svi govore Chelsea je zaslužio nakon 2008. i 2009, bla bla. a nisu nikako, al baš nikako igrali. svi redom su bili bolji od njih al eto - osvojili su.
kad će se nama vratiti, da se razumijemo - samo jedan euro-nsalov neće mi vratiti ovo sve božica fortune, jer ona za nas ne postoji, nikad nije i neće. ko će nam vratiti usrani manchester 99, inter 2010 (mada mi je to najmanje tragično) i sad ovo jučer , najtragičnije. redom finala di mi dominiramo brutalo a ništ ne osvajamo. ko će nam vratit taj stres? zar smo mi navijači Bayerna baš ukleti?
igrači dolaze i odlaze, a ja imam nekako osjećaj da ko god dođe u taj Bayern svi redom luzeri, a veliki igrači. nema više dobrog starog Effenberga, koji nakon što Scholl promaši penal uzme loptu i posremi je u mrežu ko na treningu. nema više tih igrača, ko Oli Kahn, pit bull koji pregrizne loptu a ne da ju samo obrani, nema više sambe Elbera koji petama zabija bolje nek neki danas nogom. nema ih više. možda i nisu to bili igrači kvalitetniji od ovih današnjih, al su imali srce, i taman da smo i bili slabiji nadoknadili su to srcem i mi smo bili Bayern-spremni ustati iz mrtvih bilo kad, jer smo imli te igrače.
a ne kao jučer, ne da smo bili slabiji, nismo trebali ustajat iz mrtvih... samo smo trebali mirno privest kraju 3 minute...3 jebene minute!