Nažalost čast najpametnijeg na ovom forumu si nemrem pripisati. Tu ima preveč pametnih forumaša, kada je u pitanju Bayern i u većini slučajeva dolazi do razmjera u mišljenjima kod kojih obje strane jako dobro i argumentirano podupru svoju tvrdnju...
Da am pametniji od jednog Lize ili cruza ili Scara ili generala kada je Bayern u pitanju, to definitivno nisam. ta vremena su prošla jer su sada informacije dostupne svima, a ja više neam dovoljno energije i vremena da bi bi bio onakav kakav sam bio prije 5-6 godina...
Žao mi je samo što ovaj forum nije napravljen kada sam bio mlađi prije nekih 7-8 godina sa ovom istom ekipom jer sam ziher da bi tada ova škadra već redovno odlazila na tekme i imala svoj fan club...
To što ja imam takvu reputaciju je plod toga jer sam najaktivniji i kak vi velite duša ovog foruma i ono što mene krasi ili bolje rečeno, što me krasilo

je činjenica da sam se sa svima bio spreman uhvatiti u koštac i potražiti jako puno informacija te ih ovdje prenijeti. Danas ja to više u toj količini neradim i sada je došlo vrijeme da ja budem taj koji postavlja pitanja, a ne da pitanja budu postavljena meni jer sam ziher da jedan Scar ili CroCHEF posjeduju puno više informacija od mene...
jebote kad se sjetim nekada sam znao kadrove od 50 klubova u europi, bar 20 igrača, gledati po 8 tekmi svaki vikend i redovno sažetke svih velikih liga. Znal sam o Liverpoolu kolko i sam navijač LiverGnoja...E tad sam bio najpametniji

al ta vremena su prošla...Danas ja samo sa vama komentiram i iznosim svoje mišljenje te ga u toj mjeri kao prije sigurno neželim nametnuti....