Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la Francky boy » 20 tra 2012, 13:35

doro napisao:Ma jebeš te gmizavce brazilske

U njemačkoj kadetskoj ligi ima desetak igrača potencijala Gotzea ili Lucasa, ali su premladi da bi igrali za BAyern i još u prvih jedanest.MAli Green ili Derflinger su veliki talenti, ali ih BAyern ne moze čekati.

Kad se već šamaramo talentima Hany Mukhtar , LEvent Aycicek ili Maximilian Meyer bi bili idealni u nasoj formaciji, ali su premladi.Tek sedamnestogodišnjaci.
Zadnja izmjena: Francky boy; 20 tra 2012, 13:41; ukupno mijenjano 1 put/a.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la doro » 20 tra 2012, 13:37

Francky boy napisao:

U njemačkoj kadetskoj ligi ima desetak igrača potencijala Gotzea ili Lucasa, ali su premladi da bi igrali za BAyern i još u prvih jedanest.MAli Green ili Derflinger su veliki talenti, ali ih BAyern ne moze čekati.

Može može kao i gujdu,lahma,mulca,trubu i najnovije alabu ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 20 tra 2012, 14:17

I meni bi kao i Francky boy-u zanimljivo pojačanje bio Soldado. Za sad nema naznaka da je uprava o tome razmišljala...On na primjer ne bi bio ni preskup....A drugačiji tip napadača od Gomeza...

Fantastično bi nam pojačanje bio i Falcao, a on bi baš, baš bio skup, pa je trenutno nerealan....

Llorente, isto jedna zanimljiva alternativa....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 20 tra 2012, 14:41

doro napisao:
Francky boy napisao:

Može može kao i gujdu,lahma,mulca,trubu i najnovije alabu ;)

:yeee: :yeee: :yeee:
Slika

dojče fuzbal beste fuzbal :cool:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 20 tra 2012, 18:37

Ne vidim nešto da se oko Paula Henriquea digla prašina, a očito je imao i neku težu ozljedu u zadnje vrijeme. Mislim da taj tek ima na TM-u vrijednost oko 20 mil. eura(ako ne i više). Ne vjerujem da ćemo mi dovesti te Brazilce za napad.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 21 tra 2012, 12:05

Ma beži mi s tim brazicima imamo ih već 3...previše :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la doro » 23 tra 2012, 20:49

In memory of Neutral napisao:Lično mislim da će sačekati kraj Eura. Možda neki i razočaraju :)

Eto 3 igrača su već tu, očekujem maksimalno još 2 igrača , a jedan od ta dva da bude bomba. 8-)

Uz ova 3 stavlja se mali can u prvu momčad te se bude radilo o bombi..po mojoj procjeni radi se o 10-ki(kaka).
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Effenberg23 » 24 tra 2012, 07:44

LuctL napisao:Kaka je star i trul igrač. Ako je to bomba, onda stvarno :sick:

i šta reći na ovaj komentar nego :doh:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 24 tra 2012, 07:53

Ma dobro, kak ne bu došo tak i onak...Mi brijem kujemo plan kak dofurati nekog ofentivnog Allroundera...E sad ko bi to sve mogo biti pitaj Boga, treba malo na TM de pronjuškat...

Sad kad vidim da Kaka već ima 30 godina, nije mi to baš...kad jeimo 29 nekak mi je to ljepše izgledalo :mrgreen:

Kad pogledam tržište, Kagawa se nameće kao jedion logično rješenje, koje nemremo dovesti! :neee:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 24 tra 2012, 08:23

Daj ajde pokušajte napisat bar 5 igrača koje bi mogli dofurati!

Ak pogledamo BUNDESLIGU nameću se trojica: Gotze, Kagawa i R. Augusto.

Gotzea je sada nemoguće dovesti, kagawu bi bilo jako teško dovesti, čak bi isto rekao nemoguće jer buju ga rađe dali van, s tim da će strani klub dati isto, ako ne i više para za njega. jedino kaj ostaje je R. Augusto, kojeg u biti niko ne želi, jer ne vjerujem da kada bi se nejga dovelo da bi on dobio samo tako prednost nad kroosom i Mullerom. Jedina šansa leži u tome što ga je JUPP trenirao, no mislim da mu on nije takav ljubimac poput Kroosa. No ko zna, mrti mi i tražimo nekaj tak "jeftino" a dobro poput r.A koji bi mogao biti zamjena Kroosu, a ne igrača kojeg će Kroos mjenjati...R. Augusto ima neku klauzulu od nekih 10 miljona eura i za te pare to je itekako isplativ igrač. Da se razmemo ja bi malo veći ŠPEK od njega, nekoga ko bi mam trebao udarat na prvih 11, dok ako već kupujemo zamjenu ne bi se bunio da to bude on.

U Italiji imaš Sneijdera kojeg nemreš kupiti zbog plaće, hamsika koji nije nikakav napredak nasprem Kroosa i koga još? :?

Od klinaca jedino kaj se nudi je Hazard, kojeg bu si neko drugi uzeo, te Erikssen ali ne znam kakve su uopće šanse da ga dovedeom i dal je to vrsta igrača koju mi tražimo?

nekak mi fali izbora kod tih igrača, HILFE!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 24 tra 2012, 09:47

A šta je sa Neymarom :lol:
sada kada njega spomeni, jeli netko zna gdje će on uopće, zadnje info koje ja znam su da ga Real hoće, ali da je on izjavio kako se vidi u Barci, sad :a045:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la effe__sa » 24 tra 2012, 10:06

Ja mislim da će dosta toga po pitanju transfera zavisit od ishoda sezone. E sad sve zavisi kako će naša uprava ocijenit uspješnost sezone. Hoeness je rekao da će mu sezona biti jako, jako uspješna ako Bayern uđe u finale LP. E sad šta ako ipak ne osvojimo jedan od 2 preostala trofeja?

Ako npr. bude to nezadovoljstvo sezonom, pogotovo ako bi nastupila situacija da ne bude trofeja ili ako se sutra baš slabo pokažemo protiv Reala onda bi mislim naša uprava pravo iskeširala i svi bi transferi bili mogući, sve opcije koje postoje ne bi više mogli isključit, jer tad bi mislim mi krenuli tu u pravu ofanzivu. Onda opet zavisi koliko bi toga uspješnog postigli od drugih faktora i konkurencije na transfer tržištu, ali kada se razmaše naša uprava lovom i ono što nam se činilo nemogućim, postaje moguće....

Ako bi mi osvojili LP ove sezone, onda sam siguran da bi uz ova pojačanja i ova sigurna i skoro sigurna, doveli eventualno baš nekog igrača tipa Renato Augusta. Znači dobar igrač, ali ne neka bomba. Inače imam dobro mišljenje o tom igraču, jer ima sjajnu tehniku, zna zabit, fine pasove odigrat, ima dinamike u njegovoj igri, bitno je samo kod njega da je u dobroj formi i da je zdrav.

Kaka bi ipak bio jedna od najboljih opcija, ma on bi kod nas sijevnuo, razvalio, pružio bi maksimum svog potencijala. Okruženje kakvo vlada u Bayernu bi za njega bilo odlično. On pruži isto par dobrih partija u Realu (iskreno se nadam da sutra neće dobit priliku jer imam neki osjećaj da bi mogao početi), ali kod nas bi to tek bio pravi boom.

Sneijder je sjajan kreativac, mogao bi napravit sličan bljesak kao Robben kod nas, ima te probleme s povredama, što mu je mana. Ali kad smo se dogovorili oko plate s Robbenom, zašto ne bi i sa Sneijderom? Talijanski klubovi imaju sve manje para, tako da i oko obeštečenja bi se mogao postići dogovor. Ovaj igrač kada je zdrav, on je nevjerovatno jak u kreaciji igre, a znamo kako su njegovi šutevi isto opasni. Naša igra bi dobila novu dimenziju.

Možda bi još Lavezzi bio opcija, a za njega mislim da bi Napoli velike pare tražio.

Baš puno da pred ovako bitan kraj sezone mogu ramišljat o transferima, to ne mogu...Nek prođe utakmica s Realom pa mi možda još neka imena padnu na pamet. :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 24 tra 2012, 10:23

Bit će i sigurno zanimljivo vidjeti i europsko prvenstvo, posle tako veliki natjecanja uvijek ispliva nekoliko igrača
Effenberg23
TORero

PostPostao/la doro » 24 tra 2012, 13:15

Ma dolaze ozil il kagawa :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 24 tra 2012, 14:46

LuctL napisao:
Effenberg23 napisao:
LuctL napisao:Kaka je star i trul igrač. Ako je to bomba, onda stvarno :sick:

i šta reći na ovaj komentar nego :doh:

Dečec, nemoj se sramotiti. Dam ti kunu ako mi nabrojiš preko 10 utakmica koje je Kaka odigrao na vrhunskom nivou u zadnje dvije sezone.

nije ti on baš dečec, nemoj da te ona 23-ca zavarava :)

Kaka je fizički unazadovao, to se vidi, ali igrački se jednostavno osjeti da je još tu, ne moš reć da je trul igrač
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi