Transferi i špekulacije u Bundesligi

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije u Bundesligi

PostPostao/la Speedy » 30 lip 2009, 16:49

Sluzbeno potvrđeno i na njihovoj stranici. Nisam ovo ocekivao. Bio sam uvjeren da ce na kraju ostati u Herthi...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la ankujund » 30 lip 2009, 22:10

a po svim pricama Simunica je uvridilo sta uprava misli da on nece odigat na razini lanjske godine..al ko ce znat sta je stvarno razlog,mozda mu je dosadilo,trazi novi izazov,mozda mu ekipa vise ne odgovara...ko zna.sritno mu u novom klubu!
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 01 srp 2009, 07:37

Koji je to dan što se tiće transfera za Bundesligu bio. Tišina i odjadanput boom, koda su se dogovorili. Šimunič u Hoffenheim, Ba u Stuttgart, Ze u HSV - prejebeno.

Sad me još zanima kaj će Hoffenheim po pitanju napada. Nisam mislil da će prodat Ba jer sam brijo da će tražiti više novaca te da to Stuttgart neće biti voljan platiti. Sve je sad kod njih moguće, za mene su šanse 50/50 šta se tiće dovođenja novog napadača, možda da a možda i ne. I to ne zato kaj nemaju novaca nego zato kaj neznam koju će igrat taktiku. Već imaju Vedu, Obasija, ovog novog Tagoea te Welingtona a i na krilima su dobro pokriveni. Pošto je to 4 napadača lako je moguće da nikog više nedovedu nego daju priliku ovima koji su tu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 01 srp 2009, 07:46

Hertha je sa ovim transferom Šimunića dobila tih 5 milja koji su im trebali da pokrpaju rupe u budžetu. Još im je ostalo 2 miljona za pojačanja. Sad je još pitanje da li će Kacar ostati u klubu - za njihovo dobro nadam se da oće, ali bolje bi za mene bilo da se i njega riješe te da sav ŠPEK napusti to smeće od kluba. Znači sad su ih napustili, Voronin, Pantelić te Šimunića. Na kaj će to izgledati slijedeće godine pitaj Boga. Raffael bi trebao biti udarna Špica :lol: ne bi se čudil da mutavci ponovo dovedu Wichniareka. Također se bilo pričalo da je Friedrich na prodaju, mislim da se njemu trenutačno bljuje i da bi on na silu htio napustiti klub, jedino kaj ga tam drži je jako dobra plača.

I to smeće meni ide u kup uefa!!! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 01 srp 2009, 08:13

anton 1983 napisao:I to smeće meni ide u kup uefa!!! :neee:

Budi sretan sto Hertha nije uhvatila LP! :mig: Ovako s Stuttgartom Bundesliga ima realne sanse da ima tri predstavnika u LP!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 06 srp 2009, 18:10

Perfekt: Arango wechselt nach Mönchengladbach
Prešao Arrango i službeno u M'Gladbach :cool:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 09 srp 2009, 09:10

Metzelder se spominje u kontekstu Herthe. Iako nijemac ima jos samo jednu godinu ugovora s Realom po meni je ovaj transfer tesko ostvariv, mozda dođe sljedece bez odstete...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 10 srp 2009, 08:05

Prvo Stuttgart želi dovesti Hleba - ništa od toga, pa sad propadnu i transfer Jovetića kao i transfer Ba, pa nam sad žele zamazati oči sa Huntelaarom. HSV je navodno bio blizu potpisivanja ugovora sa Bergom, ali sada naranvo opet je problem u odšteti, opet od toga nebu bilo ništa. Wolfsburg se dovodio u kontakt sa svim napadačima u europi koji bi mogli napustiti klub, te također niko nije došo...U zadnje vrijeme samo velike najave i na kraju samo velika razočarenja...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 10 srp 2009, 08:08

Nek Stuttgart dovede Berga i ja zadovoljan. Oni igraju u LP, sigurno će tamo napredovat, a nije preskup. Odličan bi to bio posao i za igrača i za klub.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Francky boy » 10 srp 2009, 08:10

Ma dovest će HSV ovog Berga.Nešto slično ko sa Pranjićem.Malo će se natezati i na kraju će se dogovoriti.Inače Berg je sve dogovorio sa HSv-om.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 10 srp 2009, 08:10

murta6 napisao:Nek Stuttgart dovede Berga i ja zadovoljan. Oni igraju u LP, sigurno će tamo napredovat, a nije preskup. Odličan bi to bio posao i za igrača i za klub.

JA bi rađe da ide u HSV - taj Stuttgart nikada nepogodi sa igračem - pogleč Maricu, največi transfer u povjesti a kita milanova, oni bi trebali nekoga malo iskusnijeg i koji je več igrao u jačoj ligi, a ovaj Berg mi je baš profil igrača za HSV...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 10 srp 2009, 08:17

To je istina, al sumnjam da će oni još nekog napadača dovest(bar ne za te pare), imaju Guererra, Petrića i Eliju. Stuttgart treba napadača i ima para. Makar nije ni skup taj Berg, košto bi po mojoj slobodnoj procjeni 8 milja €. U Bundesligi najradije uz Berga volio vidjeti Pogrebnyaka. On ne bi košto više od 6 milja € jer mu ugovor ističe za 6 mjeseci. Možda se već i s nekim dogovorio, a da javnost ne zna.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 13 srp 2009, 13:34

Kad sam ovo procitao stvarno mi je doslo da zaplacem! :neee:

Hertha BSC: 2 Millionen für Transfers
Die Hertha plagen Verletzungssorgen. Steve van Berger, Maximilian Nicu, Amine Chermiti, Sascha Bigalke und Shervin Radjabali-Fardi fehlen derzeit. Derweil schaut sich der Club auf dem Transfermarkt um. Manager Michael Preetz, der in der Sommerpause Dieter Hoeneß abgelöst hat, teilte mit, das Hertha noch einen Innenverteidiger sucht. Präsident Werner Gegenbauer verriet in Stegersbach, dass für weitere "Neue" noch rund 2 bis 2,5 Millionen Euro zur Verfügung stehen. Bisher hat der Hauptstadt-Club in Rückkehrer Artur Wichniarek (Bielefeld) und Christoph Janker (Hoffenheim) nur zwei Profis verpflichtet.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la nele-BHF » 17 srp 2009, 22:35

Nakon što se naš Vedad Ibišević uspješno oporavio od povrede, i kad su navijači Hoffenheima pomislili da će i naredne sezone nastaviti s radostima, Arsen Wenger je odlučio da im uništi snove. Naime, francuski stručnjak je odlučio u svoje redove dovesti Dembu Ba.

Senegalac rođen u Parizu zapao je za oko menadžeru Arsenala koji ga po svaku cijenu želi dovesti na Emirates stadion kao zamjenu za odbjeglog Emanuela Adebayora.

Demba Ba je prošle sezone u dresu Hoffenheima postigao 14 golova, i bio je jedan od najboljih igrača najvećeg iznenađenja prošlogodišnje bundesligaške sezone, te je zapao za oko mnogim klubovima.

Arsen Wenger se nada da će njegovi pariški prijatelji odigrati ključnu ulogu u dovođenju Dembe u Arsenal, a igračev menadžer je rekao da se ponuda Arsenala ne odbija, jer ona se dobija samo jednom u životu. Demba Ba se zasad nije oglasio, a u narednih nekoliko dana znat će se više o ovom potencijalnom transferu.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 17 srp 2009, 22:36

Nurdin Hrustić potpisao za Bochum

Nurdin Hrustić potpisao je trogodišnji ugovor s njemačkim Bochumom.

Još jedan bosansko-hercegovački nogometaš će od naredne sezone nastupati u njemačkoj Bundesligi.

Nurdin Hrustić rođen je u Zvorniku 1988. godine, trenutno živi u Jacksonvillu na Floridi, no boravište će uskoro promijeniti kada preseli u Njemačku gdje bi u naredne tri sezone trebao nositi dres Bochuma.

Hrustić igra na poziciji braniča i u SAD-u je već pobrao dosta nagrada zbog zapaženih nastupa u dresu Wolfson High Schoola i Jacksonvillea.

Bochum je na vrijeme prepoznao Nurdinov kvalitet, tako da će Zvorničanin napustiti koledž kako bi profesionalno igrao nogomet u jednoj od najjačih svjetskih liga gdje će ujedno biti pred očima bh. izborniku Blaževiću kojem bi u obrambenoj liniji svakako dobro došao još jedan kvalitetan igrač.

Nakon tri tjedna provedena na probi u Dortmundu Hrustića je za samo jedan dan upecao Bochum.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva