Murta napisao:A od te 4 utakmice nadigrali su nas jednom.Mi protiv njih pokušavamo utakmicu dobiti u veznom redu, a njih tu ima 8.
Nemoj igrat svoju igru!

Kompletan remont kluba. Gospodo iz uprave, zavucite ruku u dzep i kupite pojacanja, ali u pravom smislu rijeci, a ne polovnjake (Rafinja, Petersen i slicno). Hocemo pojacanja tipa Lavezzi, Cavani. Otvorite se sa parama. 2 sezone bez trofeja. Malo li je???? Dozovite se vise. Ovako ne ide. 
FCB_general napisao:Murta napisao:A od te 4 utakmice nadigrali su nas jednom.Mi protiv njih pokušavamo utakmicu dobiti u veznom redu, a njih tu ima 8.
Nemoj igrat svoju igru!
E aj ti to objasni nekome u klubu i pod van Gaalom, a i pod Juppom.![]()
Nekoć se u nogometu govorilo kako su klubovi pripremali nešto što se zove IZNENAĐENJA, a zadnjih 4-5 godina toga nema, već u snu svi znaju kako će koja momčad igrati igru. Moram priznati, tu se izgubila i draž. Kad se spominje pojam taktika, onda se uvijek spominje u jednini. Rezervnih planova, stilova igre itd. više nema. Prije se moglo vidjeti od jedne ekipe totalnu ofenzivu, a naredne utakmice, bunker.

Murta napisao:FCB_general napisao:E aj ti to objasni nekome u klubu i pod van Gaalom, a i pod Juppom.![]()
Nekoć se u nogometu govorilo kako su klubovi pripremali nešto što se zove IZNENAĐENJA, a zadnjih 4-5 godina toga nema, već u snu svi znaju kako će koja momčad igrati igru. Moram priznati, tu se izgubila i draž. Kad se spominje pojam taktika, onda se uvijek spominje u jednini. Rezervnih planova, stilova igre itd. više nema. Prije se moglo vidjeti od jedne ekipe totalnu ofenzivu, a naredne utakmice, bunker.
X
Ja toliko idoliziram Lowa i Hitzfelda upravo zato što su nepredvidljivi.
Ali trenutno ne mislim da Jupp to ne zna, nego da jednostavno zbog jednog razloga ne želi. A taj razlog je da misli da bi tako pokazao da je Dortmund "izazov" za Bayern.

CroCHEF napisao:opet krecu napadi na Robbena, kad zabije 7 golova u 3 utakmice onda je treci najbolji igrac svijeta. Danas je skart koj nije dobar za Dinamo Hidrel ili mozda za Dabce...
iskreno me boli ku.ac za glory huntere, ja cu nastavit navijat za Bayern i da padnu u drugu ligu. Eto cak mi nit ne smeta to sto nisu osvojii ligu vec dve sezone, ako su uspili prokockat 5 bodova ko im je kriv.

CroCHEF napisao:E da zaboravih pitat, sta je s bananama... zasto ne biti djiber i trazit kaznu od DFBa
Nek Alaba kaze da su mu psovali filipinsko ganske crne gene i bacali banane eto uefe i kazne od 15 bodova minusa zbog rasizma.

In memory of Neutral napisao:
Ne bi nikada volio takvu titulu. Imali su 90 minuta da se pokažu na tereni i pokazali su svu nemoć.
In memory of Neutral napisao:Robben je ispao kreten, ne optužujem ga, ali pucati kraj Ribery-a ili Bastiana je epic fail

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju