UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: UEFA EURO 2012

PostPostao/la cruz » 29 lip 2012, 13:34

FCB_general napisao:Sad tek kad pogledam s kime je to Hrvatska igrala u skupini, preponosan sam kako smo odigrali protiv 2 finalista. Samo da nas Stark nije zaknuo u ona 2 navrata, danas bi možda neka druga priča bila. Ipak, da imamo kvalitetniju sredinu terena i krila, dobili bi mi nekog od te 2 ekipe. Mi smo odigrali odlično i nitko ne može biti razočaran ispadanjem kad se sve od kvalifikacija do zadnje utakmice na Euru zbroji i oduzme. :bravo:

i sudac i Bilić

75 minuta igramo ko pičke i 15minuta napadamo ko heroji ;)
španjolsku smo morali dobiti!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 29 lip 2012, 15:21

Vatreni su uvijek pencilin za ove Talijane, a Elf se s njima muči :D :D :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 29 lip 2012, 16:53

effe__sa napisao:Vatreni su uvijek pencilin za ove Talijane, a Elf se s njima muči :D :D :D

Ja bi to reko ovak mi se uredno gnojimo protiv gnoja dok elf nema nimalo sreće protiv digića mora se priznat npr. da pirlo nije skinuo s crte loptu i da su si zabili autogol što večina i bi iz one situacije danas bi se pisala neka druga priča iako i dalje stoji da je za jučerašnji poraz največi krivac low a onda tek nekoliko igrača.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 29 lip 2012, 17:03

Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 29 lip 2012, 17:08

A kak je to gladen biti?

Treba nešto reči kad te mučit, to je najbolji lijek. :lol:

Ljudi gledaju a nevide...Eto to bi ja rekao kada je u pitanju komentiranje Njemačke repke.

Moram objasniti ljudima zašto je Njemačka na Euru podbacila.

GLAVNI RAZLOG:

E tu sad malo POOP! :mrgreen:

Njemačka je u svijetu bila predstavljena kao stroj koji melje sve pred sobom, što je do određenog trenutka bila istina, no u jednom trenutku ona je to prestala biti, ali mediji pa ni ljudi to nisu shvatili a stvar je tako očita.

Do 19.5. Njemačka je bila močan stroj koji bi sve satro, no onda se dogodio taj nesretan poraz Bayerna. Njemačka repka kome god to nije jasTno je u biti Bayern broj 2. Ta tekma bila je početak kraja velikog elfa i zato elf nije osvojio ovo prvenstvo. Kičma ekipa ili ti bayernovi igrači, insatnt su se promjenili. Niti jedan od njih više nema volje, želje, pa niti dovoljno morala i snage da to zaboravi i da s ekoncentrira na novu stvar. Gledajte, ja sam navijač Bayerna i to samo navijač, pa mi utakmica protiv Chelsija barem 20 puta dnevno proleti kroz glavu i sjebe me, a tu i tamo dok neš radim, na to nemislim. Zamislite samo kako je bayernovom igraču koji je tu utakmicu igrao...S tim se nemoguće nositi jer je rana bila i je presvježa. ovo što smo imali prilike gledati na Euru bio je ranjeni elf, koji nema veze sa onim elfom prije 19.5. i ne samo to, zbog te tekme svi Bayernovi igrači, onako spojebani, kasnili su na pripreme i onda su se odma trebali ukomponirati u novu ekipu koja ima zahjeve od navijača da ju osvoje. igrač koji je mentalno sjeban i koji je u depresiji sa takvom zadaćom nemože se nositi.

Zato se ja previše i nisam nado da će Njemačka osvojiti Euro, u biti krivo sam se izrazio, znao sam da Njemačka neće osvojiti Euro jer "Bayern" na to nije bio spreman. Ono što je najgore po Bayern sada nam se još i Euro nadododo na sva ta razočaranja od prošle sezone. Ruku na srce, zaboli nas sve za kup i za ligu, no LP, e to nećemo nikada zaboraviti i pitanje je dal ćemo ikada. O tome će se pričati još 20 godina minimum, a kad tada doči će neki novinar kojemu će na pamet pasti ovo što ja pišem te će napisati taj tekst...

Ono što se trebalo napraviti, a opet to je nempoguće za oćekivati, za boljitak Elfa i šanse za titulu, jedini Bayernov igrač koji je trebao ići na euro bio je Neuer. U ovom sastavu:

-------------------Klose/Poldi

Reus--------------ozil--------Gotze

------------Khedira---L.Bender

Schmelzer--hummels--Merte---Howedse

-------------------neuer

Njemačka bi bila prava, čak i bez Bayernovih igrača te bi napravila podvig i pokazala onu igru koju su od nje svi oćekivali. Čak i uz ovak bombasstičnu ekipu, bez bayernovih igrača, Elf bi mogao sastaviti i više nego reŠPEKtabilnu ekipu! No nažalost tako nešto se nije moglo oćekivat....

e taj 19.5....

___________________________________________________________________________________________________

Tek daleko ispod toga na drugom mjestu dolazi Low kao glavni krivac.

još to moram nadopisati
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 29 lip 2012, 17:12

Realno ta postava nebi prosla ni skupinu...
Vidjeli smo ih protiv svicaraca. ja vjerujem i da su osvojili LP da bi jucer ispali od Italije, jednostavno im nepasu... isto tako da je Hrvatska prosla dalje i dosla do Svabi sanse bi bile vece od 45% da prodju dalje
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 29 lip 2012, 17:47

@antone

odavno već nisam vidio gluplji i smješniji post od tebe...ta ekipa nebi ni skupine prošla popušila bi i od Irske da su kojim slučajem igrali.....

ja Löwu zamjeram samo što je Podolskog gurao, trebao je mali Reus igrati non stop, i trebalo se naći malo više minuta za Götze-a...također vidi se da je svinja jako loš nakon ozljede nikako da se vrati u staru formu, tako da bi ja to malo drugačije izveo od Löwa....ali najlakše je biti general posle bitke, ali ipak ću napisati sastav sa kojim bi ja igrao ovo EP....

---------------------------------Neuer------------------------------------
-----Boateng-----------Hummels----------Badstuber--------Lahm---
-------------------Kedira------------------Kroos------------------------
------Müller--------------------Özil-----------------------Götze-------
--------------------------------Reus------------------------------------

samo tko smije izostaviti Schweinsteigera i Gomeza, to bi odmah bilo jako velike vatre u nutar repke.......bar bi rotirao Reusa i Gomeza....a Kroosu dao prednost nad svinjom....
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 29 lip 2012, 17:57

Zašto se vas dvojica koncentrirate na ironičan dio mog posta? Pa zar to nije očito? :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 29 lip 2012, 19:13

Frage nach Rücktritt unpassend

Fragen, ob er an einen Rücktritt denke, tat Löw als "unpassend" ab. Daran könne man denken, "wenn man in der Vorrunde ausgeschieden" sei.

"Vertrag oder solche Dinge sind mir jetzt nicht durch den Kopf gegangen. Der Trainer muss immer die Verantwortung für eine Niederlage übernehmen. Ich denke, dass die Mannschaft ein gutes Turnier gespielt hat, wir Vieles gut gemacht haben."

Schon bald werde der Blick auf künftige Aufgaben gerichtet: "Ich denke, wir sollten nicht zu viel infrage stellen. Unser Weg und die Dinge, die wir gemacht haben, waren schon sehr gut. Jetzt muss man aber erst mal ein bisschen Abstand gewinnen, um zu sehen, was für neue Reize und was für Möglichkeiten da sind."

Low govori o preuzimanju odgovornosti i pogledu o mogućnostima. Ugovor nije nikakav problem.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 29 lip 2012, 19:32

Slika

:hehe: :hehe:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 29 lip 2012, 20:07

Murta napisao:Slika

:hehe: :hehe:

Samo vi forsirajte šmrkojeda jebala vas njegova taktika kod najvažnijih utakmica.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 29 lip 2012, 20:55

Slika
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Murta » 29 lip 2012, 22:44

Slika

:shock:

Bild: Gorka istina o našem Elfu:
Schweini nikad neće biti šef
Gomez ima samo lijepu kosu
Lahm priča kao političar
Poldi mora u mirovinu

Fußball EM 2012: Die bittere WAHRHEIT über unsere Elf - Sport - Bild.de
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la FCB_CRO » 30 lip 2012, 00:04

Ajde da i tu na ovoj temi o Euru prosipam malo frustracija u ovu vrucu ljetnu noc :yeee:

Kao prvo, fasciniran sam sportskim novinarima (samo njima, ne opcenito novinarima) kao takvima... definitivno su niza razina bica i vecina ih ima neki oblik mentalne retardacije... ali hej, pa to je vjerujem vecini ionako poznato! Nije se jednom desilo da sam pisao novinskim kucama ili TV postajama i kritizirao neke njihove natpise (sve vezano u FC Bayern) kroz godine. No odustao sam vise od toga jel nema smisla, jednostavno sam skuzio da su ljudi invalidi i da nemaju pojma.

Zasto sve ovo pisem? Pa evo, bas zbog ovog sto se sada dogada sa pisanjem oko Njemacke (pretezno Bayernovi igraci)... Sada im nitko vise nevalja, sada je njemacka 2. razredna momcad, Gomez koji je do jucer bio mega-turbo-super napadac, sada je samo maneken za frizure itd. S druge strane o Balotelliju se sada pise kao o "Isusu" i svi zaboravljaju da je covjek do jucer na turniru fulao sve sto se moglo fulat! Da je definitivno precjenjen igrac i da je cak i u SEOSKOM Manchester Cityu odigrao PROSJECNU sezonu (za tako placenog i razvikanog igraca). Prema tome, novinarima je bolji igrac koji da 2 gola u jednoj utakmici (istina, bitnoj), nego igrac koji cijelu godinu neprekidno zabija u svim natjecanjima (Gomez).

Ovo je samo banalni primjer onog sto zelim reci. Ostavite se Bayernovih igraca! Svi! Kao sto je Anton rekao vec ovdje... bili su iscjedeni od Lige prvaka! To ih je ubilo, a usprkos tome dali su sve sto su mogli od sebe. Zeznuli su u prvom redu Podolski koji je odigrao ZASTRASUJUCE, Low, i NESPREMAN i NAPOLA OZLJEDEN Schweini (pa donekle ima opravdanje). Takoder ja cu se usudit reci i ono sto se svi boje- Italija je imala i SRECE. Realno gledano... Uspjeli su izdrzat pocetni mini pritisak njemaca, i nakon toga su dali gol iz prvog dolaska pred njemacki gol (greska Humelsa) i 2. gol je pao iz prakticki kontre (oduzeta lopta u njemackom napadu i samo opaljena naprijed baloteliju koji je bio SAM na polovici njemacke). Vaaaaaaau!!! Velika stvar!! Stvarno su se namucili da daju 2 gola... Dobro da ljudi "razbijanje" ne smatraju i recimo potencijalni gol kada je cak i Neuer bio u talijanskom sesnajstercu zadnjih 10 min. Da je tada pao gol za Italiju (a mogao je!!!), novinarima bi i to bilo razbijanje Njemacke obrane, maestralna tika-taka igra Italija koja je eto... uspjela zabit gol na prazan gol :smil42: To je ocito nogomet koji se cijeni danas... cekanje na svojoj polovici i nakon oduzete lopte samo napamet frknes loptu prema protivnickoj polovici i tamo ced se uvijek naci neki Balotelli, Drogba, Tores koji ce eto uspjet zabit 1 na 1 sa golmanom! Fasciniran sam!

Uglavnom, Njemackoj i Bayernu fali Effenberg, Jeremis (to je Uli vec spominjao) ili Matthaus... dakle sirovina koja nikada nece priznat protivniku da je bolji, koji ce dici momcad kada to bude potrebno i uzet stvar u svoje ruke. Danas imamo nazalost igrace koji se boje Italije (oni jedu zabe k vragu!!!!) ili Ruskih klubova kao sto je Chelski i to cak i na svom terenu! Umjesto da smo im uvalili 3 komada u finalu LP i lupili ih nogom u guzicu na izlasku iz stadiona... mi petljamo i neznamo tko ce izvest jedanajsterac.

Jos uvijek ne spavam zbog tog glupog finala 19.5 i ne znam kad cu se oporavit. To se stvarno nije smjelo izgubit! Pogotovo ne protiv takvog kluba kao sto je Chelski.
Slika
FCB_CRO
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 30 lip 2012, 08:39

ovaj FCB CRO mi se sve više i više sviđa!

Sad da nastavim.

LOW:

Trebam se sada pravilno izraziti. Lowa treba za neke stvari kritizirati no isto tako po jednom jako bitnom pitanju Low je bio nemoćan kao što bi bio svaki drugi trener. Njemu su Bayernovi igrači kasnili na pripreme i to brutalno i svi znamo u kakvom su stanju na pripreme došli. To kašnjenje ovaj puta imalo je jako veliki utjecaj na IGRU, za razliku od 2010, a razlog tome je bio taj što su Bayernovi igrači bili totalno u kurcu. pa i za vrijeme Eura su ih glupi novinari pitali o finalu protiv Chelsija i svi ste mogli vidjeti kako su odgovarali jer ih to previše boli. Zbog tog razloga Low je bio hendikeporan i treba stati u njegovu obranu.

E sad greška kod Lowa su slijedeće:

1.) Schweini mu je bio previše bitan i dao mu je da igra iako nije bio spreman a niti jednu tekmu Schweini nije odigrao na razini i unatoč tome Low ga je forsirao jer on je kao vođa na terenu. On i je vođa na terenu kada je spreman, ali u ovakvom fizičkom i mentalnom stanju on to nije mogao biti. Umjesto njega trebao je igrati Kroos koji je bio puno spremniji od njega i u boljoj formi. Već sa tim potezom Elf bi dobio na kvaliteti, protočnosti igre i kreativnosti jer bi Khedira i Ozil imali sa kim igrati. Nekako bi rekao da se Low bojao da nešto nenapravi krivo.

2.) Krila - Podolski - da se razumijemo, Poldi nije tako loš igrač kako ga se ovdje predstavlja, već je stvar u tome da POLDI NIJE KRILO. JasTno mi je da se njega u prošlosti guralo na tu poziciju kada Njemci još uvijek krila nisu imali, no danas kada imaš izbor između jednog fenomenalnog Reusa, sexualnog Schurrlea i genijalaca Gotzea, za tim stvarno nije bilo potrebe. A ono što je paradoxalno, njemu je u teoriji trebao igrati Klose zbog kombinatorike. Pa u tom slučaju izbaci Poldija i uvedi jednog od ove trojice i dobit ćeš više na kombinatorici nego što ćeš dobiti sa time da vadiš Gomeza koji ti pokazuje da je u formi za Klosea - TO SE NERADI, to nije dobro i to ti je ogromna greška!

3.) "Čudno" rotiranje kod igrača, odmaranje krivih te prilagođavanje protivnicima kada se to netreba raditi. Nejmačka je poznata po svojoj brzini i explozivnosti, a iz tekme u tekmu oni tako nisu igrali zbog čudne taktike i igrača koji su bili krivo odabrani - čovjeku je sve jasTno kad vidi što je Reus talijanima u samo 45 minuta uspio napraviti...

Ovaj slijedeći razlog povezuje dvije stvari, Lowa i ono što sam rekao zašto švabi neće osvojiti prvenstvo - ovo je godina gnoja i švabi to neće osvojiti jer su PREKVALITETNI. U takvom izboru igrača bilo je jako teško odabrati ko da igra i tu je Low podbacio. nekako se oslonio na rutinu i imena, umjesto na spremnost i kvalitetu koja je potrebna za određene poziciji i tako je došlo do ovoga ćega je došlo...Ne razumijem zašto gotze nije dobio više šanse . Valjda zato što igra za BvB - ima da ga Bayern kupi tako da bude standardan član elfa! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva