Frank Ribery napisao:Prisjeti se malo one prijetnje kako ja živ ne bi ostao .
- majke mi ti živ nebi napusti stol - golim rukama bi te zadavio..
Ponavljam ti ponovo, to je metafora, e sad ak ti neznaš kaj to je tu ti nemrem pomoć, ja neznam kak se metafora kaže na bosanskom -al da ti pokušam objasnit - znači ti si napiso takve gluposti koje bi u meni izazvale takvu reakciju - žikiš?
Frank Ribery napisao:O nacionalizmu i otvorenoj mržnji svega što nije hrvatsko Anton je pokazao na Nogometno-magazinu i prošloj stranici Balkan-Bayern...
Mislim ja da ti neznaš šta je nacionalizam, a to što ti skačeš na zaključke i farbaš ljudima, pardon deci oći, jer ljudi vide kaj pišeš i smiju ti se, to je tvoj problem - Nacionalist - voli svoje nemrzi tuđe

.
Frank Ribery napisao:Neću da govorim o pristrasnosti , jer očekivano je da ti staneš na njegovu stranu....
ovo neznam na koga se odnosi
Frank Ribery napisao:A što se tiče kulture i odgoja Antone ti si se pokazao u predhodnim postovim da si uličar i neodgojen dečak.
Ne treba ni spominjati da ti na postove odgovaraš psovkama u svoj toj nemoći i oskudnosti znanja.
Čuj nije baš da si se ti pokazo odgojenim i kulturnim da bi bio kompetentan davat mišljenje o takvim stvarima, dapače ja ti negovorim ništa a ti se vrijeđaš - a ko to radi?
Frank Ribery napisao:Moji postovi su odgovor na tvoje vrijeđanje i na netrpeljivost.
Na kraju krajeva šta očekivati od čovjeka punog mržnje i netrpeljivosti.
Za razliku od tebe ja ne mrzim Hrvate .I zašto bi kad mi ništa nažao nisu učinili.
Antone samo postavi sebi pitanje zašto si ti na forumima u sukobu sa svima , a zašto sam ja u sukobu samo sa tobom..
neznam baš di sam te ja to uvrijedio u zadnjih par postova odkad diskutiramo al dobro. ak ti tak veliš. Pa nemrzim ni ja HRVATE!!!
janisam u sukobu sa nikim, to si si ti zabrijo - ljudi ti mrze pametne ljude poput mene zato me ti nepodnosiš!
Frank Ribery napisao:Ovu raspravu više ne želim da nastavljam jer zaista ne želim da ide u nešto što je političke i nacionalne sadržine.
A protiv tebe Speedy nema ništa niti sam sa tobom u svađi.
Onda budi pristojniji i nemoj se ponašat kao neki balavac