Lennon napisao:i sad (nedaj Bože) da ne osvojimo ligu prvaka. dvije godine smo bez trofeja, alo dvije!
i šta znači što spadamo u sam europski vrh po igri ak niš ne osvajamo. 2002/2003 smo ispali iz skupine lige prvaka al smo uzeli prvenstvo i kup!

CroCHEF napisao:znao sam odma da nece dobro proci cim je Jupp izjavio da im nemoze finale LP izbit iz glave...

Lennon napisao:iskoristit ću ovdje priliku i reći - Bayernu trebaju jedan ili dva(!!) klasna stopera. nisam htio kvarit slavlje nakon reala pa počet srat o tome, al govorim cijelo vrijeme - plivamo odotraga još od vremena kad je Lucio otišao. nemamo klasne stopere - niko ne veli da nisu dobri stoperi, al u odnosi na fantastičan vezni red i napad - oni su daaaleko najslabiji dio ekipe. i to već 3-4 godine.
umjesto da prestanemo s štancanjem veznih i napadača koji će grijat klupu (kolko čujem špekulacije) bolje da dopelamo pravog ili prave stopere. da se isprsimo i dovedemo ih. na kraju krajeva zbog tih plivanja odotraga izgubili smo i bundesligu ove i prošle sezone, dok se sjetim Intera prošle i pretprošle godine - lasi mi se dižu! trebamo pojačat obranu i to nek bude primaran cilj ovog ljeta!

Istodobno, Njemačka je i bez pretjerane individualne kvalitete skoro došla do finala 2006. Još malo razmislite o svemu tome.

...jebem ti život..Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju