Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:imas na forum.hr smajlica pun qrac
Kaiser Franz napisao:The Scarface napisao:U trenutačnoj formi glupo je uopće razmišljati o pobjeđivanju Barce, trebamo se skoncentrirati na Basel i barem njih proć.
Lahm: Bayern auf einer Stufe mit Barça
http://www.merkur-online.de/sport/fc-ba ... 07489.html
In memory of Neutral napisao:Može se na Wiki prepraviti šta se god hoće. Mogu napisato ako hoću 10000000x100000000, dvije tipke i to je to![]()

In memory of Neutral napisao:Joj njega, eto nije tako. Svake godine se fale toliko da su u plusu a nigdje pametnih i mudrih investicija u igrački kadar s kojim bi mogli parirati u Evropi. U finalu protiv Intera puka slučajnost i sretne okolnosti. Posebno utakmica sa Unitedom te godine.
Dođe se to četvrtfinala Bayern zaradio ovoliko, Bayern zaradio onoliko. Kukaju dok traje sezona i onda počnu pričati biće bolje next one i ulože poneki miliončić u 2 igrača i predstavljaju ih kao čudotvorce.
Tako je bilo kad je došao Ribery. Pa tako je bilo kada je došao Robben. Tako je bilo kada je došao Neuer. Uvijek nach pleite neki malo veći ulog i onda dizanje u svemir kvaliteta tih igrača koju ne vidimo protiv Leverkusena, Gladbacha itd.
Novac je u bayernu bitniji od uspjeha. Novac dolazi od uspjeha, ali prije se nije moralo toliko ulagati da se osvoji Bundesliga, no sada ? . BvB bez najboljeg igrača "hara" ligom, dok se Bayern guba od ekipa koji ispadaju od Ukrajinaca u Eurokupovima.
pa koga bi ti htio, možda da dovedemo Messija, Ronalda, Kaku, pa možda uz put kad kupujemo neka dođu Iniesta, Xavi, pa može i Xabi (slični su 
LuctL napisao::a045:
Al kontaš ti kako danas ljudi uopće ne koriste internet, televiziju i ostala sredstva koja su im na raspologanja, nego te pokušavaju uvjerit u nešto na osnovi toga što su oni vidjeli.![]()
I, ovo za wiki što je napisao je čista glupost. Ajde molim te promjeni BILO ŠTO na wikipediji (da bude neistinito), promjenit će nazad u roku od 5 minuta.
I, onda se ljudi ljute kad ih nazoveš glupima.

Effenberg23 napisao:
![]()
![]()
![]()
pa koga bi ti htio, možda da dovedemo Messija, Ronalda, Kaku, pa možda uz put kad kupujemo neka dođu Iniesta, Xavi, pa može i Xabi (slični su
) i svi će oni htjet igrat u bundesligi zajedno u bayernu

In memory of Neutral napisao:
@Effenberg23
Svakako bolje igrače nego što je to Bayern prethodnih godina kupovao. Za koliko je to taj Ronaldo došao u United ?. Za koliko je to Kaka došao svojedobno u Milan ?. Xavi bio katastrofalan u mlađim danima , a Gaal ga je toliko furao. Xabi bezze igrač.
Kada je tek Kaka došao u Milan mnogi su se smijali, da on nema veze, pa su mu se smijali i imenu , nadimku kaka, a gledaj kako završi.
Messi je čija ono škola ?, Bayernova ili Barcina, a ja imamo i mi školu koja daje Ottl-a, Krafta je li i Lell među njima ?. I ja sam kriv što nemamo talente i ja sam kriv što se polovnjaci dovode. Da , tako je
mijenjaj klub, eno barca ima dosta dobru školu i skaute anton 1983 napisao:Effenberg23 napisao:
![]()
![]()
![]()
) i svi će oni htjet igrat u bundesligi zajedno u bayernu
A najbolje je kad ti jedan te siti kaže, pa kako mi nemožemo vladati BUNDESLIGOM i rastepsti Basela sa "OVAKVIM" igračima

In memory of Neutral napisao:Pogledajmo posljednjih 5 godina i ulganje Bayerna i ostalih ekipa u Bundesligi. Ovo je usporedba samo u Bundesligi , a ne sa ostalim Europskim klubovima. Na to aludiram, kapiš ? . Bayern daleko najviše ulaže , ali nekvalitetno što se posebno vidjelo prošle sezone a vidi se i ove sezone. Gladbach koji je potrošio puna 3 miliona razvali nas 2x u sezoni.
Što se Europe tiče, tu ne možeš opstati bez većih ulaganja. Oni kontaju da će opet Olić imati super sezonu te da će ih sam on odvesti u finale. Ne može to svake godine. Treba svježe krv, a toga nema bez 25-30 miliona. Prošla su vremena kada se kupovalo sjajne igrače za ale pare tipa Lucio, Ze Roberto, Ballack itd.
In memory of Neutral napisao:Barca većinu svojih igrača , ako ne i sve "gajila" u odmladinskim timovima, pa ih polahko stavljala u prvi tim. Oni to kvalitetno rade jer imaju talente s kojima znaju raditi. A pogledaj Bayernovih talenata, smiješno da ne može biti smiješnije. Ljudi kada kupe , kupe bombu tipa Dani Alves . Znaju pogriješiti i oni, ali to se rijetke greške. Ljudi znaju šta rade a Bayern je pokazao da stagnira odavno već u pronalaženju mladih igrača koji se mogu razviti u super zvjezde.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
In memory of Neutral napisao:@The Scarface
Naravno da nisam najpametniji, ali svakako pametniji od tebe (hvala Bogu)![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost