Lucimar napisao:po toj teoriji je gomez najlimitiraniji igrac na svijetu
i to i jeste tacno
miler je za njega ronaldo (pravi) sto se tice tehnike
anton 1983 napisao:Lucimar napisao:po toj teoriji je gomez najlimitiraniji igrac na svijetu
i to i jeste tacno
Yep, pa i je....Samo uloga njih dvojice u ekipi je drugačija, pa Gomez za svoj način igranja nogometa neke stvari i nemora znati...Sve kaj on mora znati je šus, postavljanje i građenje. Tehnika kod jako puno napadača i ne igra neku ulogu ak me razmeš...
Kad pričamo o Mulleru onda pričamo o krilu - on je po meni nekak najbliže igraču koji se zove kuyt koji svoju nevaljanost nadoknađuje na druge načine - za kuyta nikad niko nije reko da je svjetska klasa...

anton 1983 napisao:Jebote do kud smo mi došli da neželimo Džeku u Bayernu i da teramo Robbena iz kluba!![]()
Kaj se tiće Mullera on je za mene brutalno limitiran igrač sa iznimno velikim kapacitetom gnoja u svojim nogama. To što njemu uspjeva je zavidna količina slučajnosti i sreće koja se rijetko nađe u jednom igraču. Tako lošu sezonu koprošlu on je odigrao samo što ga Gnoj nije htio, a ne zato što mu nisu išli driblinzi i takve pizdarije. On je u formi kad ga gnoj oće, pa se nadam da će tako ponovo biti slijedeće sezone...

Lucimar napisao:po toj teoriji je gomez najlimitiraniji igrac na svijetu
i to i jeste tacno

Lucimar napisao:haha pa gdje ti je alaba u ovoj ekipi ?
i usput receno sta ce nam koji K diego, opet je to polovan igrac, ako nije bio za nas posle werdera nije ni sad
nikad necu prebolit, van der varta, diega i ozila, jedan je moro biti nas

doro napisao:pretjeruješ jel mulac ima lucidnost i bolji je tehničar 5 puta od kuyta koji je čisti platipus al vredan igrač po zalaganju..mulca jebe ta završnica najviše i tu se spetlja kao u jučer u Elfu al to je problem još uvjek sa glavom
anton 1983 napisao:Sad kad vidim da lavezzi ide u PSG, sve mi je jasTno![]()
No mislim da je vrijeme da sjebemo te predrasude i da počnemo kupovati igrače koji nama nisu tipični. Da ga jebeš tehničkim Portugalcima i Španjolcima, naš nogomet mora odgovarati. Ako je onaj mutavi ferguson dopelal i Andersona i čikarita i Nanija, onda i mi moramo probati sa takvim konjima ako postoji igrač koji nam treba...više se nemremo ograđivati sa time da takav igrač zbog svog mentaliteta kod nas nemre uspjeti. jebiga, na taj način si smanjujemo pun kurac tržište, a to nije dobro. Brazilce i Argentince koji nisu igrali u europi još morem prožvakati, ali ovo se mora poćet mjenjat...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost