(19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (19/05/2012) FINALE DAHOAM!!!

PostPostao/la Lizarazu » 20 svi 2012, 10:27

CroCHEF napisao:Citam da se ljudi cude samo zasto Tymo nije pucao penale posto je glavno izvodjac/kapetan u Ukrajini ipak bi on trebo imat MUDA.

Nista ne citam, nisam jos otvorio ni jednu njemacku stranicu. I necu!
Ali, negdje sam sinoc cuo da je Olic izjavio kako Kroos i Tymo nisu htjeli pucati, pa je onda on preuzeo odgovornost.
Koliko je istinito, ne znam.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la dbriseva » 20 svi 2012, 10:31

Miki napisao:
Speedy napisao:Moram priznati da si me Miki iznenadio s ovim komentarom! Bravo! :bravo:

Koliko god ja njih osporavao ranije i koliko god cu ih osporavati u buducnosti, Bajern je moja ljubav i to se nece promijeniti. Svima nam je tesko, ali se ovaj poraz jednostavno mora prihvatiti. Visa sila je tako odredila, a kada je tako, ti si tu nemocan. Izvedemo 20 kornera i nista, a oni 1 i daju gol koji im donosi penale i titulu. Forumasi, je li vam to dovoljan podatak da je jednostavno tako moralo biti i nikako drugacije??? Imali smo sijaset sansi, penal, ali dzaba kad se ne da i mozes se jebati.

Je l' se sjecate uz koliki dozu srece je Celzi prosao Napolija, Benfiku, a tek Barselonu i nas? Valjda je suvise ocigledno koliko im se sve redom namjestalo da uzmu tog klempavog. Imali su srecu u sva ta 4 duela, a sto rece moj profesor latinskog 'Bolje se roditi bez muda, nego bez srece'. A, Roben i Bujten su rodjeni i bez jednog i bez drugog. Necu vise da ih diram. A, tu mi je najvise zao Svajnija, nase legende. Robena bih zbog svega otjerao milion km od kluba, a vjerujte da bih sa Svajnijem ovog momenta potpisao dozivotni ugovor, da sam na mjestu Henesa. Pa on je dijete Bajerna i kada sam vidio kako place, steglo mi se oko srca. Veliki igraci su masili penale i ranije. Sada je nazalost dosao i Svajnijev red. Ali, vratice mu se to, ako Bog da.

Budite ponosni sto navijate za najcistiji klub u Evropi (bez muljaza, prljavog arapskog, ruskog, americkog novca), sto navijate za klub pravih vrijednosti, sa dugom i bogatom tradicijom i u buducnosti jos bogatijom. Budite srecni sto ste na neki nacin dio velike Bajernove porodice. Pali smo, ali dicemo se. To je odlika velikih.Ja vam garantujem da ce narednih godina ovaj Celzi nece vidjeti u Evropi. Sada su uzeli titulu i nece za narednih 300 godina, a nasa era tek pocinje. Jednog dana cete shvatiti zasto smo 'morali' izgubiti sve ovo, a to ce biti kada budemo najmocniji u Evropi. A, to ce biti vrlo brzo, sa vjerom u Boga.

ovo mi ide na status, suze su mi u ocima
Budite ponosni sto navijate za najcistiji klub u Evropi (bez muljaza, prljavog arapskog, ruskog, americkog novca), sto navijate za klub pravih vrijednosti, sa dugom i bogatom tradicijom i u buducnosti jos bogatijom. Budite srecni sto ste na neki nacin dio velike Bajernove porodice. Pali smo, ali dicemo se. To je odlika velikih.Ja vam garantujem da ce narednih godina ovaj Celzi nece vidjeti u Evropi. Sada su uzeli titulu i nece za narednih 300 godina, a nasa era tek pocinje. Jednog dana cete shvatiti zasto smo 'morali' izgubiti sve ovo, a to ce biti kada budemo najmocniji u Evropi. A, to ce biti vrlo brzo, sa vjerom u Boga.
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 20 svi 2012, 10:35

Lucimar napisao:ljudi nemojte molim vas pricat da je celzi nezasluzeno osvojio finale

CELZI JE ZASLUZENO OSVOJIO FINALE

cak i njihovi navijaci i igraci kazu da nisu zasluzili da je sreca bila na njihovoj strani
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 20 svi 2012, 10:37

CroCHEF napisao:cak i njihovi navijaci i igraci kazu da nisu zasluzili da je sreca bila na njihovoj strani

Molim te, ako mi možeš dati link, da mogu spustiti neke ljude ( ne ovdje da se razumijemo ) koji samo pljuju po Bayernu.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la nele-BHF » 20 svi 2012, 10:41

Lahm napisao:
CroCHEF napisao:cak i njihovi navijaci i igraci kazu da nisu zasluzili da je sreca bila na njihovoj strani

Molim te, ako mi možeš dati link, da mogu spustiti neke ljude ( ne ovdje da se razumijemo ) koji samo pljuju po Bayernu.

Ne razumijem stvarno kako imaš snage i volje za takve stvari... :(
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 20 svi 2012, 10:42

Lahm napisao:

http://sportske.jutarnji.hr/lampard--tr ... -/1029326/

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 20 svi 2012, 10:49

I da, neda mi se branit nikog... ali i Messi je fulo penal protiv Chelsea pa ga Barca nece prodat. :a045:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 20 svi 2012, 10:55

nele-BHF napisao:Ne razumijem stvarno kako imaš snage i volje za takve stvari... :(

Ah... moram, kod mene će se sada naći hrpa ljudi koji će pljuvati Bayernov put do finala, samo finale i cijelokupnu sezonu, a na takve sam alergičan,( neću se moći vječno skrivati od tih ljudi ) i jedini način je taj da se dobro naoružam svime i svačime pa da im onda fino spustim kako treba.

@Chef
Hvala.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la GrleREB » 20 svi 2012, 11:13

dbriseva napisao:Bila je to sudbina! Zaista puno vjerujem u te stvari. I molim se puno. Ovo je davno bilo zapisano da će se dogoditi. Bog je divan!
drogba

Nazovi je sudbina, nazovi je karma nazovi je vjera, nazovi je kako god hoćeš. To je bilo na strani Chelsea otkad je Di Matteo preuzeo klub. Evo vam primjeri:

- lopta kao da začarano ne želi u njihov gol, koliko god da pucao po njima (Napoli, Benfica, Barcelona i Bayern)
- mi uspijemo dati gol i ja si mislim: uspjeli smo protic sudbine ... oni nam ga uvale iz jedine prilike na tekmi, a korner je bio samo zbog toga što se pizda od Torresa glubio faul i Contento nije odmah reagirao.
- promašimo jedanaesterac u odlučujućem trenutnku kada se Chealsea ne bi vratio,
- Chech je pogodio svaki put stranu kod naših penala ... nikada to nisam vidio od kad pratim nogomet
- igrtači Chealsea pucali su penale (osim prvog) sa takvim rizikom da je čudo da nisu fulali niti jednog
- naši penali nisu loše pucani (robbenov je) ali šta ćeš kad ovaj Cech pogađa stranu Božjiom pomoći

Sreća prati hrabre ... možda je tu problem, mi imamo previše neodlučnih u ekipi kada je najpotrebnije. To se jasno vidi da lako pobijeđujemo utakmice u kojima vodimo, a redovito gubimo one koje su neriješene ili mi primimo prvi gol. Treba nam mudonja u ekipi da bi protivnicima mogli jebat mater u finalima :a045:

Slijedeći put kada izađemo na teren moramo znati da ćemo pobijediti, a ne sumnjati. Ovdje ne mislim samo na igrače već se to odnosi i na forumaše - previše sumnje u našim redovima. Nesmije biti sumnje, nesmije biti straha. Treba se osjećati kao i kada smo gubili 3:0 protiv Manchestera ili kada smo gubili protiv REala 2:0. Jednostavno znaš da nije bitno da li ćeš još primiti koji gol jer jednostavno znaš da ćeš zabiti jedan više.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Hantraga » 20 svi 2012, 11:27

Evo ljudi ja cu baciti jednu prognozu: OSVAJAMO LP ZA DVIJE GODINE!

Zasto?
Jednostavno je. Nakon ovakvih poraza u finalima, za dvije godine se to vraca.
Mi '99 izgubimo nesretno, 2001. osvojimo.
Milan 2005. izgubi nesretno, 2007 osvoji.

2014. - NASA GODINA!

Mada se ne bih bunio da i sljedece godine uzmemo. :mrgreen:
BUNDESLIGA - Fudbalski NBA
Hantraga
JetSet

PostPostao/la The Scarface » 20 svi 2012, 11:28

Slika

:bravo:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 20 svi 2012, 11:37

a daj, suze na očima kad vidim sliku Uli Hoenesa i žene kako ga tješi.. drži se Uli, ti si Bayern.. Hvala Ti kaj si stalno ovdje! i tebi i KHR, i Kaiseru. niste zaslužili ovo, isto kao što ni mi nismo..
jel se slažete ovdje na forumu, ja govorim već otkako znam za sebe da ljevačar nebre pucat penal, nebre i nebre... i to ću uvijek ponavljat.
nadam se da u budućnosti Gomez izvodi penale, čovjek jedini pokazao sigurnost i u Madridu i ovdje.. tako se puca penal. niska, jako plasiranau donji lijevi golmanov kut. i taman da i pogodi stranu ko Cech jučer Gomezu, može se jebat!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la dbriseva » 20 svi 2012, 12:01

http://www.sport.de/medien/fussball/cha ... chelt.html
Hoeneß: "Ich möchte jetzt keine Mannschaftskritik machen. Ich habe schon ein paar Dinge gesehen, die mir nicht gefallen haben. Aber es hat keinen Sinn, das an diesem Abend zu diskutieren." = vidio sam par stvari koje mi se nisu svidjale

Hoeneß: "So ist es. Aber vielleicht müssen wir uns fragen, warum es so passiert ist, ob das die Spieler sind, die das erzwingen. Ob wir davon genug haben. Ich habe heute keinen Jens Jeremies gesehen, der schon beim Einlaufen den Gegner in die Waden beißt. Wir können nicht sagen, alles ist in Ordnung, wenn wir dreimal Zweiter sind. Ich bin nicht derjenige, der das so hinnimmt. Einmal kann das passieren, aber zweimal, dreimal..." mozda se moramo pitati, zasto se tako desilo, da li su to igraci koji ce prisliti da pobijedimo, da li imamo dovoljno takvih. danas nisam vidio jednog jensa jeremiesa koji vec pri izlazu na teren grize po nogama. ne mozemo reci sve je ok ako smo 3x drugi. nisam taj koji ce to prihvatiti, jednom se moze desiti, ali ne 2x, 3x.
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Red passion » 20 svi 2012, 12:12

The Scarface napisao:Slika

Nisam ja uzalud noćas spominjao Jeremiesa i ekipu s prijelaza tisućljeća...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 20 svi 2012, 12:24

Thomas Müller (Bayern München): "So ist Fußball, wir haben es in der Vergangenheit schon öfter gesehen, dass am Ende nicht der verdiente Sieger mit dem Pokal dasteht. Das ist schwer in Worte zu fassen. Aber Fußball ist auch nicht alles im Leben."

Dobro je to Tomica rekao ali meni je i dalje jebeno teško. smile44
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012