The Scarface napisao:Lekcija za ubuduće, uvijek se prijavit kod Uefinog izvlačenja, ako se tvoj tim i ne plasira finale uvijek možeš kartu prodat i zaradit troduplo.
Bemti kapitalizam.

CroCHEF napisao:The Scarface napisao:Lekcija za ubuduće, uvijek se prijavit kod Uefinog izvlačenja, ako se tvoj tim i ne plasira finale uvijek možeš kartu prodat i zaradit troduplo.
Bemti kapitalizam.
ja uvijek prijavim sve doma, s njihovim oibom pa sta bude

effe__sa napisao:CroCHEF napisao: Eh da imamo neki fan club mogli bi imati vece sanse za dobit kartu...
Pa eto mi u BiH ko eto imamo fan club al za ovu finalnu utakmicu ne spominju da će se nešto organizovat, ma to mora da će oni tek nešto za sljedeću sezonu moći organizovat, jer tek je nastao taj fan club. Al doduše nisam se još učlanio...
A slaba nešto inače ponuda preko agencija za odlazak na finale.....A drugim putevima je sad zajebano doć do ulaznice.

The Scarface napisao:CroCHEF napisao:The Scarface napisao:Lekcija za ubuduće, uvijek se prijavit kod Uefinog izvlačenja, ako se tvoj tim i ne plasira finale uvijek možeš kartu prodat i zaradit troduplo.
Bemti kapitalizam.
ja uvijek prijavim sve doma, s njihovim oibom pa sta bude
Nikad ništa ?

FCB_general napisao:Taj fan klub u Sarajevu, jel da? Šta on sve obuhvaća, sadrži i to?

effe__sa napisao:FCB_general napisao:Taj fan klub u Sarajevu, jel da? Šta on sve obuhvaća, sadrži i to?
Ma eto kao neke povlastice kod organizovanja odlazaka na utakmice, al nemam pojma kad će neku organizovat. Mislim isto da imaju neke povlastice kod kupovine artikala FC Bayerna...
mladjo_dj napisao:prico sam neki dan sa prijateljem iz Munchena i kaze da se karte na crnom trzistu u gradu krecu od 2000 - 3000 kn al naravno njihov je standard daleko bolji od naseg...

The Scarface napisao:mladjo_dj napisao:prico sam neki dan sa prijateljem iz Munchena i kaze da se karte na crnom trzistu u gradu krecu od 2000 - 3000 kn al naravno njihov je standard daleko bolji od naseg...
2000 kn bi čak i pljunuo za tu utakmicu. Jedina jebada mi je što ne znam nikoga tko bi učinio isto.

The Scarface napisao:Ajde mlađo daj neke konkretnije informacije.

Lahm napisao:Rafinha je izjavio da je spreman, da mu ne trebaju utakmice za samopuzdanje jer kako kaže: " Odigrao sam 34 utakmice ove sezone ", imam samopuzdanja" -----, da je spreman na sve, pa ako i treba zaigrati u finalu protiv Engleza.
Na odlazak ne pomišlja, jer je bilo govora da bi mogao napustiti Bayern.
-----
Šta mislite, šta bi bilo bolje ?
Lahma prebaciti na lijevu stranu, Rafinhu na desnu, ili ostaviti Lahma na desnoj, a Contenta ubaciti na lijevu stranu ?
Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju