UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: UEFA EURO 2012

PostPostao/la doro » 22 lip 2012, 21:02

E to je to vi ne zabite 5 zicera a ovi iz brutalne greške...schweini i schurrle katastrofa dodavanja imaju i treba ih izvadit van...al evo Dojče blitz-kriege i 4:1 :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 22 lip 2012, 21:36

Šta su se ovo raspucali čovječe? :shock: Čuj 6 golova? :lol:

Tekma odlična, uživanje. :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 22 lip 2012, 21:41

Ajde da više ne vidim to smeče antinogometno grčko...nogomet im je kao i država sranje koji gnojevi iz ničega daju 2 gola..mrš cigani!

Svi golovi od Elfa su odlični i atraktivni jedino me brine igra Schweini-ja jer tako više nesme igrat bi pod razno...ozil nogometni genije jedino kaj mu fali i da zabi tu je premekan.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 22 lip 2012, 23:38

Njemačka ipak očekivano, premda je Samaras se pobrinuo za dramu i uzbudljivost. Grčka se na kraju polomila. 4:2, zbilja fantastična utakmica puna prilika.

Reus... Da nije onakav u Bundesligi bio, rekao bi koja panjčina od igrača kad se pogleda što je sve promašio. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 23 lip 2012, 00:47

Deutschland dominiert :smajl007: :smajl007: :smajl007: :smajl007:

Večeras je Loew pogodio s promjenama u timu, Elf je od početka žestoko krenuo, pleo mrežu, pleo i na kraju ga Lahm zabi (odlična partija njegova).

Klose ga zabio i to je bitno, Ozil večeras konačno odigrao na visokom nivou. A zaista se kao pravi vođa i vrlo bitan igrač pokazuje Khedira, nekako mi je on baš pravi lider ovog tima, a eto večeras je zabio i efektan pogodak.

Protiv Grčke jeste Elf bio favorit, ali ipak nije lako Grcima zabit 4 komada i dugo im nije niko zabio ovoliko golova. Elf nije gubio živce ni u prelomnim trenucima utakmice, nakon izjednačenja brzo je zabijen pogodak i uglavnom je Grčka izdominirana. Neke se stvari pred polufinale ipak moraju popravit, jer golovi su bili jeftini. Iako je onaj penal bio smijurija i totalna glupost sudije Skomine.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 23 lip 2012, 02:07

LuctL napisao:Zanima me jesu li pojedini forumaši (cruz :mrgreen: ) promjenili mišljenje od Khediri? Aludiram na jednu daavnu raspravu: Khedira-Gustavo.

I, na priče da je Khedira mesar bez tehnike, a Gustavo tehnički potkovan.

ma ne može se moje mišljenje glede khedire nikako promjeniti brate ;)

mislim, bez dvojbe je koristan igrač, zato i igra u realu!
i svakoj ekipi treba takvih boraca.

što se tiče ove tekme: "one swallow doesn't make a summer" ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 23 lip 2012, 07:35

Bez obzira na veliku pobjedu i dominaciju, sinocnja igra mi se nije pretjerano svidjela, narocitu u sredini terena i po krilima. Schweini je bio KRIMINALNO los, ne pamtim kada je zadnji puta imao toliko gresaka i netocnih pasova. S druge strane, Reus i Schurrle su i bili dobri prema naprijed, istina da se je Reus izmasao ali prema nazad su bili jako losi i u nekoliko navrata zbog njihovog srljanja i izgubljenih lopti grci su opasno zaprijetili. Brijem da je to i razlog zasto njih dvojica nisu dobili priliku u prve tri tekme jer su momcadi bile daleko kvalitetnije prema naprijed od grka.

Nadalje, Klose ko Klose, tipicni njegov gol u nastavku ali taj gol ide vise na dusu grckom vrataru. Ali sveukupno je odigrao dobru tekmu iako je u prvom djelu meni bio jako los.

U sljedecoj tekmi treba pripaziti da se ne dogodi slucaj kao protiv Grcke jer ce to protivnik znati itekako kazniti.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la doro » 23 lip 2012, 10:50

FCB_general napisao:Njemačka ipak očekivano, premda je Samaras se pobrinuo za dramu i uzbudljivost. Grčka se na kraju polomila. 4:2, zbilja fantastična utakmica puna prilika.

Reus... Da nije onakav u Bundesligi bio, rekao bi koja panjčina od igrača kad se pogleda što je sve promašio. :mrgreen:

Nije se samaras za to pobrinuo nego ovaj kranjski debilček koji je imao 3 brutalne teške greške na ovoj utakmici i uz starke daleko najlošiji sudac.1. samara s je na tekmi napravi 1 crveni i 2 žuta kartona a prošo samo sa 1 žutim i to jedva 2. taj isti ružni smrad daje gol nakon što je povuko s leđa boatenga za dres jedno pola metra ga nategnuo i zato ga prestigo i dao neregularan gol i na kraju 3.penal živa smijurija napucana ruka s leđa koja stoji okomito uz tijelo nema govora o penalu!

Kod Elfa schweini brutalno loš kao schurrle koji je bezeveze gubio lopte na krilu i 2 puta namjestio grcima kontru....treba biti iskren i reći da su Njemci uz 4 gola fulali i 5 zicera al pričat da igra ne valja je u najmanju ruku smješno jer treba bunkeru dat 4 gola...Ozil defintivno uz khediru i našeg Lahma najjači igrači.

Dajte na sad englesku da se igramo ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 23 lip 2012, 11:35

LuctL napisao:
cruz napisao:što se tiče ove tekme: "one swallow doesn't make a summer" ;)

A, nisam mislio samo na ovu tekmu, već cjelokupno prvenstvo do sada. Ne mogu ti reći koliko me podsjeća na Schweinsteigera pod palicom van Gaala. Nema za njega izgubljene lopte, a sudjeluje u napadu brutalno puno za jednog defanzivca.

Ono čega me najviše starh je to da za koju godinu (1-2) ne bude bolji nego što je Swinjče ikad bio ili će biti. A, nije da je na lošem putu.

Khedira je limitiran igrač i nikad neće biti na Schweinijevoj razini, njih svijetovi dijele što se tiče baratanja sa loptom.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 23 lip 2012, 13:06

Što se tiče tehničke potkovanosti Schweini je možda bolji od Khedire i znamo koliko u Bayernu Schweini vrijedi i koliko je protekli godina uvijek značio za njemačku repku. Ali Khedira je strašno napredovao, on je bljesnuo na Mundijalu 2010. god. i ostvarivao stalni napredak, on sad ima konstantu i kao što sam već napisao on se čini sada kao pravi vođa ove ekipe, kao pravi lider. I sinoć je Sami krpio sve moguće rupe, bio je rastrčan, naprijed zna strašno dobro i brzo povući loptu, jednostavno on trenutno i prema naprijed i u defanzivi više doprinosi igri Elf-a nego što to čini Bastian. Još je u stanju da se ubaci i gol zabije (sinoć fantastičan gol), to često i u Realu čini. Pas mu je dobar, već duži period igra konstantno dobro. Khedira je ostavio i najbolji utisak na ovom prvenstvu, a odmah uz njega idu Hummels, Lahm, pa evo sad i Ozil dolazi do visokog nivoa igre po kojem nam je poznat.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 23 lip 2012, 14:08

doro napisao:
FCB_general napisao:Njemačka ipak očekivano, premda je Samaras se pobrinuo za dramu i uzbudljivost. Grčka se na kraju polomila. 4:2, zbilja fantastična utakmica puna prilika.

Nije se samaras za to pobrinuo nego ovaj kranjski debilček koji je imao 3 brutalne teške greške na ovoj utakmici i uz starke daleko najlošiji sudac.1. samara s je na tekmi napravi 1 crveni i 2 žuta kartona a prošo samo sa 1 žutim i to jedva 2. taj isti ružni smrad daje gol nakon što je povuko s leđa boatenga za dres jedno pola metra ga nategnuo i zato ga prestigo i dao neregularan gol i na kraju 3.penal živa smijurija napucana ruka s leđa koja stoji okomito uz tijelo nema govora o penalu!

Kod Elfa schweini brutalno loš kao schurrle koji je bezeveze gubio lopte na krilu i 2 puta namjestio grcima kontru....treba biti iskren i reći da su Njemci uz 4 gola fulali i 5 zicera al pričat da igra ne valja je u najmanju ruku smješno jer treba bunkeru dat 4 gola...Ozil defintivno uz khediru i našeg Lahma najjači igrači.

Dajte na sad englesku da se igramo ;)

Utakmica je odlična, a Njemačka je dobro prošla s obzirom koliko je promašivala i komplicirala.

Golovi Grčke regularni. Em je čist penal, em je Samaras odlično zabio. Da je kojim slučajem bilo 1:1 i penal za Grčku, što bi ga ovaj sudio Grcima, vidio bi samo... :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 23 lip 2012, 14:19

što se tiče khedire, da me se ne shvati pogrešno, blago momčadi koja ga ima! Malo je u nekim stvarima 'limitiran' (cit. Scar), ali s druge strane koji to igrač nema manu..

Što se tekme tiče, Jogi me je pozitivno iznenadio, promjenio komplet napad, ali s razlogom, jer je reusom, kloseom i schurleom dobio tehnički duplo jači napad, ali je time i rizikovo kontra napade.
Isplatilo se, i iskreno mene ne iznenađuje broj golova što su zabili, već 2 što su primili protiv onakvog protivnika.
Švabe gaze i oni su po meni jači i od italije i engleske. Dakle put ka finalu protiv francuske ( :D ) je otvoren!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 23 lip 2012, 14:42

Danas vrlo jednostavna stvar odlučuje ko prolazi.

Benzema.

Ako taj jado bude igrao, Francuzi nažalost ispadaju.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 23 lip 2012, 14:51

cruz napisao:što se tiče khedire, da me se ne shvati pogrešno, blago momčadi koja ga ima! Malo je u nekim stvarima 'limitiran' (cit. Scar), ali s druge strane koji to igrač nema manu..

Što se tekme tiče, Jogi me je pozitivno iznenadio, promjenio komplet napad, ali s razlogom, jer je reusom, kloseom i schurleom dobio tehnički duplo jači napad, ali je time i rizikovo kontra napade.
Isplatilo se, i iskreno mene ne iznenađuje broj golova što su zabili, već 2 što su primili protiv onakvog protivnika.
Švabe gaze i oni su po meni jači i od italije i engleske. Dakle put ka finalu protiv francuske ( :D ) je otvoren!

Da primili 2 nereguralna gola....1 gol grčke se ne vidi sa kamereom al beusan je doforao kameru od nazad gdje se vidi natezanje dresa nad botaengom jedno 40cm i tako ga je samaras prestigao uglavnom teška greška suca jel je to jasno vidio i pustio a 2 penal je suđen samo jel je bilo 4:1 da je bilo 1:1 nema šanse i u analizi su rekli da je penal dvojben zato FCB general ne kaki bezeveze ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 23 lip 2012, 14:54

nele-BHF napisao:Danas vrlo jednostavna stvar odlučuje ko prolazi.

Benzema.

Ako taj jado bude igrao, Francuzi nažalost ispadaju.

Frajer je za kurac al ima 1 stavr a ta je da uvjek 1 od favorita ispadne u 1/4,Elf prošo,portugal također a između digića i engleza nema favorita te nam ostaje još samo španjolska ;)

žabari ako odigraju svoju najbolju tekmu i puno ne fulavaju imaju šanse izbacit furiju...danas puno očekujem od ribery-a :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva