Napadači Bayerna u novijem razdoblju

Arhivirane teme...

Re: Napadači Bayerna u novijem razdoblju

PostPostao/la Titan » 18 tra 2012, 19:32

Imaš mahanje od mene od drugog dana moje aktivnosti na forumu ;)

Ne zabiti u 16 utakmica i zvati se veliki napadač je apsurdno. Ja uvijek zaboravim da ima previše znalaca o fudbalu , ukraste posao svima sa dif-a.

Edit:

Zabio 25 gola, koliko je promašio. :roll: :roll: :roll:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la jozotg » 18 tra 2012, 19:50

Neutral koliko ti imas godina?

Reci cu ti samo jednu recenicu o Mariu.

Tamo di nitko nikd ne bi bio Mario je tu i sam sebe dovede u priliku.To nitko drugi ne zna .I zato je preglupo govoriti da netko drugi dao vise golova iz tih situacija jer se ne bi ni nasao u prilici.

Ako to ne razumis ja znam dr.Dodiga sa splitske psihijatrije :mrgreen:
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Titan » 18 tra 2012, 20:06

12 godina 8-)

Ne čudim se da ga znaš, očigledno da si ga posjećivao upravo ti ;)
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 19 tra 2012, 07:48

LuctL napisao:Daj mi molim te nabroji napadače koji su u ovoj sezoni zabili u više od 50% tekmi.

Hvala.

:bravo:

Kad već neko daje takvu statistiku onda bi ga sa nečim trebao usporediti zar ne? Z najmanju ruku trebao bi staviti 5 napadača, koji su bolji od njega ili još bolje koji imaju bar u tako velikom broju utakmica score od 70%, a da bi usporedba baš bila kako treba , tu bi trebalo biti bar još 10 napadača i ako bi na kraju Gomez spado u tih on bi defeinitvno bio ŠPEK jer nemreš reći da je nešto loše ako spada među 10 najboljih na svijetu, na toj razini.

Eto neutralni sad si dobio zadaću, koju moraš ispuniti kako ne bi izgubio vjerodostojnost...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 19 tra 2012, 10:14

Cini mi se da je Neutral vec jednom napisao da je Gomez promasaj uprave! Eh da nam je vise takvih promasaja, gdje bi nam kraj bio! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la doro » 19 tra 2012, 10:50

Speedy napisao:Cini mi se da je Neutral vec jednom napisao da je Gomez promasaj uprave! Eh da nam je vise takvih promasaja, gdje bi nam kraj bio! 8-)

I gustavo čini mi se :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la GrleREB » 19 tra 2012, 10:53

Speedy napisao:Cini mi se da je Neutral vec jednom napisao da je Gomez promasaj uprave! Eh da nam je vise takvih promasaja, gdje bi nam kraj bio! 8-)

Moram nešto napisati. Stvarno mi nije jasna ta ograničenost u razmišljanju pojedinih osoba. Gomez ne valja jer puno promašuje. Znači u utakmici u utorak bio je bolji Benzema koji je dvaput opalio loptu u čitavoj utakmici ali nije promašio golmana (100% realizacija ;) ) nego Gomez koji je promašio 3 puta i jednom zabio. I još se pozivaju na statistiku. Zašto tako ne gledate i neuspješne driblinge Riba i Roba. Samo 50% pokušaja im možda uspije, a od tih samo 10% posto dovede do nekakve poluprilike.
Statistika govori za Gomeza ... jednostavno lik zabija i zabija, a to što dosta toga promašuje je iz jednostavnog razloga da si lik sam sebi stvara prilike svojim pozicioniranjem, a od tih prilika većina su u teškoj poziciji. Bolji je sigurno Benzema koji će ćekati savršenu loptu, a ako ona ne dođe nikom ništa bitno da on ne promašuje previše.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 19 tra 2012, 11:10

Ne zamaraj se jer ljudi hoće tenka,miljon golova,sam sebi da sve stvara,ne promašuje,driblja ko malonogometaš i još da ga platiš 6,6 milja :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 19 tra 2012, 13:11

Kad dođe Džeko, imat ćemo 2 ista i bit će još žešće. :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 19 tra 2012, 13:15

FCB_general napisao:Kad dođe Džeko, imat ćemo 2 ista i bit će još žešće. :lol:

To bi bio gluplji transfer od Brenovog.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 19 tra 2012, 13:24

Meni ne ulazi u glavu kako mi nikako ne možemo naći jednog Paula Sergija, Agüera, Teveza, Lavezzija i takve igrače koji znaju s loptom da igraju, a napadači su(vidi slučajnosti, svi iz Latinske Amerike :lol: ) :?:

Pa barem da probamo s nekim likovima pa taman da se zajebemo, ali mi to nikad nismo napravili(barem ja ne pamtim). Makaay je recimo bio odličan, ali nije imao suigrače ko naši napadači što su imali zadnje 2 sezone(zajedno s ovom sadašnjom). Recimo i da je Makaay imao onu seriju u Bundesligi od 10 uzastopnih utakmica bez postignutog gola, da bi onda u 3 utakmice postigao 8 golova(sezona 2005/06. ako se varam).
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la jozotg » 19 tra 2012, 13:24

anton 1983 napisao:
LuctL napisao:Daj mi molim te nabroji napadače koji su u ovoj sezoni zabili u više od 50% tekmi.

Hvala.

:bravo:

Kad već neko daje takvu statistiku onda bi ga sa nečim trebao usporediti zar ne? Z najmanju ruku trebao bi staviti 5 napadača, koji su bolji od njega ili još bolje koji imaju bar u tako velikom broju utakmica score od 70%, a da bi usporedba baš bila kako treba , tu bi trebalo biti bar još 10 napadača i ako bi na kraju Gomez spado u tih on bi defeinitvno bio ŠPEK jer nemreš reći da je nešto loše ako spada među 10 najboljih na svijetu, na toj razini.

Eto neutralni sad si dobio zadaću, koju moraš ispuniti kako ne bi izgubio vjerodostojnost...

Antone imas pp
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 19 tra 2012, 15:41

FCB_general napisao:Meni ne ulazi u glavu kako mi nikako ne možemo naći jednog Paula Sergija, Agüera, Teveza, Lavezzija i takve igrače koji znaju s loptom da igraju, a napadači su(vidi slučajnosti, svi iz Latinske Amerike :lol: ) :?:

Pa barem da probamo s nekim likovima pa taman da se zajebemo, ali mi to nikad nismo napravili(barem ja ne pamtim). Makaay je recimo bio odličan, ali nije imao suigrače ko naši napadači što su imali zadnje 2 sezone(zajedno s ovom sadašnjom). Recimo i da je Makaay imao onu seriju u Bundesligi od 10 uzastopnih utakmica bez postignutog gola, da bi onda u 3 utakmice postigao 8 golova(sezona 2005/06. ako se varam).

kako ne pa paulo sergio je igral kod nas :mrgreen: ,ze roberto...morti fakat zememo kamikazu kagawu treba probat ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Titan » 22 tra 2012, 21:33

doro napisao:

I gustavo čini mi se :D

17 miliona ne vrijedi ni pod razno ;)

Statistika hmmmmmmmmmmm

Priznajem Gomez zabija svakih 93 ili 94 minuta koliko već, ali opet pitam koliko je toga promašio. Rekao sam odličan napadač, ali daleko od vrhunskog. Igra li redovno u Elf ? .
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Prethodni

Vrati se na: Arhiva