Što se tiče Robbena, kao prvo to stoji da on često zna biti egoista, ali ne mogu se složit s mnogim drugim stvarima gore.
Npr. Miki je iznio par stvari koje stoje, ali opet ima tu dosta stvari koje i nisu baš takve kao u njegovom postu.
Kao prvo Robben je jedan od igrača koji spada u sami svjetski vrh, po svom kvalitetu, on je sinoć preuzeo odgovornost i pokazao mentalnu snagu kod penala, jer valja stisnut pa pucat penal nakon što si u tako bitnoj prvenstvenoj utakmici protiv Dortmunda fulio. Kod izvođenja jedanesteraca je ispao pametan i rekao da ne želi izvodit i poslije to obrazložio time da je već jedan penal izveo te da ga Casillas jako dobro poznaje, tako da bi šansa da fuli bila velika. Prema tome pokazao je tu mudrost.....
Još jedna bitna stvar je što Robben u svakoj odbrani može unijeti pometnju, to je i sinoć par puta učinio, par puta i dobro ubacio prema Gomezu. Kod slobodnjaka u finišu prvog poluvremena za malo zabio još jednom.
Robben posjeduje fantastičan šut, zna odigrat dobar pas, eksplozivan je....
E sad ovo što u ovoj sezoni gledamo od Robbena nije njegov vrh i to skoro svi znamo, malo mu je samopouzdanje bilo poljuljano ove sezone (promašen penal, varnice, sam sebe je previše pritisnuo, stvorio sebi psihičke barijere, povrede ga oštetile dosta...)....Najjačeg Robbena smo vidjeli u njegovoj prvoj sezoni u Bayernu, ali i ovakav Robben je jedan jako dobar igrač, strijelac je bio brojnih golova i sinoć jako bitan gol zabio i zato ja jesam za njegov ostanak....
Međutim ako nastupi taj loši scenario i on slučajno ne produži ugovor, opet bi to preživjeli, jer u timu imamo više igrača svjetskog formata, a za razliku od Lucimara moja su očekivanja od Shaqirija (nekad ću ovako pisat nekad Šaćiri, jer navika jebi ga, jer oficijelno ga Shaqiri pišu

) ogromna i mislim da on može zamijenit i Robbena kad ovaj nekad ode. Momak ima sjajne predispozicije i do sad nije imao težih ozljeda a mlad je, perspektivan, sjajnog tehničkog potencijala, brz, prodoran, dobro centrašuta, tako da.....Uglavnom nema zime za Bayern....
A za Robbena još nešto, Robben voli Bayern, nije istina da je njemu tu sve svejedno, jer da ne voli otišao bi i najveću sreću je ipak on postigao kod nas, kad pogledamo njega prije u drugim klubovima, odmah ćemo zaključit da se ipak s Bayernom najviše identifikovao. Egoista jeste, ali Robben je mnogo dao Bayernu i nadam se da će još mnogo dati....
On svakako nije najpopularniji lik u timu, Ribery je puno popularniji, onda njemački reprezentativci u timu među sobom su prijatelji, a tu se pridodaje i Ribery koji je uz to dobar s Alabom i Van Buytenom, s kojima se najviše i druži. A Robben zna biti kolegijalan s mnogima, ali zna izazvati i mržnju mnogi. Tako što se tih prijateljstava tiče, tu Ribery ima puno viši položaj u timu. Gomez i Schweini su na primjer isto dvojica koju svi poštuju i cijene i koji su omiljeni.
Robben je tu negdje između, ali svi su svjesni njegovog potencijala i značaja za tim, pa mu zato znaju često i izrazit poštovanje.