anton 1983 napisao:Francky boy napisao:Da ali ako se osvrneš na pojedine klubove vidjet ćeš da je za veliki broj klubova prognozirao čak i 0 ili neki mezirnih 1-2 mil eura.Jedino gdje je pretjerao je Stuttgart u svim ostalim je ispod očekivanog.
Za te di je napisano 0 kn ili 1-2 milje oni niti neće potrošiti više - ti možda sve skupa skupiš 5 milja. Sam je problem kaj je kod nekih klubova kao kod stuttgarta pretjerano za nekih 20 miljona eura ili recimo isto tako kod Wolfsburga. Kod njih su napisali 44 ali ako se proda Džeko...
Ak dođemo do 200 super

Bayern Munchen predviđaju 80 mil( što je moguće sobzirom da poziciju golmana i desnog beka nismo riješili.Znači između 75 i 80 mil eura.
Wolfsburg 44 ako prodaju Dzeku( ovo je malo smiješno.Oni će potrošiti min 50 mil eura , a da ne prodaju Dzeku)
Stuttgart 40 ( ovo je nerealno( moja procjena je oko 20- 25 mil eura ,Možda će biti više ako prodaju Tascija)
Hertha će nešto potrošiti ,Sobzirom da su prošle potrošili oko 3,5 ( 6,4 mil potr-2,9 prodaj=3,5).Prodaju Simunića i cijena je 7 mil eura.Oni će potrošiti novac od Simunića i bit će na nuli.
Hsv puno pozicija treba zakrpati i mislim da će utući oko 20 mil eura( jer HSv je ove godine od prodaj i potrošnje zaradio 22 mil eura (31,7 potrošili, prodali 53,7mil eura)
BVB (oni su već potrošili 4,2 mil eura( traže napadača i moguće još jedno riješenje u odbrani) Mislim oko 10 mil eura da će biti.
Hoffenheim ( doveli su brazilca za 4,5 mil.Pri kraju su razgovori oko Zucllinija.Potreban im je bar je to najavio trener štoper, zadnji vezni i još jedno lijevi bek)Oni će potrošiti sigurno preko 20 mil eura.
Schalke 5 sigurno neće potrošiti(jer će što prodajom sigurno potrošiti preko 15 mil eura.Prodaju mislim na Rakitića i Altintopa.
Bayer će potrošiti preko 10 mil eura u to nema sumnje.
Werder će potrošiti oko 20 mil eura
Hannover bi trebao potrošiti preko 5 mil eura.Ako nekog prodaju i više.
Koln .Na podolskog su potrošili 10,Još tu pozicija treba zakrpati.16 mil eura je realno.
Frankfurt je prošle godine potrošio 7 mil eura.Otprilike tu sumu će potrošiti i ove.
Bochum je prošle izdvojio 4,5 mil eura.Slično očekujem i ove godine.
Gladbach će potrošiti 15 mil eura(Marinova prodaja će veći dio finansirati)
Freiburg oko 2 možda koja stotina hiljada više jer su novajlija.
Mainz također kao i Freiburg oko 2mil eura
Nurnberg odlaskom u drugu ligu zaradio od prodaje oko 14 mil.Kupovao je za 4 mil eura.Moja procjena je da će bar pola od zarađenog potrošiti.To je 5 mil eura.Ipak su novajlija i vjerujem da im neće želj biti ponovno ispadanje.
Kad se sračuna sve.
Bayern 75-80
Wolfsburg 50
Stuttgart 20-25
Werder 20
Hsv 20
Hoffenheim 20
Koln 16
Gladbach 15
Schalke 15
Bayer 10
BVB 10