Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la Titan » 26 tra 2012, 00:09

Treba na stoper i napadač te se i dogodine ako Bog da možemo nadati velikim uspjesima. ;)

Vidjelo se noćas da su Holger i Boateng "tanki" zajedno. Dobri su , nema tu govora, ali fali im to iskustvo u nekim situacijama. Nekako sam siguran da je tu Danijel bio da ne bi došlo do drugog gola, ali Bože moj, ne može sve biti kako mi navijači to zamišljamo.

Alaba ne igra u finalu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Hvala Bogu pa Contrao nije došao u FCB ! :smajl007:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 26 tra 2012, 00:12

FCB_general napisao:Odlično što je Coentrão otišao u Real. :smile30: Alaba je pokazao who's the man. 8-)

:smile10:"Mia brauche koanTRAO Mia ham scho ALABA ". :smile10:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 26 tra 2012, 00:30

Lahm napisao:
FCB_general napisao:Odlično što je Coentrão otišao u Real. :smile30: Alaba je pokazao who's the man. 8-)

:smile10:"Mia brauche koanTRAO Mia ham scho ALABA ". :smile10:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bravo: :bravo: :bravo: :zivio: :zivio: :zivio:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 26 tra 2012, 12:52

Robben se obrusio na Kaiser Franza

pao je ravanš, ovaj put sam na strani ćelavca! koji je rekao da "se treba nekad malo razmisliti šta se izgovara".

Beckenbauerove izjave su odvano kontraproduktivne i ne znam zašto ga mediji stalno pozivaju na live shows

...kad taj đuturum već spada u kategoriju Pele-a i njegovih bisera.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 26 tra 2012, 15:37

Robbenu bi bolje bilo da odgovore daje na terenu, jedan jedva zabijeni penal mu ne daje za pravo da tako provokativno odgovara.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 26 tra 2012, 16:04

Ne znam ljudi sta vi mislite o Robenu? Da li je zasluzio da ostane kod nas ili da ga prodamo? Iskreno govoreci, ja sam za ovo drugo. Gledajuci njegovo odnos prema igri, moze se zakljuciti koliki je egoista, samo na sebe misli, zeljan slave i uspjeha, da se samo o njemu prica. To ja nikako ne volim. Sto se ne ugleda na Riberija?! Riberi je timski igrac i kad god moze da doda loptu saigracu koji je u boljoj poziciji od njega, on ce to uraditi, dok ovaj celavi magarac sinoc bar 4 puta to nije uradio, vec sve sam. Pogotovo me iznervirao kad je pokusao da protrci Marsela, a na ivici 16-erca je neko od nasih bio sam kao duh. :neee: :neee: :neee: Roben NE VOLI Bajern, u to sam 100% ubijedjen, njemu je cilj samo da bude glavni na terenu, da sve od njega zavisi. Kako to mrzim. Sinoc je lose odigrao i mnogo bih vise volio da on ne moze igrati u finalu nego bilo koji od ovih sto stvarno ne mogu.
Ima od njega i koristi dosta, dao je ranije neke vazne golove, ali sta vrijedi kad ce 2 puta biti koristan, a 10x zasrati?!Kako nas je samo protiv Dortmunda kostao zbog svojih gluposti. Kad sam sinoc vidio da ce da sutira penal, zlo mi je doslo. Lopta je jedva usla u gol. A, prije toga sa 2m masi prazan gol. :neee: :neee: :neee:
Ja sam definitivno za to da ga prodamo, jer je nedisciplinovan, previse sebican, nije on za njemacku ekipu, jer je prepotentan i licni uspjeh mu je ispred uspjeha kluba. Volio bih da cujem vasa misljenja. Mozda ja pretjerujem, mozda nisam u pravu, ali nekako sam sinoc bio pod uticajem emocija i nisam htio da kvarim trenutak, ali kada mirno razmislim upitam se - Da li nam je Roben stvarno potreban i mozemo li boljeg dovesti? Ja mislim da mozemo, a vi?
Zadnja izmjena: Miki; 27 tra 2012, 01:44; ukupno mijenjano 2 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lucimar » 26 tra 2012, 17:01

evo odma cu ti odgovorit na tvoje zadnje pitanje
sigurno mozemo dovesti korisnijeg i racionalnijeg igraca od robena, nema sumnje u to
sta znaci racionalnijeg ? pa nekog kod kojeg ce odnos ulozeno dobijeno biti mnogo mnogo bolji nego kod robena
ne mislim tu samo na pare, nego i na to koliko se u njega ulaze na terenu (citaj: daje mu se slobode) i van tereba a koliko od toga on vraca svojim igrama

definitivno sam za novog igraca tu, ali ne mislim da je saciri taj, nego neko jos kvalitetniji, reus je bio prilika al jbg sad...
ima ih sigurno jos dovoljno dobrih, necu sad o drugim imenima
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 26 tra 2012, 19:04

Što se tiče Robbena, kao prvo to stoji da on često zna biti egoista, ali ne mogu se složit s mnogim drugim stvarima gore.
Npr. Miki je iznio par stvari koje stoje, ali opet ima tu dosta stvari koje i nisu baš takve kao u njegovom postu.

Kao prvo Robben je jedan od igrača koji spada u sami svjetski vrh, po svom kvalitetu, on je sinoć preuzeo odgovornost i pokazao mentalnu snagu kod penala, jer valja stisnut pa pucat penal nakon što si u tako bitnoj prvenstvenoj utakmici protiv Dortmunda fulio. Kod izvođenja jedanesteraca je ispao pametan i rekao da ne želi izvodit i poslije to obrazložio time da je već jedan penal izveo te da ga Casillas jako dobro poznaje, tako da bi šansa da fuli bila velika. Prema tome pokazao je tu mudrost.....

Još jedna bitna stvar je što Robben u svakoj odbrani može unijeti pometnju, to je i sinoć par puta učinio, par puta i dobro ubacio prema Gomezu. Kod slobodnjaka u finišu prvog poluvremena za malo zabio još jednom.

Robben posjeduje fantastičan šut, zna odigrat dobar pas, eksplozivan je....

E sad ovo što u ovoj sezoni gledamo od Robbena nije njegov vrh i to skoro svi znamo, malo mu je samopouzdanje bilo poljuljano ove sezone (promašen penal, varnice, sam sebe je previše pritisnuo, stvorio sebi psihičke barijere, povrede ga oštetile dosta...)....Najjačeg Robbena smo vidjeli u njegovoj prvoj sezoni u Bayernu, ali i ovakav Robben je jedan jako dobar igrač, strijelac je bio brojnih golova i sinoć jako bitan gol zabio i zato ja jesam za njegov ostanak....

Međutim ako nastupi taj loši scenario i on slučajno ne produži ugovor, opet bi to preživjeli, jer u timu imamo više igrača svjetskog formata, a za razliku od Lucimara moja su očekivanja od Shaqirija (nekad ću ovako pisat nekad Šaćiri, jer navika jebi ga, jer oficijelno ga Shaqiri pišu :) ) ogromna i mislim da on može zamijenit i Robbena kad ovaj nekad ode. Momak ima sjajne predispozicije i do sad nije imao težih ozljeda a mlad je, perspektivan, sjajnog tehničkog potencijala, brz, prodoran, dobro centrašuta, tako da.....Uglavnom nema zime za Bayern....

A za Robbena još nešto, Robben voli Bayern, nije istina da je njemu tu sve svejedno, jer da ne voli otišao bi i najveću sreću je ipak on postigao kod nas, kad pogledamo njega prije u drugim klubovima, odmah ćemo zaključit da se ipak s Bayernom najviše identifikovao. Egoista jeste, ali Robben je mnogo dao Bayernu i nadam se da će još mnogo dati....
On svakako nije najpopularniji lik u timu, Ribery je puno popularniji, onda njemački reprezentativci u timu među sobom su prijatelji, a tu se pridodaje i Ribery koji je uz to dobar s Alabom i Van Buytenom, s kojima se najviše i druži. A Robben zna biti kolegijalan s mnogima, ali zna izazvati i mržnju mnogi. Tako što se tih prijateljstava tiče, tu Ribery ima puno viši položaj u timu. Gomez i Schweini su na primjer isto dvojica koju svi poštuju i cijene i koji su omiljeni.
Robben je tu negdje između, ali svi su svjesni njegovog potencijala i značaja za tim, pa mu zato znaju često i izrazit poštovanje.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 26 tra 2012, 20:38

Sve to stoji al se bude pokazalo da smo se brutalno sjebali sa nedovođenjem reusa jer za tu lovu se nemre kupit takav player ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 27 tra 2012, 10:27

Biti ZA prodaju Robbena jer se to more PAMETNO odraditi i biti ZA prodaju Robben zbog toga što "nevalja" su dvije različite stvari.

Već sam određeni broj puta rekao, da Bayern nije imao toliko kvalitetnog igrača, koji toliko zaslužuje pohvale i kome je Bayern toliko dužan, a da je toliko omalovažavan te da mu se neodaje priznanje koje zaslužuje. To je naš Robben.

Zbog Robbena klubovi koji igraju protiv nas moraju PRILAGOĐAVATI TAKTIKU kako bi se njega zaustavilo! Mislim da ljudi ne kuže koliko je to bitni i koliko nama znači njegova pojjava na terenu i koliko zbog njegovog "egoizma" svaki ofenzivni i vezni igrač bayerna na terenu profitira! Kada igra Muller toga nema, od Mullera niti ne znaš što moreš oćekivati...Iskreno BMK kaj se on vrača u obranu. Sve je to divno i sve je za to za PET, ali Robben ili igrač koji igra tako ofenzivno krilo mora donositi prevagu u napadu, a ne u obrani! takvu vrstu igrača ja mogu nabrojiti na prste jedne ruke i fala kurcu da Robben igra za nas!

E sad dolazimo do onog djela "pametna prodaja". Pođšto je hazard na tržištu, ako se proda Robben i ako se njega dovede, ja to ne bi pozdravio, ali bi sa tim produžio. Ja bi htio Robbena u Bayernu minimalno još jednu sezonu, dvije isto nebi bilo loše i onda bi ga prodo, jer onda gazi u 30-etu, a poznavajući njegovu konstituciju, ozlijede će već tada biti učestalije.

Što se tiće individualnih kvaliteta za poziciju lijevog krila, Bayern ne može kupiti boljega iz razloga što takav u ovom trenutku na svijetu ne postoji, ako pričamo baš o Killer krilima koji imaju zadatak da zabijaju golove. Mi moremo samo dovesti igrača koji ima potencijal da psotane svjetska klasa, pa bi sa takvim igračem igrali malo drugačije. jedan takav igrač je Hazard, ali činjenica da on igra sa desnom nogom, odmah mjenja naš način igre...

Jedini igrač za kojeg bi ja zamjenio Robbena iako je to brutalno nerealno je David Silva iz Man Citya, jer smatram da su ta dva igrača po kvaliteti na istoj razini iako igraju drugačije. al to je nebitno jer mi tako i onako do takvog igrača ne možemo...

Ne znam, glupo bi se osječo da prodamo robbena za 20 miljona eura i onda da damo nekih 40 za hazarda. Reko sam 40 jer ne vjerujem da on može ići za manje...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 27 tra 2012, 11:06

Ma Robbenu je glava problem i zbog te glave nekad Bayern plaća to bodovima. Nije problem da bude egoističan na terenu, nego je problem općenito u njegovoj glavi, a to mi se nikako ne sviđa. Ne sviđaju mi se njegove filozofske gluposti koje prodaje javnosti o "ništa se ne zna u životu" i sl. glupostima. On baš voli biti izvan tog kolektiva u Bayernu i to nikako ne može mu biti dobro, a niti momčadi. Umjesto da se utopi u to sve, on i dalje je uporan da se negdje mora isticati više od ostalih. Ribery je takav bio kod dolaska prve dvije-tri sezone, no onda je odlučio se promijeniti, potpisao novi ugovor s klubom, postao timski igrač i danas imamo ovo što imamo. Ništa me ne čudi što je Robben 'popio' udarac od Francuza jer stvarno ne možeš se tako ponašati. Već neko vrijeme vidi mu se na licu da uopće nije onaj kao kad je došao u Bayern. Da li je to zbog toga što je Ribery opet postao šef momčadi na terenu ili što ne igra dobro ili nešto deseto, ne znam... No on ne pokazuje dovoljno želje za Bayern, počevši od novog ugovora, do ponašanja na terenu u određenim situacijama. Komplicira i sebi i drugima život. S njime bi Hoeneß i Heynckes trebali ozbiljno sjesti i popričati i rasčistiti njegove psihičke probleme i općenito budućnost u klubu. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 27 tra 2012, 13:11

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2012.html

Sljedeće godine postajemo drugi najuspješniji klub u zadnjih 5 godina u Europi.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 27 tra 2012, 15:50

Transfermarket hazard 27 milja :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 27 tra 2012, 15:52

sto se tice Buytena

Heynckes says Van Buyten is training very hard and he is impressed by his determination. The goal is to be in the squad for the DFB Pokal final and CL final.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 27 tra 2012, 17:34

Koliko god sam skeptičan po pitanju van Buytena, opet bi htio da bude u nekakvom ritmu do te dvije utakmice.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva