(17/04/2012) FC Bayern München -:- Real Madrid CF

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (17/04/2012) FC Bayern München -:- Real Madrid CF

PostPostao/la Lucimar » 16 tra 2012, 12:16

pa ko je desni bek ?
mada opet mislim da ce ga murinjo prebacit na beka da zatvori riberya i tako ce maltene rijesit bayernovu ofanzivu
jer za robena sam vec reko sta mislim da ce bit problem, a bez njih dvojice nema ni gomeza naravno
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 16 tra 2012, 12:18

Arbeola.
Nevjerujem posto nit on nema neki izbor stopera... ima one klince
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lucimar » 16 tra 2012, 12:34

eto nadam se onda da ce tako biti jer stvarno bi bio veliki problem da ribery ide na ramosa, prakticno ne mozes naci tezeg protivnika
a gomezu svakako nije bitno protiv kakvih stopera igra :)
on ce uvalit neki odpadak i da igra protiv moje Slobode i protiv Ramosa i Pepea
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Mrš » 16 tra 2012, 14:43

poznavajuć Mourinha on će nami pustit loptu i pritiskat će nas tek na svojoj polovici odakle će se munjevito otvarat u kontru i polukontru u čemu su najjača momčad na svitu. zato ne smimo bit naivni i upast u njegovu zamku te ić grlom u jagode, nego oprezno, mi njima dat nek malo izađu jer smo i mi bolji kad imamo prostora, ne znamo mi na gusto postavljenu obranu.

Dosta će ovisit o Švajniju, kud nije 100 % fit jebenti, on će vjerojatno odigravat naš prvi pas u fazi tranzicije iz obrane u napad koja mora bit brza, a njegov pas mora bit točan.

ne očekujte vatromet u prvoj tekmi, bit će oprezno s obe strane. al zato u uzvratu će bit žestoko

bolje i 0-0 nego naivno nahrlit. ima uzvrat, u kom ćemo imat prostora a 0-0 njima znači - nervoza.
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la anton 1983 » 16 tra 2012, 15:22

Nisam zadovoljan sa ozračjem koje vlada prije ove tekme! :( čak možda kad smo i bili u goroj situaciji nabrijavanje na tekmu protiv reala uvijek je bilo na najvišoj mogućoj razini.

Eto ja prvi puta kada sam odlučio iči na utakmicu u Minhen toliko sam se nabrijo baš na utakmicu protiv reala. to je bilo one davne 2007 kada je Tot haj Roy makaay zabio najbrži gol u povjesti LP. tada je naš bivši kapetan u prvoj tekmi napravio nezaboravan i legendaran potez:

Slika

Kada je zabio taj gol za 3.2 iako smo izgubili, jednostavno u zraku se osječalo i ja sam bio siguran da mi idemo dalje. Došo sam u Minhen sa bjednih 200 eura i naravno nisam uspio uči na stadion jer najjeftinija karta kaj sam našo bila je 400 eura...Odlučio sam tekmu pogledati u jednoj birtiji, pubu, pivnici na Marien Platzu di se skupljaju Bayernovi navijači prije tekme. Satrali smo reala...Znalo se da ćemo to napraviti.

prije ove tekme piše se samo o brutalno jakom Realu i kako izbjeći katastrofu u Minhenu. Kolko god ja čitao optimistične komentare Vas forumaša, nekako ne vjerujem da i vi sami vjerujete da ćemo mi proči reala...Ozračje je slično onom kada smo igrali sa Barcom u Barci, kada je Klinsi bio trener...Sve vam je jastno.

prije tekme sa Bvb-om moja prognoza za rasplet ove sezone glasila je ili ćemo uzeti sve trofeje ili niti jedan. pošto nas je ovaj poraz od bvb-a blagorečeno satro, teško da se mi sad moremo oporaviti i pokazati najbolje što možemo u ovoj sezoni. samo tako mi možemo ne proči Reala, nego pobjediti u prvoj utakmici. Ja bi obje ručke uzeo bilo kakvu pobjedu koja bi nam se ponudili a niti ne sanjam niti ne maštam o nekih 1:0 ili nekoj pobjedi od dva gola razlike. zašto? Pa pogledam jednostavno kakav je Real u ovoj sezoni...On melje sve pred sobom. nešto što BvB radi u ovoj sezoni samo još jednu stepenicu iznad i još te svoje igra prenosi na LP...

Siguran sam i smatram da je ovo najbolja postava koju možemo protiv reala staviti na teren:

--------Gomez
Ribery---------Robben
--------kroos
----Schweini--L.G
Alaba--Bad--Boa--Lahm
---------Neuer

muller za mene u ovoj tekmi u prvih 11 nema što tražiti. ja čak ovdje ne bi previše raspravljao o taktici i sistemu i drugim šemama kako treba protiv reala odigrati već bi sam ponovio onu od JUPP: u ovoj tekmi igrači nesmiju dati samo 1005 nego moraju odigrati na granici svojih mogučnosti. Druge nema. neću se u ovoj utakmicu pouzdati niti u Gomeza niti u Schweinija već ću sve svoje nada položiti samo u jednu stvar za koju vjerujem da nam u ovoj tekmi more donjeti pobjedu:

Slika

Nikad više ih nismo trebali i mislim d aje vrijeme da ta dva igrača u jednoj ovako velikoj utakmici nama donesu pobjedu, tako da napokon mogu na njih drkati kak Bog zapoveda! predo se nisam, iako smatram d aje Real favorit. No dok ne izgubimo ja poraz neću priznati jer ipak navijam za Bayern: POSLEJDNU ŠANSU ZA SPAS NOGOMETA!!!

Nek nam je sa srećom!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 16 tra 2012, 16:08

Mrš napisao:poznavajuć Mourinha on će nami pustit loptu i pritiskat će nas tek na svojoj polovici odakle će se munjevito otvarat u kontru i polukontru u čemu su najjača momčad na svitu. zato ne smimo bit naivni i upast u njegovu zamku te ić grlom u jagode, nego oprezno, mi njima dat nek malo izađu jer smo i mi bolji kad imamo prostora, ne znamo mi na gusto postavljenu obranu.

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Mrš napisao:bolje i 0-0 nego naivno nahrlit. ima uzvrat, u kom ćemo imat prostora a 0-0 njima znači - nervoza.

:good:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 16 tra 2012, 16:14

Ok, tako Heynckes misli igrati, danas je i Lahm to potvrdio, da ako ne bude dovoljno snage da se dodje do pobjede, boje je sacuvati vlastiti gol.

@CroCHEF, izgleda da nema nista od korea. :(
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la CroCHEF » 16 tra 2012, 16:24

jebo ih Breno i paljenje :neee:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 16 tra 2012, 16:26

Lizarazu napisao:Ok, tako Heynckes misli igrati, danas je i Lahm to potvrdio, da ako ne bude dovoljno snage da se dodje do pobjede, boje je sacuvati vlastiti gol.

E sad vidiš ovde bi ova Juppova taktika mogla zlata vrijedit. Samo ono gdje se mi moramo poboljšat, to je da više stisnemo, zgusnemo prostor pozada, npr. protiv Bvb-a se nismo otvorili a bilo opet propuha svuda.
Znači mora biti apsolutna kompaktnost, a kada idemo prema naprijed, napad mora brzo da ide, brzi i precizni pasovi prema naprijed bi vrijedili zlata.
Ekipa mora da se opusti, da misli na finale, time odmah mora dobit svaki igrač motor u guzici, druga stvar moraju da znaju da Real nikad nije imao mentalitet kao Bayern i zato ga robusnošću moramo savladat.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 16 tra 2012, 16:27

CroCHEF napisao:jebo ih Breno i paljenje :neee:

Ne mogu vjerovati. :twisted:

Nijemci i njihovi zakoni. Po mnogo cemu su uzor, ali sad su ga pretjerali....
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la CroCHEF » 16 tra 2012, 16:39

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qPO5OhRs1FA[/youtube]

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 16 tra 2012, 16:50

Ako sam dobro skuzio, kvaliteta papira je razlog smile12 iako imaju certifikat :?

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 16 tra 2012, 17:24

Real je najslabiji na pozicijima bekova,a upravo je tu Bayern najjači. To je mjesto gdje ja vidim našu šansu. Pepe-a će Mou sigurno zalijepiti na jednoga od naših krila kao što je to činio s najboljim igračima Barce ( s tim da je pravio faulove za Haaga).

Treba navaliti na gol, kakvih 0:0 :roll: . Manje od 1% je da će utakmica 0:0 završiti, obje ekipe gaje napadačku igru i ja sam nažalost poprilično siguran da će Real zabiti makar 1 gol. Sada je pitanja koliko će ih Bayern zabiti.

Volim kada ljudi potcijene Bayerna i sve je fokusirano na Robbery-a, to će ostaviti više prostora našem veznom redu i nadam se da će ako Bog da ili Muller ili Kroos odigrati napokon dobru utakmicu.

Ne očekujem Bastiana u početnih 11, pokazalo se da su te povrede ostavile traga na njemu. Nije ni pola kao što je bio, živa rupa. Luis Gustavo je trenutno bolji od njega. Koliko god mi drag bio, vidi se da nije onaj stari.

Znači da malo rezimiram. Svi gledaju na naša jaka krila , to ostavlja više šansi igračima iz drugog plana (Muller,Kroos). Nadam se da će se "naložiti" i odigrati utakmicu života. Muller će aBd sigurno ginuti, pa makar mu ništa ne pošlo za nogom ipak će ostaviti kako kažu srce na terenu . Od Kroosa će dosta zavisiti, samo se nadam da neće biti nonšalantan kao prethodnih par mečeva.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 16 tra 2012, 17:40

In memory of Neutral napisao:Real je najslabiji na pozicijima bekova,a upravo je tu Bayern najjači. To je mjesto gdje ja vidim našu šansu. Pepe-a će Mou sigurno zalijepiti na jednoga od naših krila kao što je to činio s najboljim igračima Barce ( s tim da je pravio faulove za Haaga).

Ovo stoji, smao me još zanima i pitam se da li će igrat s Coentrao-om ili Marcelom.
In memory of Neutral napisao:Treba navaliti na gol, kakvih 0:0 :roll: . Manje od 1% je da će utakmica 0:0 završiti, obje ekipe gaje napadačku igru i ja sam nažalost poprilično siguran da će Real zabiti makar 1 gol. Sada je pitanja koliko će ih Bayern zabiti.

Ma nigdje navaljivat, sačuvat svoj gol a gore probat uvalit neki gol ili 2, više golova. Ako uvalimo brzo jedan, može ih biti i više. Ali oprezno, s brzom transformacijom naprijed. Mou hoće da mi navalimo, zato se ne smijemo zalijetat, sjevnut će kontra i jebali smo ježa. :)
In memory of Neutral napisao:Volim kada ljudi potcijene Bayerna i sve je fokusirano na Robbery-a, to će ostaviti više prostora našem veznom redu i nadam se da će ako Bog da ili Muller ili Kroos odigrati napokon dobru utakmicu.

I ja to volim, onda svima dobrom igrom, pobjedom puknemo šamar. Samo Mourinho nas neće podcijenit, ali nadam se malo lakomislenosti njegovih igrača.

In memory of Neutral napisao:Znači da malo rezimiram. Svi gledaju na naša jaka krila , to ostavlja više šansi igračima iz drugog plana (Muller,Kroos). Nadam se da će se "naložiti" i odigrati utakmicu života. Muller će aBd sigurno ginuti, pa makar mu ništa ne pošlo za nogom ipak će ostaviti kako kažu srce na terenu . Od Kroosa će dosta zavisiti, samo se nadam da neće biti nonšalantan kao prethodnih par mečeva.

Ja se upravo nadam istom, to da naši igrači kroz sredinu bljesnu (Muller i Kroos), a vrijeme im je da opet pruže jednu sjajnu partiju.

Psihološki će Real možda biti i zbunjen, s jednim ljutim rivalom se sudaraju sutra, a drugi ljuti rival, koji ih filuje ko paprike u zadnje vrijeme im je pred nosom u subotu, malo će tu biti psihološki razvučeni i zato sam ubjeđen da nas bilo kakva pobjeda sutra vodi dalje. Onda to u revanšu s obzirom na sve pomenuto bi iskoristili na najbolji način.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 16 tra 2012, 17:44

Zamisli dobijemo mi ovu utakmicu s njim, te ih Barca dobije doma, to bi idealno za mene bilo. Psihički bi dosta pali , počeli bi možda i sumnjati u svoju snagu itd. Negativno bi bilo da izvuku makar i bod s Barcom a da nas ne daj Bože dobiju.

No ne treba se predavati kako god. Sjetimo se naših 0:1 na strani protiv Intera i sjajnih 45 min u Minhenu i na kraju :x
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012