji način uspiješ spustiti ali to ti ne ide. Ne znam ja u šta si sprdio te 29 godine :roll: .

Pročitaš jednu moju rečenicu, već čekaš kako da kontriraš. Bravo ti, opet ti kažem, nema dalje ti si vrh forumaša. :bravo:

Pošto si toliko brzoplet da opet napišem , nije problem ako opet ne mogneš razumjeti, mogu u paintu ako treba nacrtati, za tebe i to ;)

Pogledajmo posljednjih 5 godina i ulganje Bayerna i ostalih ekipa u Bundesligi. Ovo je usporedba samo u Bundesligi , a ne sa ostalim Europskim klubovima. Na to aludiram, kapiš ? . Bayern daleko najviše ulaže , ali nekvalitetno što se posebno vidjelo prošle sezone a vidi se i ove sezone. Gladbach koji je potrošio puna 3 miliona razvali nas 2x u sezoni.

Što se Europe tiče, tu ne možeš opstati bez većih ulaganja. Oni kontaju da će opet Olić imati super sezonu te da će ih sam on odvesti u finale. Ne može to svake godine. Treba svježe krv, a toga nema bez 25-30 miliona. Prošla su vremena kada se kupovalo sjajne igrače za ale pare tipa Lucio, Ze Roberto, Ballack itd.

Usporedba Bayern-Barca koju toliko ljudi furaju.

Barca većinu svojih igrača , ako ne i sve "gajila" u odmladinskim timovima, pa ih polahko stavljala u prvi tim. Oni to kvalitetno rade jer imaju talente s kojima znaju raditi. A pogledaj Bayernovih talenata, smiješno da ne može biti smiješnije. Ljudi kada kupe , kupe bombu tipa Dani Alves . Znaju pogriješiti i oni, ali to se rijetke greške. Ljudi znaju šta rade a Bayern je pokazao da stagnira odavno već u pronalaženju mladih igrača koji se mogu razviti u super zvjezde.

I da, fudbal je postao samo novac. Oko novca se sve vrte. Sponzori pojedinih Europskih velikana su kladionice, to dovoljno govori i o regularnosti pojedinih utakmica. Da se igra radi zabave svako selo bi imalo svog tima i igralo bi se normalno, ne bi bilo korupcije, namještanje itd.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 08 ožu 2012, 22:19

Čuj mijenjaj klub jer Barca ima bolje skaute. Ovo je neki 15-godišnjak :lol:

Umjesto da lijepo i fino napiše Bayern nema kvalitetn skaute i da su njihovi talenti polovnjaci on meni kaže da mijenjam klub. Ja navijam za Bayern otkad znam za njih i navijaču aBd do smrti. To je tako, ne mijenja se to tek tako kao što je jedan moj frend navijao za Real 10 godina i navija sada za Barcu ima 5 godina :lol:

@Antune

Kako ti znaš koliko Bayern može davati igraču, daj nama taj list papira uploaduj ga da i mi vidimo sve to. Koliko Bayern ima para na računu, koliko može davati plaću igračima itd.

Ovo je forum, mi pričamo o Bayernu, a BAyerna je briga šta se ovdje dešava. Mi smo svi taktičari ovdje, menedžeri, ekonomisti, skauti, koga briga šta mi mislimo. Ovo je mjesto za opuštanje, ali postoje opsesija pojedinaca.

Sada krenite opet da me napadate jer znate i samo da je to najbolja odbrana. ;)

Ciao do kasnije aBd nekad kad budem raspložen za pisanje.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 08 ožu 2012, 22:27

In memory of Neutral napisao:Pogledajmo posljednjih 5 godina i ulganje Bayerna i ostalih ekipa u Bundesligi. Ovo je usporedba samo u Bundesligi , a ne sa ostalim Europskim klubovima. Na to aludiram, kapiš ? . Bayern daleko najviše ulaže , ali nekvalitetno što se posebno vidjelo prošle sezone a vidi se i ove sezone. Gladbach koji je potrošio puna 3 miliona razvali nas 2x u sezoni.

Prošle sezone nismo uložili ništa :D A sad ja ne znam otkad ti pratiš BUNDESLIGU i koliko puta je real Madrid do sada trebao biti prvak Europe. Mi smo navek bili najbogatiji, najjači, najveći, ali je BUNDESLIGA, tako "konstruirana" da MI NIKADA NISMO, NITI NEĆEMO, osvojiti naslov više od 3 puta zaredom. A sad ako smo mi tako glupi ko kurac i ako gledaš neko razdoblje, nemreš mi reč da kolko ono 15 godina, ako ne i više, će proči da mi bar jedanput nećemo osvojiti naslov u dvije godine. Ti pogledaš jednu sezonu, staviš si one kurce koje konj nosi da mu ne ide prašina u oči ili da nemre vidjet levo ni desno i veliš svijet je crn i bijel i nema sivog i onda Apoel izbaci Lyona iz LP, a City i MUTD ne prođu skupinu i unatoč tome ti sebi kažeš "ja sam pametan".

FUSSBALL IST KEIN MATHEMATIK!

Što se Europe tiče, tu ne možeš opstati bez većih ulaganja. Oni kontaju da će opet Olić imati super sezonu te da će ih sam on odvesti u finale. Ne može to svake godine. Treba svježe krv, a toga nema bez 25-30 miliona. Prošla su vremena kada se kupovalo sjajne igrače za ale pare tipa Lucio, Ze Roberto, Ballack itd.

Ko to konta? :shock:

In memory of Neutral napisao:Barca većinu svojih igrača , ako ne i sve "gajila" u odmladinskim timovima, pa ih polahko stavljala u prvi tim. Oni to kvalitetno rade jer imaju talente s kojima znaju raditi. A pogledaj Bayernovih talenata, smiješno da ne može biti smiješnije. Ljudi kada kupe , kupe bombu tipa Dani Alves . Znaju pogriješiti i oni, ali to se rijetke greške. Ljudi znaju šta rade a Bayern je pokazao da stagnira odavno već u pronalaženju mladih igrača koji se mogu razviti u super zvjezde.

A jel tebi palo napamet, da se vremena u nogometu mjenjaju i da je Barca sada u svom zlatnom dobu? I sad pazi ovo, mi kad pogriješimo možemo si priuštiti igrača od 10 miljona eura. Barca kad pogriješi da 60 milja za IbraGnojkovića, pa kupi Alvesa za 35-40, pa bubne 40 za Fabregasa itd...O kojem kurcu ti pričaš?

A to što ti ne znaš da je Barca bila maltene bankrotirala zbog svog načina poslovanja prije nekih 7-8 godina to je tvoj problem. Reci mi da ti dam izvor i zgurat ću ti ga u šupak. :bravo: :lock:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 08 ožu 2012, 22:32

Evo ja ću pokušati odgovoriti malo na tvoje gluposti...nešto sam raspoložen a imam i 15 godina juhuuuuu :D
ovako, de mi reci taj isti Gladbach koji je uložio 3 miliona, koliko je puta on osvojio BL a koliko puta Bayern....pa po Bogu nisu ni pare ni skauti ni juniori ni ostale ostvari garancija da uvijek razvaljuješ....ovo što se dešava u Bayernu zove se mala kriza (a i nije neka Bog zna koja ali eto)...to dođe svakome, raznim klubovima, firmama, obiteljima, ljudima itd.itd.
to je ljudino moja život...ne može ni Bayern stalno biti pri vrhu, jbga greške se dešavaju, ali treba stalno pokušavati probati.....evo ti idealan primjer pogledaj barcu od 1999. - 2005.(dok nije došao ronaldinho)...koliko me sijećanje služi čak jedne sezone su bili u španjolskoj ligi toliko niski da umalo nisu ispali.....poprilično dobro vrijeme suše za jednu barcu ;)
dalje gore si naveo za koliko para su doveli pojedini klubovi neke igrače, tipa kaku ronalda itd.jeli ti znaš možda što je dobra investicija a što loša....nagradno pitanje za tebe, za koliko je Man.Utd. doveo Ronalda a za koliko Owena Hargreavsa, proguglaj malo pa će ti možda malo biti jasnije da nekad pogodiš a nekad se tako zajebeš :a045:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la FCB m@niac » 08 ožu 2012, 22:34

Zakaj na ovom antonovom zadnjem smajliću kad stavim miš piše kljuc, a zapravo je lokot tj. brava?
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la The Scarface » 08 ožu 2012, 22:39

In memory of Neutral napisao:@The Scarface

Naravno da nisam najpametniji, ali svakako pametniji od tebe (hvala Bogu) ;)

Ohoho još si i arogantna, kakve sve gluposti pišeš ne bih te baš svrstao u pametne.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva