Murta napisao:Španjolci su KONAČNO USPJELI! 6 veznih igrača, BEZ NAPADAČA. Radost bespotrebnog pimplanja s loptom.

Cro FCB_general napisao:Inače, za Talijane sam navijao jer ni sam nisam mogao vjerovati da su oni igrali nogomet. I da... Svi ti vaši neki tzv. 'stari' sustavi igre danas drmaju nogometom. Italija s 3-5-2 u stilu Napolija mljela Španjolsku prvih 45 minuta. Sve može igrati ako se hoće.

FCB_general napisao:Stvarno, danas što sam imao vidjeti je uništavanje nogometa od strane Španjolske. Na mjesu Llorentea bi odmah napustio Euro i otišao kući u Baskiju. Sramota da pored njega, Negreda, Torresa i Mate igra čobančina sredine terena.
Inače, za Talijane sam navijao jer ni sam nisam mogao vjerovati da su oni igrali nogomet. I da... Svi ti vaši neki tzv. 'stari' sustavi igre danas drmaju nogometom. Italija s 3-5-2 u stilu Napolija mljela Španjolsku prvih 45 minuta. Sve može igrati ako se hoće.
Ovo je za ubit se... Atmosfera ludnica, vodimo 2:1, ma potrgan sam. Be i Ha svaki po jedan gol.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju