Lahm napisao:Contento je odigrao zmaj utakmicu, mali nije odigrao više od 900 minuta ove sezone, a odigrao je kao da igra cijelo vrijeme. Ne znam gdje je zapelo za izvođenje onog Olićevog, možda se ovaj htio proslaviti kao njegov drug gospodin Egoist.Kad je prišao onom bjelom sranju od točke, znao sam da nema ništa, ali baš sam znao.
![]()
Mah... teško da možemo opet do finala tako " lako " , Barcelona ide u šoping kao i Real, ne jebe njih možebitno onaj zakon ako dođe, Shity je tu, United sumnjam da će si dozvoliti onako sramotno ( za njih ) ispadanje onda branitelji naslova![]()
, tu će biti i Juventus....
Bit će jako jako teško, još ako ne udarimo na prijelaznom roku i ne dovedemo još par ljudi neki da budu i klasa, pa da prave druck na ove sadašnje, neće biti dobro nikako.

The Scarface napisao:Momčad nam je jednostavno sastavljena od luzera.
Robben je očito najveći choker koji je ikad zaigrao za naš klub. Protiv Dortmunda promaši penal, protiv Reala ima sreće što mu je jedva ušla i sad protiv Chelsea promaši najveći penal u svojoj klupskoj karijeri. Ne bi riječi rekao da ga je bar pošteno opucao. Ne trebam spominjati onu priliku koju je imao u finalu SP-a.
Ovi naš Njemački igrači su također luzeri, ni sa klubom niti sa repkom nikad nisu otišli do kraja. Jednostavno fali onaj karakter koji su Effe i Kahn imali, nemamo jebenog vođu.
Moram pohvaliti Neuera koji ima jebena muda, najbolje izvedeni penal od naših igrača.
Gomeza mi je isto pun qurac više, u prvom poluvremenu je imao match loptu i opet promašio. Poslije toga se nije sastao sa loptom.
Kako dalje ?
Stvarno ne znam, ovo nam je bila jedinstvena šansa stvarno ne znam kako ćemo uspjeti osvojitu ovu LP-a.Niti 5 naslova Njemačke me neće utješiti ako ne osvojimo Lp-a.
Spušili smo sve tri titule te smo naslijedili naslov od Vizekusena. Ovo nam je 5 spušena utakmica u finalima LP-a od 9 te smo i službeno postali luzeri.

Lennon napisao:u ponedjeljak imam ispit, naravno idiot se nisam učio, jer od četvrtka sam u transu. znam da se i vi nebi... i sad sutra opet dok ustanem (ak opće zaspim) dojde mi da se objesim.. stvarno me ovakva depresija nije već dugo nije hvatala. ono iz 2010 s interom i nakon prošlogodišnjeg ispadanja od intera u osmini finala je 0, 0...
a cijelu tekmu sam drhtao i srce mi kucalo, ma kucalo je već od jutra brže...
ko će mi to vratit, taj stres, šok, vrijeme....
e moj Bayern......

FCB_general napisao:Zaboravi finale na dulje vrijeme, prioritet nam mora opet na Njemačku. Toliko se toga uložilo da bi mi sada 3 sezone bili bez Bundeslige, to je totalno nedopustivo. Hvatali smo CL, sve smo sjajno odradili do uzvrata u Madridu i ovog finala.
Lahm je postao luzerski kapetan jer ne može osvojiti ni s Njemačkom ni s Bayernom zlato, Schweini koliko god izgledao kao vođa, ovim promašajem se ukopao što ne bi napravio Effenberg, Rummenigge, Auge i Kaiser.
Shopping kao utjeha i to moramo potrošiti 80 mil. eura barem na pravog ofenzivnog veznog koji zna s loptom čuda raditi i tog napadača koji razara gol i nogomet poput Falcao-a. Nije ni to garancija ničega, ali mora se uvesti to.
Robbenu je zbilja prekretnica bila u finalu sa Španjolskom. Nizozemska je isto kao i Bayern večeras, bila prvak, ima u džepu naslov, a Robben je napravio tada nešto što nakon onakve sezone u Bayernu nitko nije mogao ni zamisliti u 2 šanse s Casillasom.

Miki napisao:Rekoh vam ja - sindrom Bajera smo dozivjeli. Bili u trci za sva 3 trofeja, na kraju nista. Cim je Bujten usao, to je znak poraza, kao i kada Roben sutira penal. Celzi je imao hiljadu faktora srece uz sebe i jednostavno je morao ovo da uzme, jer im se morala vratiti Moskva iz 2008. Ja sam to rekao, a vi ste govorili ne, ne, njima se to vratilo protiv Barse. Evo vidite da nije. Cim je Drogba dao gol, a pogotovo kada je ovaj celavi promasio penal, bio sam siguran 100% da ce Celzi uzeti. Ovo smo izgubili, titulu i kup od Dortmunda smo izgubili, sve smo izgubili. Kad cemo mi opet u finale? Za 150 godina. Koga sada briga sto smo finansijski najstabilniji, sto cemo i dogodine biti jos jaci, ali ce konkurencija biti jos jaca? Koga sada briga za to? I opet se moralo ponoviti da i 3. put za redom Srbin uzme zlatnu medalju. 2008. Vidic, 2010. Stankovic, 2012. Ivanovic.
Sve se nekako poklopilo na stranu Celzija i nemojte da se toliko nervirate. ONI SU OVO JEDNOSTAVNO MORALI OSVOJITI, JER JE BOG TAKO REKAO I VRATIO IM JE ZA MOSKVU, A PROTIV BOGA SE NE MOZE. Imali smo sanse, nismo iskoristili. ROBEN i BUJTEN su gubitnici i pod hitno ih istjerati iz kluba. Donose nam nesrecu. Cim je Bujten usao, popusili smo gol. A, kad je ovaj manijak promasio kao protiv Dortmunda penal, izgubili smo finale LS, kao i ranije trku za titulom. Rodjeni gubitnici, nasljednici Mihaela Balaka, nam ne trebaju. Dosta je bilo. Henes, drijesi kesu, dovodi najbolje sto ima u Evropi.
Jos jedna neuspjesna, propala, susna sezona. Propast. Dzaba sto smo bili nadomak svega, kad se nista ne uzme. Bajerne, volim te svim srcem, ali me boli sto smo postali VJECITO DRUGA EKIPA. Uz Juventus imamo najvise poraza u finalima LS. 4 pobjede, i to kada se desilo, malo ko se i sjeca i 5 poraza. Tuga, brate. Uz to nas Dormund sije u domacim takmicenjima kad god stigne. Tesko je biti navijac Bajerna u zadnje vrijeme. Mnogo bolnih poraza.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju