The Scarface napisao:http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2143190/Gary-Cahill-David-Luiz-winning-fitness-battles.html
Cahill i Luiz počinju sa treninzima sljedeći tjedan.

doro napisao:To sam sve opjevao odavno

In memory of Neutral napisao:Jučer je Bayern s "A" timom popio pet petardu, a oni s rezervama vode.

In memory of Neutral napisao:Svi mi volimo Bayern, to stoji, no neki žele izvući uvijek maksimum, perfekcionisti. Vidiš, da je sve tako lahko i lijepo onda jednostavno nakon svake sezone ostaje isti kadar uz 2-3 kupnje za klupe no od te ljubavi nema ništa. Ja uvijek napadam i napadati ću igrače aBd koji nisu za Bayerna. Da je Bayern tako jak kao što ga predstavljaju neki prošetali bi se cijelom ligom bez problema, osvojili bi i kup i ligu prvaka . Ovako smo drugi u prvenstvu, blamaža u kupu , te imamo šansi za ligu prvaka. I Rummenige i Beckenbauer su ocijenili sinoćnju predstavu nazivom "blamaža" i "katastrofa" pa niko njih ne napada, nego mene napada što sam to isto napisao na jednom običnom forumu.
Pomalo mi dosadno pisati uvijek isto za kadar Bayerna, ali opet se jučer sve vidjelo. Bayern oscilira kao nijedna druga ekipa u Evropi. Recimo ne bi me čudila da pričinimo debakl Chelsea u subotu aBd, ali isto tako da popijemo tricu. To je Bayern ove sezone, pa do čega li je, sigurno ne do mene.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju