FCB_general napisao:Milan umjesto da kupuje kreativne veznjake, oni samo redaju napadače. Koji luđaci...

In memory of Neutral napisao:Lahm će ga strpati aBd u džep, u to sam poprilično siguran, kao i da će nažalost dobiti 99% žuti karton i nema ga na uzvratu i šta onda![]()

In memory of Neutral napisao:Gledao sam onaj jad od ekipe protiv Valencije i ovako pomalo s Falcaom i rajom jer sam bio razoačaran radi Bayerna![]()
Ljudi igraju na silu. Zaustavi Kristinu i eto ti pobjede. Ako u BAyerna zaustaviš Robbena i Ribery-a Bayerna teško daje gol. Evo isto kod Reala s Ronaldicom. Trpa čovjek u onoj jadnog ligi koja liči na Škotsku i tu nam je ogromna šansa. Lahm će ga strpati aBd u džep, u to sam poprilično siguran, kao i da će nažalost dobiti 99% žuti karton i nema ga na uzvratu i šta onda![]()
Ne znam ljudi moji šta mi je gore, pomisao da smo izgubili Bundesligu ili pomisao da ćemo u 99.9% izgubiti u finalu LP od one druge ekipe s slovom B. Nisam pesimista, nego realista(lol čuj ti real).

In memory of Neutral napisao:@Cruz
![]()
![]()
![]()
Nego, jadna mi je to liga gdje im trećeplasirana ekipa zaostaje 30 bodova. Schalke je trebao proći Bilbao da su igrali taktički mudrije, a budimo realni, Hannover je tek 6-7 ekipa u Bundesligi po kvaliteti.
Barca i Real odskaču žestoko, pa kakva je to liga kada prvoplasirana ekipa zabija po petarde ekipama koji su kao elita neka tipa Atletiko MadridSevilla.
itd.
Ronaldo se može zaustaviti, ta nije Messi

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju